Chord 2Go & 2Yu Wired/Wireless Network streamer and S/PDIF adaptor - Official thread
post-15632255
Post #2,191 of 2,412

Infoseeker

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 7, 2008
Messages
1,882
Reaction score
709
Location
Michigan, Detroit Metro Area (currently in Qatar)
Joined
Aug 7, 2008
Location
Michigan, Detroit Metro Area (currently in Qatar)
Posts
1,882
Likes
709
Just remember "Fulfilled by Amazon" puts you at major risk of getting fake SD cards.

Especially if there are more than 1 seller that Amazon is hosting items for (in their warehouse baskets) .

Websites like Bhphotovideo and such (selling their own stock) is the way to go.
 
Last edited:
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Peter Hyatt
post-15632328
Post #2,192 of 2,412

edwardsean

1000+ Head-Fier
Joined
Jul 7, 2006
Messages
1,461
Reaction score
1,077
Joined
Jul 7, 2006
Posts
1,461
Likes
1,077
Just remember "Fulfilled by Amazon" puts you at major risk of getting fake SD cards.

Especially if there are more than 1 seller that Amazon is hosting items for (in their warehouse baskets) .

Websites like Bhphotovideo and such (selling their own stock) is the way to go.
I still don't understand how they allow all those fake 1Tb SDCards on AZ. Don't trust anything that just too good to be true. You're not going to find a 1Tb Micro SD for $46. As I think everyone is aware, Ebay is much worse. There are a bunch fo fake cards floating around, and you can't be sure you're getting a legitimate card.
 
     Share This Post       
post-15632334
Post #2,193 of 2,412

Infoseeker

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 7, 2008
Messages
1,882
Reaction score
709
Location
Michigan, Detroit Metro Area (currently in Qatar)
Joined
Aug 7, 2008
Location
Michigan, Detroit Metro Area (currently in Qatar)
Posts
1,882
Likes
709
I still don't understand how they allow all those fake 1Tb SDCards on AZ. Don't trust anything that just too good to be true. You're not going to find a 1Tb Micro SD for $46. As I think everyone is aware, Ebay is much worse. There are a bunch fo fake cards floating around, and you can't be sure you're getting a legitimate card.
It get more complicated than that. You could order from a legitimate seller for full price.

But Amazon sends you one of the other sellers' items. They are stored together assuming all of them are legitimate.
 
     Share This Post       
post-15632484
Post #2,194 of 2,412

PiggyD0g

New Head-Fier
Joined
Nov 15, 2016
Messages
1
Reaction score
1
Joined
Nov 15, 2016
Posts
1
Likes
1
Both the Sandisk and Samsung main stores supply directly to Amazon. So it shouldn’t be a problem as long as you make sure they are the sellers rather than third party sellers. Just bought a Sandisk microSD.
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: edwardsean
post-15634265
Post #2,195 of 2,412

ubs28

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 2, 2013
Messages
3,320
Reaction score
533
Joined
Aug 2, 2013
Posts
3,320
Likes
533
What I really miss is an USB input. The 2GO is really bad when using Logic X due to high amount of latency and I see no way to fix that.

If there was an UBS input on the 2GO, I could by pass the streamer and go directly to the Hugo 2 to eliminate latency. However now I have to unscrew the 2Go constantly.
 
     Share This Post       
post-15634315
Post #2,196 of 2,412

edwardsean

1000+ Head-Fier
Joined
Jul 7, 2006
Messages
1,461
Reaction score
1,077
Joined
Jul 7, 2006
Posts
1,461
Likes
1,077
What I really miss is an USB input. The 2GO is really bad when using Logic X due to high amount of latency and I see no way to fix that.
If there was an UBS input on the 2GO, I could by pass the streamer and go directly to the Hugo 2 to eliminate latency. However now I have to unscrew the 2Go constantly.
Are you connecting your Mac to the 2Go through airplay? I was hoping it was possible to use the ethernet cable for a real time cabled connection.
 
     Share This Post       
post-15634330
Post #2,197 of 2,412

ubs28

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 2, 2013
Messages
3,320
Reaction score
533
Joined
Aug 2, 2013
Posts
3,320
Likes
533
Are you connecting your Mac to the 2Go through airplay? I was hoping it was possible to use the ethernet cable for a real time cabled connection.
That might be worth trying out actually. I will have to buy an adapter next week to try it out.

Unless someone can confirm that this does not solve the latency problem.
 
Last edited:
     Share This Post       
post-15634856
Post #2,198 of 2,412

pjw241142

100+ Head-Fier
Joined
Sep 2, 2008
Messages
205
Reaction score
37
Joined
Sep 2, 2008
Posts
205
Likes
37
Try this from Page 118:

Just tried a Roon Bridged Ethernet setup with the 2Go and I'm really liking it—even more natural detail against such a black background.



(The MacBook Pro is running the Roon Server and the Ethernet port is bridged over the Wifi port. The dongle is a USB-C to ethernet adapter. On a Mac, go to System Preferences->Sharing and turn on Internet Sharing and set it up as below. There's no special setup required for Roon—though I had to temporarily deauthorize my ROCK NUC server.)



It's perhaps an odd use case, but the sound is great. With Hugo2Go the whole setup is running off batteries :)
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Doody
post-15636938
Post #2,200 of 2,412

thisisvv

100+ Head-Fier
Joined
Jan 24, 2012
Messages
264
Reaction score
37
Joined
Jan 24, 2012
Posts
264
Likes
37
So suddenly 2go stopped working. Deleted the app reinstalled but not both my phones can't see the 2go.

this is just being a frustrating experience...

many suggestion
 
     Share This Post       
post-15636964
Post #2,201 of 2,412

Doody

100+ Head-Fier
Joined
Mar 8, 2008
Messages
327
Reaction score
355
Location
BOS & NYC
Joined
Mar 8, 2008
Location
BOS & NYC
Posts
327
Likes
355
So suddenly 2go stopped working. Deleted the app reinstalled but not both my phones can't see the 2go.

this is just being a frustrating experience...

many suggestion
U did the reboot? Hold tiny black button in until lights on 2go go out?

Doody
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Peter Hyatt
post-15637103
Post #2,205 of 2,412

thisisvv

100+ Head-Fier
Joined
Jan 24, 2012
Messages
264
Reaction score
37
Joined
Jan 24, 2012
Posts
264
Likes
37
U did the reboot? Hold tiny black button in until lights on 2go go out?

Doody
I did got it working like now it is reindexing both cards...cant connect to 2go till its done.....

Its been a badly implemented design...when it works its amazing else mostly pain....
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Mark S

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 11, Guests: 14)

Top