Chord Electronics ☆ Poly ☆ (wireless & microSD module for Mojo) ☆★►USEFUL INFO on 1st PAGE!!◄★☆
post-13893411
Post #4,381 of 15,356

Samuel Snoopy

New Head-Fier
Joined
Oct 25, 2015
Messages
44
Reaction score
18
Location
Hong Kong
Joined
Oct 25, 2015
Location
Hong Kong
Posts
44
Likes
18
I would like to know what equipment, app and network the Chord testing team used. There must be some sort of combination that can make all features works as designed. Or who will formally delivered a product without passing internal tests.
 
     Share This Post       
post-13893412
Post #4,382 of 15,356

Andreeas1978

Previously known as "AndreiNicolae"
Joined
Oct 6, 2013
Messages
276
Reaction score
56
Location
Bucharest
Joined
Oct 6, 2013
Location
Bucharest
Posts
276
Likes
56
Age
41
Not sure how that would be possible, though. If it is connected to a charger, surely it is still capable of drawing charge if it drops below a certain level? Not doubting your experience, but it was clearly Chord's intention that it would operate that way initially. I've never known a device run out of power while it's connected to a charger.
Not my personal experience, I never left mine long enough.. Someone else reported that, sorry I cant't remember exactly who, one of our friends here. He said his Poly was completely dead actually, had to charge it separately to even wake it up. As far as I know all devices start charging as you say. Unless the charger was too weak for MojoPoly together or smth..
 
     Share This Post       
post-13893422
Post #4,383 of 15,356

Feedbacker

100+ Head-Fier
Joined
Nov 9, 2013
Messages
252
Reaction score
90
Location
United Kingdom
Joined
Nov 9, 2013
Location
United Kingdom
Posts
252
Likes
90
Not my personal experience, I never left mine long enough.. Someone else reported that, sorry I cant't remember exactly who, one of our friends here. He said his Poly was completely dead actually, had to charge it separately to even wake it up. As far as I know all devices start charging as you say. Unless the charger was too weak for MojoPoly together or smth..
Ah, yes - I remember that report. No idea of the explanation!
 
     Share This Post       
post-13893511
Post #4,384 of 15,356

ce3eoa

Head-Fier
Joined
May 21, 2004
Messages
54
Reaction score
25
Location
Santiago, Chile
Joined
May 21, 2004
Location
Santiago, Chile
Posts
54
Likes
25
Hello, i updated my Poly, but now when I connect in access point mode, it doesn´t show the firmware release, instead it shows 0.0 as the release, is there a way to check the firmware release?
I also notice some skipping in MPD mode, when playing from the SDcard after the firmware update
 
     Share This Post       
post-13893517
Post #4,385 of 15,356

rkw

Headphoneus Supremus
Joined
Oct 7, 2001
Messages
1,997
Reaction score
1,895
Location
San Francisco
Joined
Oct 7, 2001
Location
San Francisco
Posts
1,997
Likes
1,895
Is the phone in your pocket a beta produduct as it too regularly gets up dates
Please don't try to make this analogy. If a new phone was released and it couldn't make a phone call until it was updated a month later, then yes I would say it was a beta product.
 
Last edited:
     Share This Post       
post-13893558
Post #4,386 of 15,356

Priaptor

100+ Head-Fier
Joined
Aug 12, 2014
Messages
232
Reaction score
146
Joined
Aug 12, 2014
Posts
232
Likes
146
We always said from day one there would be software up dates. Is the phone in your pocket a beta produduct as it too regularly gets up dates, some of which temporarily even disable some functionality.
John

First my comment was to another poster who said somehow us end users should have warned him about the Poly and my response was to him saying if a warning was to be issued it should have come from Chord

But since you bring this up, I never saw anything on your site or from Moon that the product required updates to work as claimed. My “day one” was when I placed the order with Moon and was under the assumption it was a product that could do what it said it could do

So I don’t buy or accept your analogy now that you decided to misinterpret my post.
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: paulgc
post-13893567
Post #4,387 of 15,356

paulgc

100+ Head-Fier
Joined
Jan 11, 2017
Messages
376
Reaction score
261
Location
Toronto
Joined
Jan 11, 2017
Location
Toronto
Posts
376
Likes
261
I think John should leave the Chord official responses to Matt. Great entrepreneur but customer relations not so much. There is a lot of frustration John. Brand loyalty but frustration. Your responses are hit and miss. But a better track record than Trump online. :wink:
 
Last edited:
post-13893704
Post #4,388 of 15,356

JeremyLaurenson

1000+ Head-Fier
Joined
Jan 3, 2011
Messages
1,245
Reaction score
484
Joined
Jan 3, 2011
Posts
1,245
Likes
484
Website
www.map-pin.com
I think John should leave the Chord official responses to Matt. Great entrepreneur but customer relations not so much. There is a lot of frustration John. Brand loyalty but frustration. Your responses are hit and miss. But a better track record than Trump online. :wink:
Agreed.

