Search results
  1. Bottlehead Crack

    I built this Crack myself, it is a great little amp and was fun to build. I've been a solder slinger for years but my first diy kit, the build in my opinion is done pretty nicely. This amp fired up on the first try, it's quiet and sounds great. There is a small scratch near the 12au7 tube...
  2. Mr.Sneis

    Comment by 'Mr.Sneis' on listing 'Apex Sangaku'

    There was one on usaudiomart for big money dollars very recently, maybe its still there.
  3. Grado Wood Box

    These are hard to come by, Grado brand wood box from Taiwanese Market. Mostly mint, bottom has some scrapes. Asking $100 shipped.
  4. Sony MDR-M1ST w/ Brainwavz XL Pads

    Like new condition Sony M1ST, these are Japan market only and harder to get in USA. Comes with original box (it is a plain brown cardboard box). Also including nearly unused brainwavz xl leather pads. Asking $265 shipped conus.
  5. Mr.Sneis

    SOLD Grado SR-100 headphones

    Did you get my pm?
  6. Mr.Sneis

    Sold: HD800 (Read description)

    *Sold* Nice pair of HD800 in 9/10 shape. Minor imperfection to me a faint scratch near the R letter and a tiny spot of paint missing. Great condition pads. I used these with a different set of cables which I am keeping so rest assured they work and sound great. The gotchas here. No stock...
  7. Mr.Sneis

    Sold: Eddie Current 445

    *Sold* Bought this amp very recently from a friend. After listening to it for a while I've decided I'm happier with the lower end gear. The amp is in good condition there are 4 small scratches on the edges of the front chassis, not huge but cosmetic nonetheless. Looks like PO tried to...
  8. Mr.Sneis

    FS: Audio Zenith pmx2 v1

    Another price drop and bump. This really hurts guys :(
  9. Mr.Sneis

    Sony MDR-M1ST - Sony's 2019 Studio Monitor Headphone

    The stock pads are not as horrendous as you guys make it sound, I don't find midrange problems or bass problems with stock pad. I have the Brainwavz Oval leather and Yaxi Pro-M ST and I think I prefer stock so far. The Yaxi pads are all treble and the Brainwavz need a tight seal in order to...
  10. Mr.Sneis

    FS: Stax Omega 2mk1 o2mk1 SZ-1 w/ SRM-717

    Classic stat and amp combo here, I don't know the last time I saw these two sold together. The o2mk1 is in awesome shape for its age, I'd say 8.5/10. Pads are very nice, comes with original hard case but no cardboard outer box. The amp is 8/10, minor paint loss on the back cover and a scratch...
  11. Mr.Sneis

    FS: Audio Zenith pmx2 v1

    Another price drop; endgame planar here guys.
  12. Mr.Sneis

    Sold: Audeze LCD 2.2 Bamboo

    Found HD800 switching to FS
  13. Mr.Sneis

    Sold: Woo Audio WA6SE v1

    Found HD800's, switching to FS post and price drop.
  14. Mr.Sneis

    Sold: Audeze LCD 2.2 Bamboo

    *Sold* These Audze are a bit worn, the pads need to be replaced, it costs $80 for new pads. When I got these the gamble on one side had popped loose in transit scratching the wood on one of the sides. Come with hard carry case and stock cable. $385 shipped CONUS.
  15. Mr.Sneis

    Sold: Woo Audio WA6SE v1

    *sold* WA6SE Silver, near mint. Had the LED replaced by Woo Audio just recently. Only one scratch on underside of amp as shown. Comes with a few sets of decent tubes $685 shipped CONUS.
  16. Mr.Sneis

    SOLD: Schiit Gungnir DS

    **SOLD** Excellent shape, 9/10. Works great, sounds great. This has no USB and is the standard trim delta sigma version. Comes with original box. Asking $320 shipped conus.
  17. Mr.Sneis

    Sold: Grado RS-2i

    *Sold* Great shape pair of Grados I'd say 9/10. Comes with stock bowl pads, like new. No box, will pack well. Asking $220 shipped conus.
Top