Why am I having so much trouble typing posts?
Jan 8, 2011 at 2:09 PM Thread Starter Post #1 of 76

GotNoRice

100+ Head-Fier
Joined
Oct 14, 2003
Posts
408
Likes
27
I’m having some serious issues with the default text input window for making posts.
 
I am using the latest version of Firefox (3.6.13)
 
My big issues are:
 
1. I can’t copy and paste.  It says something about my browser security settings not allowing it but this is the only forum (or any webpage at all) that I have this issue.
 
2. Blinking text cursor disappears.  Sometimes it’s there, sometimes it isn’t.  But when the cursor disappears it becomes basically impossible to type anything.  I will click a certain area of the text window, where I want to type additional text, but when I start typing it will start typing at the beginning of the entire post instead of where I clicked.
 
3. Can’t highlight and delete text.  This seems to be related to the disappearing cursor, but when I select a line of text and attempt to delete it, it behaves like I never had any text selected in the first place and will either just delete a single character wherever the invisible cursor happens to be or it won’t do anything at all.
 
Pretty much the only way I’ve found to actually make these boards usable is to type every single post I make into Microsoft Word and then paste it into the text box once it’s finished. (CTRL-V works even though normal right-click copy/paste functions do not).
 
I visit over a dozen different forums on a daily basis.  These issues are unique to Head-Fi.  So what’s the deal?
 
Jan 10, 2011 at 5:56 PM Post #3 of 76

GotNoRice

100+ Head-Fier
Joined
Oct 14, 2003
Posts
408
Likes
27
The only extension I'm running is Adblock Plus 1.3.3
 
Jan 11, 2011 at 7:11 AM Post #5 of 76

tk3

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 6, 2007
Posts
2,027
Likes
33
I have all of those listed problems as well, and I use ad block plus and noscript.
So the adblocker might be the problem, but I must say that this is the first forum I've been to that physically makes it hard for users to post something.
 
Jan 11, 2011 at 9:21 PM Post #6 of 76

amcananey

Forever a 500+ Head-Fier
Joined
Nov 1, 2010
Posts
887
Likes
40
I have the same problems listed above in Firefox and I am NOT running ad block. I'm having the same (or at least very similar problems) in Google Chrome. Actually the problem there seems to be that I can type a post just fine, but then clicking on the "Submit" button has no effect. So every time I was to make a post or respond to a PM, I have to fire up Microsoft Explorer.
 
Very annoying. Here are my Firefox extensions:
 
- Cooliris
- Evernote Web Clipper
- HP Smart Web Printing (where did that come from?)
- Java Console
- McAfee SiteAdvisor
- PhotoME
 
Other than the HP extension, I'm not willing to disable any of these just to post at Head-Fi.
 
Regards,
Adam
 
Jan 11, 2011 at 9:49 PM Post #7 of 76

Br777

Headphoneus Supremus
Joined
Feb 2, 2010
Posts
3,930
Likes
295
me too.. almost every time I post i have to immediately edit it to fix things because i was unable to complete my post correctly.
 
the cursor dissppears, and suddenly i cant put it where i want. 
if i try to type anymore it forces me to the top. 
i cant cut and paste, i cant insert text anywhere but the beginning.
i cant edit anything in any way
its very annoying
 
also using firefox, i have quite a few plugins. 
 
often this happens mid post. sometimes right from the start.
 
Jan 13, 2011 at 1:00 AM Post #11 of 76

Br777

Headphoneus Supremus
Joined
Feb 2, 2010
Posts
3,930
Likes
295
still having the issue.. with this very post..    my attempts at editing this post are all below.. they are in reverse order, with the first bit i typed at the bottom, and the following bits in reverse order from bottom up.. this part im typing now is actually the last thing i have typed... if i were to try to move the cursor again.. what i typed next would go on top of this... also typed most of this post while another part of was highlighted.. usually when something is highlighted, and start typing, the highlighted part goes away of course...
then.. if i try to type agian.. it starts from the begginning like this...for example.. this top part should be on the bottom, but its the only part i can type in
im still having the issue.. with this very post as a matter of fact...
 
 
almsot every time i post this happens... grrr...
 
Jan 13, 2011 at 1:26 AM Post #15 of 76

Br777

Headphoneus Supremus
Joined
Feb 2, 2010
Posts
3,930
Likes
295
ok here we are back in IE.. again no issue... dang, that sucks, i hate IE... maybe its time to try Chrome
 
anyone have any other ideas.. this didnt always happen.. maybe the last few months or so it started..
 

Users who are viewing this thread

Top