Search results
  1. thejammonster

    SOLD: Fender FXA7

    Yep, probably the most treble of the Fender line aside from the FXA9 which are over $1000. They have the same dynamic driver as the FXA2 & FXA6 but with 2 BAs per side. It's all subjective, though, so I can't guarantee anything. Edit: I demo'd the FXA2 & FXA6 when they were still Aurisonics and...
  2. thejammonster

    SOLD: Schiit Magni 2 Uber

    Like new with under 100 hours on it. Comes with AC adapter. Add $10 for UPS Ground shipping.
  3. thejammonster

    SOLD: Schiit Fulla 2

    Like new with under 100 hours on it. Comes in original box with the stock USB-A to USB Micro cable. Add $10 for UPS Ground shipping.
  4. thejammonster

    SOLD: Fender FXA7

    Like new condition with under 100 hours on them. They always sat on my desk at work so they weren't used for traveling, commuting, etc. Comes in the original packaging with all of the accessories plus a pair of unused Comply Tx-400 (small) tips. US shipping (UPS Ground) included; PM for...
  5. thejammonster

    SOLD: Fostex x Massdrop TH-X00 Serial #9, Modded, With Accessories

    No, they're modified for the female 2.5mm jacks so I'm keeping them as a package.
  6. thejammonster

    SOLD: Fostex x Massdrop TH-X00 Serial #9, Modded, With Accessories

    Original drop, serial number 00009. Modded by another well-known Head-Fi user for a detachable cable with 2.5mm jacks. Currently has E-MU ebony cups (one nick in lacquer in an inconspicuous location), MrSpeakers Alpha pads (lambskin), and a leather suspension strap. Comes with original...
  7. thejammonster

    SOLD: Custom Copper Nucleotide Cable With 2.5mm Connectors

    6 foot long 4-wire cable with Eidolic 6.3mm jack and Eidolic 2.5mm connectors. Made by another well-known Head-Fi user for $255. UPS Standard shipping within the US included (ask for Canada).
  8. thejammonster

    SOLD: Custom Silver 2-Pin IEM Cable

    4 foot long silver-plated copper litz 4-wire cable with Eidolic 3.5mm jack and Eidolic 2-pin connectors. Made by another well-known Head-Fi user for $205 and unfortunately I never got to use it (long story). UPS Standard shipping not included - should be $10-15 depending on your location.
  9. thejammonster

    Delete

    Wrong forum, pls delete
  10. thejammonster

    SOLD: Fostex TH-600 With Custom Wood Cups, Lawton Level 1 & Pads

    Only had these for a month before the first round of TH-X00 came out. I toyed around with the cups and Lawton mods but ended up settling on the TH-X00, so these don't have a ton of use on them (<50 hours if I had to guess). Comes with custom monkey pod wood cups (a couple small nicks in the...
  11. thejammonster

    SOLD: JDS Labs C5D With Cables

    Mint condition, barely used. Probably under 20 hours. I never really used it as a portable so I switched to a small desktop setup instead. UPS Standard shipping not included in cost. Cables: 6' USB A to Mini-B 3' USB C to Mini-B 1.5' USB A to Mini-B 6" USB Micro-B to Mini-B 2x 4" Right Angle...
  12. thejammonster

    Fostex x Massdrop TH-X00 Review

    RE: headphone stands I found the omega shaped stands to be too short and I was concerned about strain on the cable entries into the housing. I went with the adjustable stand from Woo Audio and love it. I have it raised up a bit so there is plenty of clearance for the cables. I went with the...
  13. thejammonster

    Fostex x Massdrop TH-X00 Review

    The pads had to go as soon as I put the TH-X00 on my head. Luckily I already had Lawton pads from my TH-600. I also knew I hated the 10 ft cable from the TH-X00, hence the removable cable mod. Other than that the ebony cups will be the first mod after having the TH-X00 since the first drop. I...
  14. thejammonster

    Fostex x Massdrop TH-X00 Review

    Paid for EMU ebony cups on Thurs and I missed them via FedEx today :( I wasn't expecting them to get here from Singapore so fast! Also have a ZMF pilot pad in the mail to make these the perfect headphone. They're already modded for removable cables and I've settled on the MrSpeakers Alpha pads...
  15. thejammonster

    Fostex x Massdrop TH-X00 Review

    PM him on the forums here. He answered me right away.
Top