Post your computer specs!~
post-3241501
Thread Starter
Post #1 of 2,442

Mysteek

100+ Head-Fier
Joined
Dec 31, 2006
Messages
380
Reaction score
17
Joined
Dec 31, 2006
Posts
380
Likes
17
Just curious as to what you guys run :p

EDIT: Updated! My computer feels fresh again ^___^

Mine:

AMD Athlon 64 X2 6000+
Galaxy GeForce 8800 GT
2gb PC6400 RAM
X-Fi Xtreme Music
two 320gb seagate SATA drives
 
     Share This Post       
post-3241708
Post #2 of 2,442

Quaddy

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 29, 2007
Messages
7,410
Reaction score
14
Joined
Jun 29, 2007
Posts
7,410
Likes
14
  1. DELL PRECISION 650 DUAL INTEL XEON HT 3.2Ghz/1mb (2 cpu's not dual core!)
  2. 4 X 1GB DDR ECC DUAL CHANNEL KINGSTON RAM
  3. SONY GDM-FW900 24" WIDESCREEN FS TRINITRON BNC
  4. XFX GEFORCE 256MB 7800 GS OC EXTREME AGP
  5. WD SATA 10k 150GB RAPTOR 16mb CACHE
  6. LOGITECH NEOVO KEYBOARD
  7. RAZER BOOMSLANG 2100dpi patched@1000hz
  8. CREATIVE AUDIGY 4 PRO 7.1 using optical & analog inputs through LOGITECH Z-5500 1000w 10.2 THX SPEAKERS

bought in 2003. top of its tree then.


edited for all the pedantic ******* out there!;

bought the PC in 2003. top of its tree then.
 
     Share This Post       
post-3241789
Post #3 of 2,442

n4k33n

100+ Head-Fier
Joined
Apr 3, 2007
Messages
328
Reaction score
10
Joined
Apr 3, 2007
Posts
328
Likes
10
Does caps lock make your system faster? lol

2 22 inch widescreen lcds
Core 2 duo 1.86@3.1
Patriot DDR2 Matched pair 2x1gb
Geforce 7300
2 terabytes of hdd (4 500gb seagates)
And the best part, it runs linux, so I can actually feel that speed
 
     Share This Post       
post-3241800
Post #4 of 2,442

Quaddy

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 29, 2007
Messages
7,410
Reaction score
14
Joined
Jun 29, 2007
Posts
7,410
Likes
14
Quote:

Originally Posted by n4k33n /img/forum/go_quote.gif
Does caps lock make your system faster? lol


NO - it was copied and pasted from my bf2 sig if thats ok with you?

plus, its good netiquette to post PC specs in uppercase FYI
.

p.s. does typing lol at the end of the line make your comment funnier?

 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: abhishekSPS
post-3241801
Post #5 of 2,442

skudmunky

Headphoneus Supremus
Joined
Oct 19, 2005
Messages
3,555
Reaction score
10
Joined
Oct 19, 2005
Posts
3,555
Likes
10
CPU: Intel Core 2 Duo E4300 overclocked to 3060 MHZ
MOBO: Gigabyte DS3 Rev 2
RAM: 2 gig OCZ Platinum XTC DR2 800 overclocked to 904
GPU: EVGA 8800GTS 640
Sound: X-fi Xtreme Music
HDD: 2x 250 gig, 1x 320 gig SATA II hard disks by Western Digital and Seagate
CDD: Samsung DVD +/- RW / Lightscribe
PSU: Corsair HX620 620 watt modular power supply.

----
120mm Yate Loon cooling fans for the case
Zalman 9500 with modded yate loon 120mm fan for the CPU
----

Westinghouse 22w2 22" LCD monitor
Logitech G5 mouse
Ratpadz GS mousepad
Saitek Gamer's backlit keyboard
Creative Inspire P580 5.1 speakers
 
     Share This Post       
post-3241812
Post #6 of 2,442

terrymx

Headphoneus Supremus
Joined
Apr 24, 2003
Messages
4,759
Reaction score
12
Joined
Apr 24, 2003
Posts
4,759
Likes
12
Quote:

Originally Posted by Mysteek /img/forum/go_quote.gif
PS: I don't recommend the 8600 GTS for gaming. I guess I didn't do my research and found out the hard way--it's not very great for the money.


I sold my 8800gtx and was deciding either on the 8800gts or 8600gts, and i read the 8600gts werent so good performer. It's kind of disapointing for the lower market from both Nvidia and ATI. Atleast it has some hd video technology.

