Search results
  1. Giraku

    SOLD: Vision Ears EVE20 Mint Condition

    I decided to sell my 4 months old Vision Ears EVE20. This IEM is in a mint condition (fully functional), used exclusively in non-smoking environment. It comes with all the original accessories and the original packaging. Price: US$950 or best offer, including PayPal fee and USPS Priority...
  2. Giraku

    SOLD: AAW Halcyon Mint Condition

    I decided to sell my AAW Halcyon (Universal IEM). It comes with all the original accessories in the original package. It is in a pristine mint condition. Price: US$850 shipped within CONUS via USPS Priority, PayPal fee included No trading, please.
  3. Giraku

    SOLD: Ultrasone Saphire Excellent Condition

    I decided to sell my 3-months old Ultrasone Saphire (Universal IEM). It comes with all the original accessories in the original package. The mirror like outer plate of the IEM has some micro scratches, which was difficult to capture in photos. Price: US$2000 shipped within CONUS via USPS...
  4. Giraku

    SOLD: Hifiman RE2000 2 Months Old Excellent Condition with 3.5/4.4 Cables

    Hifiman RE2000 with all the original accessories in the original package. I bought this directly from Hifiman in July 2020. It comes with the stock 3.5mm SE cable together with Hifiman 4.4.mm balanced cable (similar to the one comes with HE1000). Price: US$200 shipped within CONUS, including...
  5. Giraku

    SOLD: Cayin N6ii Complete Bundle A01+T01+E01+E02 Mint Condition

    I decided to sell my full bundle of Cayin N6ii with A01, T01, E01 and E02 mother boards. N6ii is in mint condition. It was gently used for 3 months. Each of the mother boards has at least 150 hours burned in, except for A01 being about 100 hours burned in. Price: US$1200 shipped within CONUS...
  6. Giraku

    Sales Cancelled : Hifiman RE2000 Gold Mint Condition (Less than 50 Hours) with 4.4mm Balance Cable

    I decided to sell my Hifiman RE2000 Gold in absolutely mint condition with less than 50 hours of use. It comes with all the original accessories in the original packaging. It also comes with Hifiman balanced crystalline silver and copper cable for RE2000 with 4.4mm plug. Price: US$Xxx shipped...
  7. Giraku

    SOLD: Campfire Audio Solaris SE Limited Mint Condition

    I decided to sell my one month old Solaris SE Limited Edition. They got ~100 hours (mostly left over burn-in, actual listening time less than 20 hours). It is in absolutely mint condition. SOLD: US$1300 shipped within CONUS via USPS Priority, also includes PayPal fee No trading, please. Check...
  8. Giraku

    Sold: Dunu Luna Pure Beryllium DD IEM Mint

    I decided to sell my 3 months old Luna. It is fully functional and in a mint condition. It comes with the original packaging and all the accessories (please see the pic below). Sold: US$1250 shipped within CONUS by USPS Priority, PayPal fee included No trading, please.
  9. Giraku

    SOLD: InEar ProMission X Absolutely Mint Condition Original Packaging

    I'm selling InEar ProMission X in absolutely mint condition with the original packaging and all the accessories (not opened). It was used less than 30 hours. SOLD: US$1600 shipped within CONUS or Best Offer No trading please.
  10. Giraku

    SOLD: Fostex TH909 Absolutely Mint w/Stand and Original Packaging

    I'm selling Fostex TH909 with Fostex wooden stand in the original packaging. It's beautiful and fully functional (<100 hours use), absolutely in mint condition. I lightly used this headphones in strictly non-smoking environment only. The cable is the stock standard stereo cable SOLD: US$1300...
  11. Giraku

    SOLD: Effect Audio Cleopatra Cable (MMCX, 2.5mm balanced) Excellent Condition

    I'm selling my Cleopatra Cable (MMCX, 2.5mm balanced), which was lightly used for less than 50 hours. It's in the original package with a nice metal case and documentation. SOLD: $350 shipped within CONUS or best offer No trading, please.
  12. Giraku

    SOLD: Kinera Odin Open Box Less than 5 Hours of Use

    Kinera's flagship IEM, Odin, is for sale. This was used just less than 5 hours. Practically it is an open box item. Much better than floor demo model. All the original packages and ear tips are included (see photos). None of the ear tips has been ever used. I used my own tips for test driving...
  13. Giraku

    SOLD: Meze Empyrean with 4.4 Balanced Upgrade Cable Mint

    SOLD. Thank you. I decided to sell my Meze Empyrean headphones. I used this headphones strictly under non-smoking environment only. I used it for 3 months (~200 hours). Nothing is wrong with the headphones. I'm selling this because I'm raising a fund for my next purchase. It's fully functional...
  14. Giraku

    SOLD: Audio Technica ATH-ADX5000 Mint + AT-B1XA/3.0 Balanced Cable ($350 worth)

    SOLD!! Thank you!! ********* This is my first "For Sale" thread. I do have 238 positive feedbacks (100% positive) on eBay (check user ID: hiroshiny). I would like to sell my Audio Technica ATH-ADX5000 in absolutely mint condition bundled with AT-B1XA/3.0 Balanced Cable (XLR terminated, 3m, $350...
  15. Giraku

    Astell&Kern Desktop DAC/Amp Prototype: ACRO L1000

    I found this info on several website reporting the Canjam (kind of) in Japan happening right now. It is called ACRO L1000, a prototype unit of a desktop DAC/Amp. And it is designed to be placed on the left side so that users can use mouse on the right side. Headphone jacks are on the left side...
Top