1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.

    Dismiss Notice

Chord Mojo DAC-amp ☆★►FAQ in 3rd post!◄★☆

Discussion in 'Portable Source Gear' started by Mython, Oct 14, 2015.
First
 
Back
311 312 313 314 315 316 317 318 319 320
322 323 324 325 326 327 328 329 330 331
Next
 
Last
  1. iwans
    I bought AK100 MK2 for my Chord Mojo. In the back, it says AK100 without MKII. But at the System Information it does say MKII with 2.42 firmware. Do I have AK100 or AK100 MK2 ??
     
    Thanks...
     
  2. jcoops16
    Thanks, I tried this but it doesn't stop the problem. Im using the coax cable that came with the DX50 with an rca female to 3.5mm mono adapter, sounds great apart from this popping sound. 
     
  3. ksb643
    Thanks! Mine is sounding great with my new HE 560's!
     
  4. Ivabign

    My AK100 Mark Two reads Mark II on the back
     
  5. howdy

    This was my issue but it went away after about 5 minutes with my DX90. I have no issues with my X5 using coax.
     
  6. lextek Contributor
    Looks like Moon Audio is getting another shipment on the 18th of this month. I guess I'll see mine by Thanksgiving.
     
  7. singleended58
     


    I bought the AK100 mk2 from Todd (TTVJ) and it has 2.30 firmware (What is different between 2.30 and 2.42?). In the back of the unit said AKMKII Made in Korea by IRIVER.
     
  8. iwans
    That's means my AK100 is not MK2 version then...
     
    Sorry, I don't know what the diff between 2.42 and 2.30, but mine came with 2.42.
     
  9. Ivabign

    Was your box thin or thick? The original unit had a smaller box - the DAP was in a drawer that slid out - the MKII was a thicker box where the the top came off - the box also should state whether it is a MKII or not. Did you get a box? Hopefully you paid by CC or Paypal
     
  10. mscott58
    I have an AK100 original with firmware 2.42. Works well except every once in a while it seems to lose its memory and needs to reread the library files. Since I have 190 gb/~5500 files on it the indexing then takes 5-10 minutes. Anyone else's AK's have "senior moments" like this? Thanks
     
  11. iwans
     
    Yup... It is a AK100 :) confirmed by the box like you said...
    Oh well, I thinks that's fine since it will forever married with the Mojo...
     
  12. Watagump
     
    Divorce rate is around 50% most likely higher in this hobby.
     
  13. iwans
     
    Mine have not do that... try to turn off the auto scan...
     
  14. alchemical
    Well all the elements finally arrived, and after a couple of days listening to AK120>Mojo>64 Audio U12s I'm staggered by how good this set-up is. Shiver-inducing. It's actually distracting me from concentrating on work at times. I usually stay away from 'end game' proclamations, but I can't imagine getting more pleasure from a rig than this.
     
  15. lextek Contributor
    While I'm waiting for my Mojo I dug out the Headroom Total Bithead. Did the same thing back in the day. USB and analog input, cross feed and two headphone jacks. I guess that Tyll guy was on to something.....

    image.jpg
     
First
 
Back
311 312 313 314 315 316 317 318 319 320
322 323 324 325 326 327 328 329 330 331
Next
 
Last

Share This Page