-

Intel Quad Q6600 2.4ghz
2x1gb Patriot PC6400 5-5-4-9
Asus P5B-Deluxe/Wifi
2xRaid1 Western Digital
Geforce 8800GTS 320mb
MSI Turbostream 600w

Initially I wanted to buy the Xeon X3210 2.1ghz for cheaper then overclocked, but I got the Q6600 at a shop, it gave me some OS incompatibility problems, but I have since solved it with a 64bit version and some Microsoft updates. Also found out it's not the "G0" stepping. Not sure if the server cpu would have been better and how much better with the G0 version.

The Patriot rams I bought for $300 less than a year ago, and now they go for less than $100, I felt so bad. Now the new DDR3 rams are way expensive, I should wait for them to go from $400 to $100 before upgrading anything.
 
     Share This Post       
post-3241833
Post #7 of 2,442

GTRacer

100+ Head-Fier
Joined
Sep 20, 2005
Messages
417
Reaction score
10
Joined
Sep 20, 2005
Posts
417
Likes
10
Specs are as follows:
Intel Core 2 Duo (E6750@2.6ghz)
Gigabyte P35C-DS3R
2gigs of budget Crucial RAM (overclocked to PC8500 speeds)
BFG 8800 GTS OC2 (320mb - Interim card for the new 9800 series)
Corsair HX520 PSU
Antec P182 Case in black
20 inch Samsung Syncmaster 206BW

First ever build.
 
     Share This Post       
post-3241855
Post #8 of 2,442

saturnine

Headphoneus Supremus
Joined
May 24, 2004
Messages
2,734
Reaction score
12
Location
Savannah, GA
Joined
May 24, 2004
Location
Savannah, GA
Posts
2,734
Likes
12
Mine's a bit outdated, but it still does everything I want it to do


Asus M2N32-SLI Deluxe
4200 X2 AM2 @ 2.7ghz, stock voltage (lowest fan speed, almost silent)
4gb (4x1gb) Corsair 6400c4 DDR2
Seasonic S12 600W Power Supply
EVGA 7900GTX
74gb WD Raptor, 160mb Seagate, 300mb WD
X-Fi Fatality + ATI Elite TV Tuner
Plextor 712SA
Modded Thermaltake Tsunami case (sound dampening foam, 150mm EBM exhaust fan (retails for $80 ), fan grills cut out, etc)
Windows Vista Ultimate x64 (has been running flawlessly, 'cept for some iTunes issues)
Gateway 24" LCD

See second post here for pics: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=207066
 
     Share This Post       
post-3241859
Post #9 of 2,442

MCC

1000+ Head-Fier
Joined
Oct 10, 2005
Messages
1,300
Reaction score
17
Joined
Oct 10, 2005
Posts
1,300
Likes
17
Athlon 64 3200+
MSI K8T-Neo2
1GB Patriot (256MBx4) PC4000 RAM
320GB Seagate 7200.10 SATA II drive on a SATA I controller
Enermax 370w PSU
GeForce 6200, 128MB (Ti4200 lost driver support under Linux, so I was forced to "upgrade" to a slower card...)
Chaintech AV-710 sound card
LG DVD burner
$19 (in 2002) Raidmax beige case

Albatron 17" flat panel monitor
Canon Pixma ip5000 printer
Logitech MX Duo keyboard + mouse
Ubuntu 7.04 w/ Compiz Fusion and various enhancements (screenshot + howto in desktop thread)

Edit: I also run Linux, so this system is actually quite speedy- I don't see the need to upgrade for at least another year, if not more.
 
     Share This Post       
post-3241948
Post #10 of 2,442

craiglester

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 14, 2005
Messages
2,165
Reaction score
14
Joined
Jun 14, 2005
Posts
2,165
Likes
14
Intel Q6600 Quad Core @ 2.7 Ghz
Asus Mobo Sli plus something or other
2 x 8600GTS (Fanless) in SLI
2 GB Ram
320 GB HD, 20X DVD Burner
650w Antec PSU
Antec P180 Case

and coming on sunday.. Samsung 216BW 21.6' Widescreen Monitor

Best thing is, it's very quiet. Like, is it on? quiet


Oh and XP, not Vista - I had a copy lying around from some MS promo
 
     Share This Post       
post-3242011
Post #11 of 2,442

RedLeader

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 6, 2005
Messages
3,413
Reaction score
11
Joined
Jun 6, 2005
Posts
3,413
Likes
11
Pentium D 802 - OC to 3.5
8600 GTS
2GB 667
480GB HD
EMU0404
19" Acer Widescreen
26" Samsung HDTV
Logitech G5
RatPadz GS


Honestly.... I was pretty impressed by the 8600GTS for the money.
 
