Fiio X5 - Custom/Modded firmwares
Jan 13, 2015 at 7:57 PM Post #826 of 2,613

x RELIC x

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 8, 2014
Posts
11,987
Likes
7,608
Location
The West Coast, Canada
joe bloggs, every link i click takes me to a "language choice" page on FiiO's website, which then doesn't link through to the actual page i initially wanted to see.

I hope this can be fixed? The website is not usable this way.

(using iPad, mobile Safari)


Here you go

http://m.fiio.net/en/fiio

Navigated to from my iPad, however I'm finding my iPad to be exceedingly picky lately when choosing items through Safari.
 
Jan 13, 2015 at 10:10 PM Post #827 of 2,613
Joined
Aug 13, 2014
Posts
955
Likes
196
Anyone care to share how to get rid of those unwanted language options? I find the original FW laggy as compared to some of smaller size modded firmwares. So I thought perhaps removing other language packs keeping only English would be the way to go.
 
Thanks in advance.
 
Jan 13, 2015 at 11:45 PM Post #829 of 2,613
Joined
Aug 13, 2014
Posts
955
Likes
196
@nmatheis Thanks a million!  The speed improvement is very noticeable indeed. Awesome!
 
Here is my first contribution based on version 2.4.
 
1. Reversed scrolling on the main menu
2. Improved contrast on top bar.
3. Different default wallpaper
 

 
 
I uploaded it to my Mediafire account:  http://www.mediafire.com/download/pn5n5n7fr3a9wfp/X5+mod+ver+2.4.zip
 
Jan 14, 2015 at 12:58 AM Post #832 of 2,613

x RELIC x

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 8, 2014
Posts
11,987
Likes
7,608
Location
The West Coast, Canada
Hey guys, what is the trick to losing the red info in banner in the launcher? And does this also kill the display of the EQ settings in the other menus?
 
Jan 14, 2015 at 1:15 AM Post #833 of 2,613

CH23

Headphoneus Supremus
Joined
Nov 24, 2012
Posts
2,718
Likes
567
Here you go

http://m.fiio.net/en/fiio

Navigated to from my iPad, however I'm finding my iPad to be exceedingly picky lately when choosing items through Safari.


This isn't really a solution though. The problem lies with the website, not my browser...
 
Jan 14, 2015 at 1:19 AM Post #834 of 2,613

CH23

Headphoneus Supremus
Joined
Nov 24, 2012
Posts
2,718
Likes
567
The rainbow welcome screen text. I tried to edit that but now it's just gone?


Did you name your replacement files correctly?


Hey guys, what is the trick to losing the red info in banner in the launcher? And does this also kill the display of the EQ settings in the other menus?


You could try editing "topbar.ini", i think moving the "title_tv_x" offscreen will work? (Change the number to something beyond the screen resolution)
 
Jan 14, 2015 at 1:25 AM Post #835 of 2,613

TheoS53

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 17, 2014
Posts
1,986
Likes
1,183
  The rainbow welcome screen text. I tried to edit that but now it's just gone?
 
I opened the default image in paint.net and blacked it out and wrote over it...saved it  but not showing.

needs to be saved as a bitmap
 
Jan 14, 2015 at 1:29 AM Post #836 of 2,613

x RELIC x

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 8, 2014
Posts
11,987
Likes
7,608
Location
The West Coast, Canada
This isn't really a solution though. The problem lies with the website, not my browser...


Sorry, I'm just not sure what link you can't get to because I can navigate the entire FiiO site on my iPad.
 
Jan 14, 2015 at 1:34 AM Post #837 of 2,613

CH23

Headphoneus Supremus
Joined
Nov 24, 2012
Posts
2,718
Likes
567
Sorry, I'm just not sure what link you can't get to because I can navigate the entire FiiO site on my iPad.


For instance this link: http://www.fiio.net/en/story/242

It just leads me to this:




Which leads me to : http://fiio.net/en/fiio
 
Jan 14, 2015 at 1:40 AM Post #838 of 2,613

x RELIC x

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 8, 2014
Posts
11,987
Likes
7,608
Location
The West Coast, Canada
For instance this link: http://www.fiio.net/en/story/242

It just leads me to this:




Which leads me to : http://fiio.net/en/fiio


Oh, yes. That's what I get too. Ever since they re-did the website it's always the language selection before getting to the main site. Kind of annoying.

Like you already said............ Apologies. :stuck_out_tongue_winking_eye:
 
Jan 14, 2015 at 2:12 AM Post #839 of 2,613

CH23

Headphoneus Supremus
Joined
Nov 24, 2012
Posts
2,718
Likes
567
Oh, yes. That's what I get too. Ever since they re-did the website it's always the language selection before getting to the main site. Kind of annoying.

Like you already said............ Apologies. :stuck_out_tongue_winking_eye:


I'm just glad to hear it's not just a problem on my device :wink:
 

Users who are viewing this thread

Top