Astell & Kern SR15: A&norma Impressions & Reviews
post-15114993
Post #1,876 of 2,434

gordec

1000+ Head-Fier
Joined
Aug 14, 2006
Messages
1,267
Reaction score
586
Joined
Aug 14, 2006
Posts
1,267
Likes
586
Anyone using SR15 with ultra sensitive multidriver iems? I'm looking for a DAP again purely for Westone ES60 similar to W60 and W80. I want to make sure the background is pitch black. I can't stand any noise.
 
     Share This Post       
post-15116698
Post #1,877 of 2,434

NovaFlyer

500+ Head-Fier
Joined
Aug 12, 2018
Messages
596
Reaction score
499
Location
Washington, DC
Joined
Aug 12, 2018
Location
Washington, DC
Posts
596
Likes
499
Anyone using SR15 with ultra sensitive multidriver iems? I'm looking for a DAP again purely for Westone ES60 similar to W60 and W80. I want to make sure the background is pitch black. I can't stand any noise.
I listen to the SR15 using my Empire Ear Phantoms and Campfire Audio Solaris, and I can't detect any background hiss with either IEM.
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: gordec
post-15118033
Post #1,878 of 2,434

ce3eoa

Head-Fier
Joined
May 21, 2004
Messages
54
Reaction score
25
Location
Santiago, Chile
Joined
May 21, 2004
Location
Santiago, Chile
Posts
54
Likes
25
I use it with the W50 and the W80, with both of them it is ok, with the W80 it makes a very good match
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: gordec
post-15118811
Post #1,879 of 2,434

sandy1010

100+ Head-Fier
Joined
Nov 17, 2014
Messages
336
Reaction score
59
Joined
Nov 17, 2014
Posts
336
Likes
59
@JasonNYC

Would it be possible to make the slider in artist/song view etc a bit wider? With the case on it can be hard to grab a hold of. Can also be difficult to pull down the quick settings menu with the case on.

also having a small issue where the player gets stuck when adding songs to a playlist. It’ll say “please wait” and the only way to get rid of it is to reboot. On the latest firmware.

thanks.
 
Last edited:
     Share This Post       
  • Like
Reactions: xxAMAROKxx
post-15118878
Post #1,880 of 2,434

Levanter

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 14, 2013
Messages
2,627
Reaction score
373
Joined
Jun 14, 2013
Posts
2,627
Likes
373
I have problems with Bluetooth on the SR15.
I can connect my WF-1000XM3 with the SR15 Bluetooth however no sound comes out.
Anyone have similar problems?
 
     Share This Post       
post-15118895
Post #1,881 of 2,434

david632

New Head-Fier
Joined
Oct 11, 2018
Messages
11
Reaction score
1
Location
uk
Joined
Oct 11, 2018
Location
uk
Posts
11
Likes
1
I have problems with Bluetooth on the SR15.
I can connect my WF-1000XM3 with the SR15 Bluetooth however no sound comes out.
Anyone have similar problems?
Daft question but have u put the volume up on the headphones
 
     Share This Post       
post-15118927
Post #1,882 of 2,434

Levanter

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 14, 2013
Messages
2,627
Reaction score
373
Joined
Jun 14, 2013
Posts
2,627
Likes
373
Daft question but have u put the volume up on the headphones
This TWS volume is controlled by the source. It doesn’t have volume controls.
 
     Share This Post       
post-15122673
Post #1,884 of 2,434

Starlights

New Head-Fier
Joined
Jan 24, 2019
Messages
20
Reaction score
1
Location
Jakarta
Joined
Jan 24, 2019
Location
Jakarta
Posts
20
Likes
1
Hello guys,
curently im going to buy a used of this sr15.
Wanna ask ....
how long the battery could last ?
Form the ak spec 11 hours.
And is it worth buying a used one for $483 ?
Thank you
 
     Share This Post       
post-15122769
Post #1,885 of 2,434

nicodem

100+ Head-Fier
Joined
Jan 7, 2019
Messages
126
Reaction score
40
Location
Warsaw, Poland
Joined
Jan 7, 2019
Location
Warsaw, Poland
Posts
126
Likes
40
sr15 never lasted for 11hours for me. Mine is up to 8h max.
I'm selling currently for almost same price with astell case so I think price is good.
Staying with Kann cube
 
     Share This Post       
post-15123283
Post #1,886 of 2,434

Levanter

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 14, 2013
Messages
2,627
Reaction score
373
Joined
Jun 14, 2013
Posts
2,627
Likes
373
have you downloaded the sony Headphones Connect app? this may help you
Don’t think you can download that app into AK devices...
 
     Share This Post       
post-15123904
Post #1,887 of 2,434

MadDane

Headphoneus Supremus
Joined
Feb 11, 2014
Messages
1,549
Reaction score
193
Location
Napa Dapa Doo.
Joined
Feb 11, 2014
Location
Napa Dapa Doo.
Posts
1,549
Likes
193
     Share This Post       
post-15127971
Post #1,889 of 2,434
Joined
Jul 5, 2017
Messages
1,540
Reaction score
1,064
Location
Irvine, CA
Joined
Jul 5, 2017
Location
Irvine, CA
Posts
1,540
Likes
1,064
@JasonNYC Any updates on the Neutron player firmware?
no issues with installing and running the trial version. I purchased a license directly from them since I cannot purchase directly from Google Play store, but to authenticate the license is pretty shady. They want you to enter your email server info and your login info so they can check your inbox for the purchase license message. I don't feel comfortable giving them full access to my email account. I am going to reach out to them and see if there are any other options to authenticate. If anyone who uses it knows and can share if there is a different way to authenticate a license purchased directly from Neutron, I'd appreciate it.
 
Astell&Kern Stay updated on Astell&Kern at their sponsor profile on Head-Fi.
 
https://www.facebook.com/astellnkern/ https://twitter.com/astell_kern https://instagram.com/astellnkern https://us.astellnkern.com support.inc@iriver.com
     Share This Post       
post-15127980
Post #1,890 of 2,434

nekromantik

1000+ Head-Fier
Joined
Jul 30, 2009
Messages
1,307
Reaction score
75
Joined
Jul 30, 2009
Posts
1,307
Likes
75
no issues with installing and running the trial version. I purchased a license directly from them since I cannot purchase directly from Google Play store, but to authenticate the license is pretty shady. They want you to enter your email server info and your login info so they can check your inbox for the purchase license message. I don't feel comfortable giving them full access to my email account. I am going to reach out to them and see if there are any other options to authenticate. If anyone who uses it knows and can share if there is a different way to authenticate a license purchased directly from Neutron, I'd appreciate it.
Yes its very awkward way of validating it.
I hope they give a 3rd option to purchase.

EDIT:
Other way is to create a new email account to purchase license with. And use that for them to check. I would do that.
 
Last edited:
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 2)

Top