EMU 1212M question
post-783551
Thread Starter
Post #1 of 3

BoardC3

500+ Head-Fier
Joined
Jun 5, 2002
Messages
800
Reaction score
12
Joined
Jun 5, 2002
Posts
800
Likes
12
Hey I just got my EMU 1212M card installed and I cant seem to figure out how to make it upsample my MP3's or a CD if I put that in. Any help would be greatly appreciated.
Thanks
Chris
 
     Share This Post       
post-783783
Post #2 of 3

Iron_Dreamer

Member of the Trade: HeadAmp
Landscape-Photo-Fi
Organizer for Can Jam '09
Joined
Mar 28, 2003
Messages
9,527
Reaction score
74
Joined
Mar 28, 2003
Posts
9,527
Likes
74
If you want to upsample, you need to do it in your player software, like winamp or foobar.
 
     Share This Post       
post-784093
Post #3 of 3

Drummage

New Head-Fier
Joined
Apr 28, 2004
Messages
4
Reaction score
0
Joined
Apr 28, 2004
Posts
4
Likes
0
Quote:

Originally Posted by BoardC3
Hey I just got my EMU 1212M card installed and I cant seem to figure out how to make it upsample my MP3's or a CD if I put that in. Any help would be greatly appreciated.
Thanks
Chris



I withdraw my comment. I thought I had a helpful suggestion but I misunderstood the question. Sorry.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top