FiiO M11-Android 7.0, 2.5/3.5/4.4 Powerful Output, Exynos 7872, Dual AK4493 DAC chips, 3GB RAM, WiFi, Two-way LDAC
post-15001309
Post #2,581 of 8,325

nlowran

100+ Head-Fier
Joined
Sep 11, 2018
Messages
209
Reaction score
125
Location
United States
Joined
Sep 11, 2018
Location
United States
Posts
209
Likes
125
I went full tilt and got a set of u12t's and my fh5's are just sitting in a box now, really gotta sell them or something haha.
 
     Share This Post       
post-15001310
Post #2,582 of 8,325

Jujoe

1000+ Head-Fier
Joined
Jan 2, 2019
Messages
1,249
Reaction score
2,984
Location
Purgatory Hill
Joined
Jan 2, 2019
Location
Purgatory Hill
Posts
1,249
Likes
2,984
Two kids, low paying job, mortgage, M11. Life goes on, eh?
You might be on an untapped gold mine get them kids working like its 1850 and boom DAP money, oh sorry wife just said we cant do this.

Scratch that one Juj
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: CackalackyKen
post-15001315
Post #2,583 of 8,325

Jujoe

1000+ Head-Fier
Joined
Jan 2, 2019
Messages
1,249
Reaction score
2,984
Location
Purgatory Hill
Joined
Jan 2, 2019
Location
Purgatory Hill
Posts
1,249
Likes
2,984
I went full tilt and got a set of u12t's and my fh5's are just sitting in a box now, really gotta sell them or something haha.
Oft thats sort of spend that I hear " JESUS CHRIST" by a gospel choir as I look at the cost (9 times the FH5) wipe down the coffee spluter as well, LUSH I bet tho

Juj
 
     Share This Post       
post-15001331
Post #2,585 of 8,325

Sven2015

100+ Head-Fier
Joined
Sep 15, 2015
Messages
351
Reaction score
82
Joined
Sep 15, 2015
Posts
351
Likes
82
Yes m11 is overkill for what you want. Maybe a smart phone would work for you. I mean if you're just using bt, the zx300 would be overkill. You wouldn't even use the best feature- the balanced out.
sorry, man. I don't use smartphones....The M11 is the deal, not the 300 without any support by Sony! It's a shame....
 
     Share This Post       
post-15001334
Post #2,586 of 8,325

fatmanny

100+ Head-Fier
Joined
Mar 25, 2019
Messages
180
Reaction score
42
Location
Regina, SK
Joined
Mar 25, 2019
Location
Regina, SK
Posts
180
Likes
42
I went full tilt and got a set of u12t's and my fh5's are just sitting in a box now, really gotta sell them or something haha.
I might be able to take them off your hands for a really REALLY good price :dt880smile:
 
     Share This Post       
post-15001339
Post #2,587 of 8,325

Sven2015

100+ Head-Fier
Joined
Sep 15, 2015
Messages
351
Reaction score
82
Joined
Sep 15, 2015
Posts
351
Likes
82
If you don't care about the things that make a DAP an audiophile product and only give a damn about Bluetooth, I have the perfect device for you.

An Android phone. And yes, it has that LDAC you seem to love so much, as well as gapless/replaygain/whatever else you want if you have the right app. Really not sure why you decided to get an M11 if you're just going to strictly use Bluetooth.
Nope! I don't use smart phones...in addition which phone has two SD card slots; a form factor 4-5 inch and a long battery time? You are funny guys. I can see members with SBC crap headphones without any information about BT, amp and other things....
I'm happy with my M11. Respect that, man!

That's the reason why the FiiO app is the same crap as @M7 & M9. Catch the guys with marketing bla bla about "balanced out", "superb HiRes codecs" and other funny things, but the app cannot simple things....
 
     Share This Post       
post-15001353
Post #2,588 of 8,325

abitdeef

Formerly known as ihatepopupads
Headphoneus Supremus
Joined
Oct 30, 2003
Messages
6,027
Reaction score
2,843
Joined
Oct 30, 2003
Posts
6,027
Likes
2,843
Nope! I don't use smart phones...in addition which phone has two SD card slots; a form factor 4-5 inch and a long battery time? You are funny guys. I can see members with SBC crap headphones without any information about BT, amp and other things....
I'm happy with my M11. Respect that, man!