Here is the breakdown of the votes on product “workiness”:

675A0963-A651-42B8-96E1-4657277F7565.jpeg

Of the 32 users, 16 say Poly works perfectly or most of the time. 1 says occasionally it needs prodding.

46% say it “works some of the time” or worse, which in anyone’s book far from a premium product.

My experience is getting better when at home, but is in the lower end when mobile
 
     Share This Post       
post-13893799
Post #4,389 of 15,356

Mojo ideas

John Franks
Sponsor: Chord Electronics
Joined
Oct 20, 2015
Messages
1,164
Reaction score
1,704
Joined
Oct 20, 2015
Posts
1,164
Likes
1,704
John

First my comment was to another poster who said somehow us end users should have warned him about the Poly and my response was to him saying if a warning was to be issued it should have come from Chord

But since you bring this up, I never saw anything on your site or from Moon that the product required updates to work as claimed. My “day one” was when I placed the order with Moon and was under the assumption it was a product that could do what it said it could do

So I don’t buy or accept your analogy now that you decided to misinterpret my post.
I was attempting to follow on and re enforce with what you were saying to the last poster my comments were not aimed at misenterpriting yours at all. I’m sorry for the way you interpreted what I’d commented, however it does seem to me that everyone is getting overly sensitive and appears rather too ready to take offence when one has not been intended especially now in the USA these days. I find that sad and disconcerting. If you look over this thread and view the comments since January aimed squarely at me you might be perhaps a little more forgiving.
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Peter Hyatt
post-13893842
Post #4,390 of 15,356

rwelles

100+ Head-Fier
Joined
Aug 5, 2012
Messages
384
Reaction score
171
Location
Oregon Coast
Joined
Aug 5, 2012
Location
Oregon Coast
Posts
384
Likes
171
My disconnection issues seems to have abated significantly today. Just a minor stutter when moving between hotspots. (using Glider beta).

However, I still haven't been able to get the Poly to connect to my phone's personal hotspot (iPhone X, iOS 11.2). I am able to connect my computer to my phone, but not the Poly. I've set the connection on the Poly to "iPhone" and entered my phone hotspot password, but nada. Anyone have any suggestions?? thx!!
 
     Share This Post       
post-13893882
Post #4,391 of 15,356

andrewjamesdean

100+ Head-Fier
Joined
Feb 21, 2011
Messages
134
Reaction score
58
Joined
Feb 21, 2011
Posts
134
Likes
58
however it does seem to me that everyone is getting overly sensitive
As others have suggested, you really should stop posting on behalf of your company and leave it up to someone with a bit more tact and respect.

The simple fact is that even after a significant delay in the release of the Poly, a lot of people in this thread have shelled out a lot of a money for a product that as at today, doesn't work as advertised and is on the verge of being unfit for purpose. It really is not good enough and while I'm sure you are busy behind the scenes trying to fix it, your attitude on here is not helping your cause...

I own a Poly, and I REALLY want it to work in the way we have all been told it is capable of working.
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: innocentblood
post-13893891
Post #4,392 of 15,356

AudioBear

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 3, 2007
Messages
1,656
Reaction score
1,020
Joined
Mar 3, 2007
Posts
1,656
Likes
1,020
My disconnection issues seems to have abated significantly today. Just a minor stutter when moving between hotspots. (using Glider beta).

However, I still haven't been able to get the Poly to connect to my phone's personal hotspot (iPhone X, iOS 11.2). I am able to connect my computer to my phone, but not the Poly. I've set the connection on the Poly to "iPhone" and entered my phone hotspot password, but nada. Anyone have any suggestions?? thx!!
Did you leave the hotspot connection page open on your iPhone when you tried to connect? That can make a difference.
 
     Share This Post       
post-13893952
Post #4,394 of 15,356

XybernetIQ

New Head-Fier
Joined
May 7, 2016
Messages
31
Reaction score
20
Joined
May 7, 2016
Posts
31
Likes
20
I know it's boring, but I'm still perplexed by the charging behaviour of my MojoPoly. I'm using both 'intelligent' Anker 2.4A charger and 'dumb' Samsung 2A charger, and since the new firmware update, it seems to stick on white light. M-status light goes out as normal, but the P-status light just stays on white for hours (it could be permanent, but I end up unplugging it to use it eventually). Before the firmware update, it was going out when charged, which at least had the benefit of demonstrating that it had charged.

I'm not worried about it, but it is confusing, and it's not what the manual says should be happening. I suspect I'm not the only one with idiosyncratic behaviour, and I absolutely accept that it could be more to do with the chargers than the Poly. It would be good to get a bit more definitive guidance on the subject.
I confirm the behavior too :)
 
Last edited:
     Share This Post       
post-13893988
Post #4,395 of 15,356

AudioBear

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 3, 2007
Messages
1,656
Reaction score
1,020
Joined
Mar 3, 2007
Posts
1,656
Likes
1,020
Did you leave the hotspot connection page open on your iPhone when you tried to connect? That can make a difference.
Then you probably read the instructions carefully and therefore have a unique bug. In theory if you have the right SSID and password it should be working for you. Maybe somebody else can help. Sorry.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 5, Guests: 7)

Top