A couple more problems with the iPhone (iOS 4)
Sep 3, 2010 at 8:21 PM Thread Starter Post #1 of 8

Uncle Erik

Uncle Exotic
Joined
Mar 18, 2006
Posts
22,597
Likes
501
Recently, I've had trouble submitting the occasional post on the iPhone. The screen will turn gray and then it doesn't post.

The same thing happened when I just tried to report a spammer. The screen turns gray when you hit the red flag button, then nothing happens.
 
Sep 3, 2010 at 8:27 PM Post #2 of 8

Pokefan

Head-Fier
Joined
Aug 22, 2010
Posts
84
Likes
0
I haven't had any problems on my 4 and that's pretty much all I use. Any chance you're on a 3G /S? I know they've been having some performance issues since ios4 was released that's supposed to be fixed with 4.1. I just wonder if that's all it is.
 
Sep 3, 2010 at 8:34 PM Post #3 of 8

Uncle Erik

Uncle Exotic
Joined
Mar 18, 2006
Posts
22,597
Likes
501
No, I'm using an iPhone 4. It could be AT&T's fault, but I don't have the same problem with an iPad on 3G, so I think it's a software issue.
 
Sep 3, 2010 at 11:11 PM Post #4 of 8
Erik, I don't have a 4, but a 3GS with iOS 4, so I can't confirm the problem. I haven't experienced the problem you're describing on my 3GS. If anyone else with an iPhone 4 is experiencing this, please let me know in this thread.
 
Sep 4, 2010 at 1:25 AM Post #5 of 8

Uncle Erik

Uncle Exotic
Joined
Mar 18, 2006
Posts
22,597
Likes
501
Well, maybe it's a problem on my end. I'll poke around and see if I can consistently replicate it. The network occasionally gets flaky around here, so maybe it's interrupting the transmission and causing it to hang.
 
Sep 10, 2010 at 1:34 AM Post #6 of 8

Uncle Erik

Uncle Exotic
Joined
Mar 18, 2006
Posts
22,597
Likes
501
A quick update:

1. I upgraded to iOS 4.1 today and Head-Fi is behaving much better. I can use the return key for line breaks instead of markup, which is a *huge* improvement. I don't know if it's the update or something with the software, but one of my biggest gripes is gone. Thanks to any and all responsible.

2. I now get a progress dialog box when I submit a post and the "freezing" issue appears to be gone. I'll update this thread if it happens again.

3. I was able to use the flag button to report spam earlier. It worked reasonably well, but the dialog box jumps around when you resize the screen. It took a little manipulation to hit the submit button, so that might be worth looking at. However, I'm pleased that the functionality is there.
 
Sep 10, 2010 at 1:43 AM Post #7 of 8
Joined
Jan 4, 2008
Posts
17,281
Likes
10,656
Location
Fukuoka, Japan
Sometimes you get the darkened screen because a javascript pop-up has appeared somewhere out of view, so you have to shrink the view or scroll around to find it.  
 
Sep 16, 2010 at 4:19 AM Post #8 of 8

Uncle Erik

Uncle Exotic
Joined
Mar 18, 2006
Posts
22,597
Likes
501
Just noticed an improvement. My network connection dropped during a submission and the site told me that it dropped and asked me to try again. I hit submit again and it went through instead of hanging. Thanks!
 

Users who are viewing this thread

Top