Issue with Dell DJ and E2s
post-749991
Thread Starter
Post #1 of 3

klown

New Head-Fier
Joined
Feb 17, 2004
Messages
20
Reaction score
0
Joined
Feb 17, 2004
Posts
20
Likes
0
I posted this on the DELLDJ site but I figure I may have more luck over here.

The E2 3.5mm connector does not seem to go all the way in the DLL DJ plug which is no problem when stationnary but is problematic when moving as it has a tendancy to cause interference (i.e. it is loose in the connector). There seem to be some space above the connector and the E2 plastic part of the connector is just too darn massive.

Any solutions? Would the remote solve the problem (i.e would the connector go all the way in?)

I tried the default earbuds...Mah gawd what a difference.

Thanks,

Klown
 
     Share This Post       
post-750021
Post #2 of 3

jaygot

New Head-Fier
Joined
Mar 26, 2004
Messages
25
Reaction score
10
Joined
Mar 26, 2004
Posts
25
Likes
10
Have you tested your E2Cs on other devices? Early units were defective...the sound would "short out" because of a loose connection at the base of the plug.

Try plugging the E2Cs into another source and wobble the cord. If you have the same problem and your Shure's are under warranty, contact customer service and they will replace your product free of charge.
 
     Share This Post       
post-750073
Post #3 of 3

klown

New Head-Fier
Joined
Feb 17, 2004
Messages
20
Reaction score
0
Joined
Feb 17, 2004
Posts
20
Likes
0
You are entirely right. If I wobble the cord (near the connector), it creates interference on another device than the DELL. I shall have to contact customer support.

Thank you.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top