1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.

    Dismiss Notice

Chord Electronics ☆ Poly ☆ (wireless & microSD module for Mojo) ☆★►USEFUL INFO on 1st PAGE!!◄★☆

Discussion in 'Portable Source Gear' started by Matt Bartlett, Jan 5, 2017.
First
 
Back
844 845 846 847 848 849 850 851 852 853
855 856 857 858 859 860 861 862 863 864
Next
 
Last
  1. rwelles
    I had that exact same problem after updating to fw 2.0. It's worked perfectly today (we'll see about tomorrow :wink:). I deleted and re-installed Glider. Then it took a series of shutting down poly/mojo, restarting. Then force-quit/restart Glider. Repeat until a toothpick comes out clean. :smile:

    Sorry to hear about Joe! He is one of the coolest nerds!! If anyone at Glider is listening, please let @joe28 that his absence is sorely missed.
     
  2. g5virus
    Successfully upgraded to 2.0 but have to switch it off and on again to see the status light cycling. Anyway, so far so good. The network performance seems improved and became more stable. In previous version, I tried to airplay the audio from Apple TV to my poly on home wifi. The sound cut off after a few mins. It seems more reliable now in that area.
     
    dricas_007 likes this.
  3. Andreeas1978
    Mine works too. Don't know what changed, I started over the whole procedure again 24h after the first attempts. I did the same steps like unpairing Poly from the phone, new BT pin code, restarts and all. Don't know what changed, maybe something in the servers? 'cos the rest I did many times the other day and the network and devices are all the same. The only difference is that now it worked. I hope next upgrades will be App only and no hassle at all.
     
  4. Kaame
    I received exactly the same answer from Ed, but I don't think we asked exactly the same question :wink:
    It's probably a reply bot.

    At least I can continue to use the Mojo-Poly with version 1.0.41 with the personal hotspot of my iPhone.
     
    Last edited: Apr 10, 2019
  5. music4mhell
    I tried to update last night and it showed as "Failed, please check internet connection" 10 times.
    Now today morning when i connect my Poly, it's already at Ver 2.0, strange :O
     
  6. MikeRight
    So after one day and a half following exactly the Chord's official instructions I am stacked in step number four.
    The last attempt during the entire night and nothing changes.

    It is more than clear that something is happening... and I am not talking about "big files" or "slow internet connections".
    The worst part is that even while it is not possible to use the Mojo/Poly because every time I turn it off / on it tries to update without success.

    Thanks @ChordElectronics and @Matt Bartlett for working on this as soon as possible in order to find an stable solution and to spread it officially to all of us.
     
  7. scook94
    This worked for me and many others, it's worth a try? I just used my normal SD card and it had no ill effects.

     
  8. vkvedam
    Is Bluetooth audio working for everyone after the update?
     
  9. MikeRight
    Thanks for your suggestion but I don't want to take the risk of brick my Poly, specially after the advice of @Matt Bartlett.

    It is a very bad situation not to be able to update and use my Mojo/Poly.
    But it is worst to brick it and to be rejected by Chord because of not follow the official rules.
     
  10. scook94
    I can understand, but I haven't read of anyone who tried this method and bricked their device.
     
  11. CyHifiMan
    Resurrection!!!!! Poly is back from dust gathering. I gave up using it for months now.

    After an overnight christmas tree show power cycling and ultimately the sd-card trick (bricking or not it seems that it is the only thing that works) I am finally in version 2.0.0.
    Then more power cycling* (it seems to be the key) and behold! As a Tidal user, what a difference in experience. It works as it should no dropouts and I have used it on charger for 4-5 hours during work.

    I am on the second day of enjoying (finally) the mojo-poly pair.

    Well done!! Polish the upgrade process, add Spotify.

    *Trying, right after the upgrade, to access the Tidal content (both glider and 8-player) I could get the album listings but no audio although it did seem to play. Then miracle.

    Using 8-player pro to access Tidal content.
     
  12. MikeRight
    Let's see what is the official answer of Chord in the next hours (if there is one) and I will decide.
    Thanks @scook94 for your kind suggestion!
     
  13. Matt Bartlett
    Well it's a whole new operating system, WiFi/Bluetooth coding and MPD server so it's like a new product. Performance has improved and I'm glad you are hearing that!
     
    Chord Electronics Stay updated on Chord Electronics at their sponsor page on Head-Fi.
     
    https://www.facebook.com/chordelectronics https://twitter.com/chordaudio http://www.chordelectronics.co.uk/
    dricas_007, miketlse and sergeywin1 like this.
  14. Matt Bartlett
    Ed has got his wires crossed. There are new apps for for Android and iOS and then the firmware update for Poly covers both.
     
    Chord Electronics Stay updated on Chord Electronics at their sponsor page on Head-Fi.
     
    https://www.facebook.com/chordelectronics https://twitter.com/chordaudio http://www.chordelectronics.co.uk/
  15. Matt Bartlett
    The update is for both Android and iOS users so you should still update if you are on Android.
     
    Chord Electronics Stay updated on Chord Electronics at their sponsor page on Head-Fi.
     
    https://www.facebook.com/chordelectronics https://twitter.com/chordaudio http://www.chordelectronics.co.uk/
First
 
Back
844 845 846 847 848 849 850 851 852 853
855 856 857 858 859 860 861 862 863 864
Next
 
Last

Share This Page