cmoy fail..
Mar 20, 2013 at 1:37 PM Post #2 of 6

nikongod

DIY-ku
Joined
Jan 24, 2005
Posts
8,882
Likes
122
Quote:
I am trying to scale down the layout of the cmoy
this is what i came up with:
http://i18.photobucket.com/albums/b132/logosway/cmoy1.jpg
 
but it is not working at all..
it actually created some plain noise for a few seconds and nothing came out anymore.
I hope you can give me a hand on this..
thank you very much!

 
Have you built one the way tangent says to? Not as fun as doing your own layout, or as small (although not really that much larger than what you posted either), but more likely to fire up on the first try. 
 
Mar 20, 2013 at 3:16 PM Post #4 of 6

tangent

Top Mall-Fi poster. The T in META42.
Formerly with Tangentsoft Parts Store
Joined
Sep 27, 2001
Posts
5,969
Likes
56
Mar 21, 2013 at 3:44 PM Post #6 of 6

tangent

Top Mall-Fi poster. The T in META42.
Formerly with Tangentsoft Parts Store
Joined
Sep 27, 2001
Posts
5,969
Likes
56
I didn't see anything certain with a quick look for obvious problems, but I did find some things to check:
 
  1. clean your board
  2. make sure your uninsulated jumpers aren't connecting to any pads or solder joints they jump over
  3. press down on the socketed resistors, to make sure they're in tight
 
I put the cleaning step before the others because the cleaning process can mess the other two steps up. So, if you put it off, re-do the steps you did before.
 
And of course, get that meter. Until you do, you're just making guesses.
 

Users who are viewing this thread

Top