That's the reason why the FiiO app is the same crap as @M7 & M9. Catch the guys with marketing bla bla about "balanced out", "superb HiRes codecs" and other funny things, but the app cannot simple things....
Um yeah.....
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Leetransform25
post-15001367
Post #2,589 of 8,325

Renpetra

New Head-Fier
Joined
Jun 6, 2019
Messages
14
Reaction score
6
Location
Netherlands
Joined
Jun 6, 2019
Location
Netherlands
Posts
14
Likes
6
Update on qobuz app.
Did a fresh install of everything it work to the point that some albums would not import completely and choke up the qobuz app.
Afther 2 days of difficult import now holding 66 albums the time that an album starts playing is 10 minutes or longer.
Has anyone this same problem?
 
     Share This Post       
post-15001368
Post #2,590 of 8,325

xkoo

100+ Head-Fier
Joined
May 1, 2019
Messages
282
Reaction score
131
Location
France
Joined
May 1, 2019
Location
France
Posts
282
Likes
131
I think if anyone will make Google playstore available in Fiio M11 this could be killer of all other DAPs in game because of amazing price and value. I hope somebody will create firmware with Google services like Ibasso DX220 have now. Does anyone have Fiio M11 using Tidal and some DAC to have final unfolding? Is MQA in Tidal app working without external DAC for first stage of unfolding? Anyone knows ?
 
     Share This Post       
post-15001374
Post #2,591 of 8,325

Renpetra

New Head-Fier
Joined
Jun 6, 2019
Messages
14
Reaction score
6
Location
Netherlands
Joined
Jun 6, 2019
Location
Netherlands
Posts
14
Likes
6
I think if anyone will make Google playstore available in Fiio M11 this could be killer of all other DAPs in game because of amazing price and value. I hope somebody will create firmware with Google services like Ibasso DX220 have now. Does anyone have Fiio M11 using Tidal and some DAC to have final unfolding? Is MQA in Tidal app working without external DAC for first stage of unfolding? Anyone knows ?
Hello xkoo I can tell you that Tidal does the first unfold on the m11.
 
     Share This Post       
post-15001404
Post #2,592 of 8,325

Leetransform25

500+ Head-Fier
Joined
May 2, 2018
Messages
560
Reaction score
242
Location
America
Joined
May 2, 2018
Location
America
Posts
560
Likes
242
Nope! I don't use smart phones...in addition which phone has two SD card slots; a form factor 4-5 inch and a long battery time? You are funny guys. I can see members with SBC crap headphones without any information about BT, amp and other things....
I'm happy with my M11. Respect that, man!

That's the reason why the FiiO app is the same crap as @M7 & M9. Catch the guys with marketing bla bla about "balanced out", "superb HiRes codecs" and other funny things, but the app cannot simple things....
sorry, man. I don't use smartphones....The M11 is the deal, not the 300 without any support by Sony! It's a shame....
How do you even get by if you don't own a smartphone? Not even related to the thread topic, but you should actually get one for convience's sake, and use it for music while you're at it. It's not like phones with 5 inch displays with long battery life don't exist. You probably won't find dual SD slots, but if you have the money to spend on an M11 (which you probably shouldn't have done), spend it towards a larger micro SD card instead. The ZX300 is perfectly fine. If anyone, you're most likely the least informed here, which is the real shame.
 
Last edited:
     Share This Post       
post-15001406
Post #2,593 of 8,325

xkoo

100+ Head-Fier
Joined
May 1, 2019
Messages
282
Reaction score
131
Location
France
Joined
May 1, 2019
Location
France
Posts
282
Likes
131
That is very good news! now other question I forgot offline mode is working I guess,but it working as should be? I mean that it doesn't down sampling original MQA.
 
     Share This Post       
post-15001422
Post #2,594 of 8,325

psikey

Headphoneus Supremus
Joined
Jul 15, 2008
Messages
2,398
Reaction score
1,136
Joined
Jul 15, 2008
Posts
2,398
Likes
1,136
That is very good news! now other question I forgot offline mode is working I guess,but it working as should be? I mean that it doesn't down sampling original MQA.
They still show as Master in offline mode.
 
     Share This Post       
post-15001434
Post #2,595 of 8,325

xkoo

100+ Head-Fier
Joined
May 1, 2019
Messages
282
Reaction score
131
Location
France
Joined
May 1, 2019
Location
France
Posts
282
Likes
131
They still show as Master in offline mode.
This I am sure they do, but they could down sample and only to known it for sure is to either have some add-on which will show sample rate or external DAC that could show if they working accordingly. So I need some MQA lover with Fiio M11 and external DAC MQA compatible which can be used as last unfold to let me know please.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 2, Guests: 12)

Top