Chaintech AV-710 hirez
post-774595
Thread Starter
Post #1 of 5

Shulaw05

Head-Fier
Joined
Mar 10, 2004
Messages
70
Reaction score
0
Joined
Mar 10, 2004
Posts
70
Likes
0
     Share This Post       
post-776089
Post #3 of 5

Earwax

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 31, 2003
Messages
2,319
Reaction score
10
Joined
Aug 31, 2003
Posts
2,319
Likes
10
Open the "Via Vinyl Audio" Control Panel and look at "Sample Rate & Immerzio 3D" tab, the sample rate is displayed there. I think the card needs to be set to "Hi Sample Rate 2 Channel" for hi-res to work at all.
 
     Share This Post       
post-776127
Post #4 of 5

Shulaw05

Head-Fier
Joined
Mar 10, 2004
Messages
70
Reaction score
0
Joined
Mar 10, 2004
Posts
70
Likes
0
right now it is at 96...it won't get any higher than that, will it?
 
     Share This Post       
post-776181
Post #5 of 5

Earwax

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 31, 2003
Messages
2,319
Reaction score
10
Joined
Aug 31, 2003
Posts
2,319
Likes
10
Quote:

Originally Posted by Shulaw05
right now it is at 96...it won't get any higher than that, will it?


I don't think so.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top