     Share This Post       
post-3242150
Post #12 of 2,442

milkpowder

Headphoneus Supremus
Joined
Sep 22, 2005
Messages
8,496
Reaction score
17
Joined
Sep 22, 2005
Posts
8,496
Likes
17
Oh my goodness you all have amazing computer rigs!

Laptop:
Centrino 1.86GHz
1GB RAM
80GB HDD
320GB + 80GB external HDD
Geforce 6800 Go 256MB OC'ed 390/1800
17" WXGA
Logitech G5
B/G Wireless to Belkin N1

Desktop 1:
Pentium 4 2.26GHz
512MB RAM
80GB HDD
Geforce 4 MX420 64MB
17" Sony SXGA HS75P
Logitch MX700

Desktop 2:
Athlon X2 4400+
2GB RAM
2x200GB RAID0
120GB external HDD
Geforce 7800GTX 256MB mildlyOC'ed 490/1300
19" Sony SXGA HS95P
Logitech G7
 
     Share This Post       
post-3242233
Post #13 of 2,442

i has a can

Banned: - aka hYdrociTy - aka Electron Tube - aka The Burn Pt.2
Joined
Aug 7, 2007
Messages
61
Reaction score
10
Joined
Aug 7, 2007
Posts
61
Likes
10
PowerMac G4 dual 1.42ghz (photo, 2d, & audio)
2gb ram
ati 9800pro
m-audio audiophile 192
3 80gb hard drives
osx tiger
lacie electron22blue monitor
intuos3
razer proclick mouse

PowerMac G4 dual 1ghz (webserver, etc)
1.5gb ram
2 160gb hard drives
osx panther server

iBook g4 1.33ghz (portable/writing)
768mb ram
osx panther

Amd opteron 175 (3d) (using this one right now)
2gb ram
nvidia quadro fx 4500
m-audio revolution 7.1
3 160gb hard drives
windows xp 64
2x 21in monitors
spaceball 5000
logitech mx310 mouse
 
     Share This Post       
post-3242275
Post #14 of 2,442

Duggeh

Indeed
Joined
May 9, 2005
Messages
9,618
Reaction score
38
Joined
May 9, 2005
Posts
9,618
Likes
38
Quote:

Originally Posted by Quaddy /img/forum/go_quote.gif
  1. DELL PRECISION 650 DUAL INTEL XEON HT 3.2Ghz/1mb (2 cpu's not dual core!)
  2. 4 X 1GB DDR ECC DUAL CHANNEL KINGSTON RAM
  3. SONY GDM-FW900 24" WIDESCREEN FS TRINITRON BNC
  4. XFX GEFORCE 256MB 7800 GS OC EXTREME AGP
  5. WD SATA 10k 150GB RAPTOR 16mb CACHE
  6. LOGITECH NEOVO KEYBOARD
  7. RAZER BOOMSLANG 2100dpi patched@1000hz
  8. CREATIVE AUDIGY 4 PRO 7.1 using optical & analog inputs through LOGITECH Z-5500 1000w 10.2 THX SPEAKERS

bought in 2003. top of its tree then.



About half of that stuff came out well after 2003, is there a flux capacitor in there too?

I put the main parts of my machine together in 2003 and it was pretty darn nippy then.

Athlon XP 2800+
Abit AN7
1.5 Gigs of PC3200@2700 (512 meg originally)
Raptor 74 gig
Maxtor 80gig (2 storage drives of about 500gigs together added since)
Geforce FX5200 PCI (Previously Geforce 4 Ti4200)
Audigy 2 ZS (Previously Live! 1024)
Winfast PVR2000
Hercules Prophetview 920Pro DVI & 920Pro VGA

I don't really game anymore. Quiet running volumes > power these days.
 
     Share This Post       
post-3242328
Post #15 of 2,442

Assorted

Headphoneus Supremus
Joined
Jan 21, 2007
Messages
2,676
Reaction score
11
Joined
Jan 21, 2007
Posts
2,676
Likes
11
Quote:

Originally Posted by Quaddy /img/forum/go_quote.gif
bought in 2003. top of its tree then.



Assumed you upgraded a lot of your components ?

Mine's in my sig. It still runs Rainbow Six Vegas at 1280 * 780, but that seems to be the limit. Source engine highest specs incl. all AA/AS, HDR effects, lowest was 40 fps, usually hovering around 60 fps. I mostly play BF 2142 and Q4 anyway, both of which runs superbly on my UXGA 1900*1200 screen.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top