Search results
  1. GreatDane

    FS: Meier-Audio Corda XXS

    I have a XXS for sale. Original owner for around one year.  Amp is in very good condition. Minor scratches on bottom and at power LED (see pics).  I don't have detailed specs for this amp. It is powered by one 9-volt battery or regulated DC power adapter.   $sold shipping cost to US & Canada...
  2. GreatDane

    Sennheiser HD25-1 II

    Sennheiser HD25-1 II for sale in very good condition. Approx 2 to 3 years old. Estimated hours: 50~75. Indoor use only. 100% perfect working order.   $155 includes shipping to US. Pay pal fee not included.   Package includes headphone, velour pads, pleather pads(like new), 1/8" to 1/4"...
  3. GreatDane

    Pico Slim LE / SN 0114

    Original owner. VG cond. Price includes shipping. PM for details.   http://www.head-fi.org/t/230127/greatdane = feedback   SOLD @ $325
  4. GreatDane

    Twisted Cables ( aka: qusp )

    I'm honored to start this feedback thread for Jeremy who might be better known here as qusp.   I recently had Jeremy build two custom cables for me, a mini2mini and a LOD for my iPod Nano. Jeremy asked me questions about my intended use and wanted to see some pics with measurements so he...
  5. GreatDane

    Emmeline "The Black Bird" SR-71A Portable Headphone Amp

    For sale is my SR-71A. I bought this amp from another Head-Fi member so I am at least the second owner. I don't know about the history of this amp prior to my purchase.   The only flaw is a scratch on the right side of the front face plate. All lettering is intact. Overall this amp is in...
  6. GreatDane

    SOLD: Little Dot DAC_II

     sold     I am the second owner of this DAC/amp. I purchased this from artforme in April 2010. I don't have any pics yet but will post later. It's in very good condition...looks new.   Price to CONUS : $215 shipped Priority USPS. Accepting money order only.   Product info...
  7. GreatDane

    WTB: velour pads for Sennheiser HD 25-1 II

    Please send a PM.
  8. GreatDane

    SOLD: Head-Direct RE0 & RE2

    These two IEMs are for sale as a package or I will sell separately. *Price for RE0 is $60 including USPS shipping. Buyer adds the Paypal fee if not sending as "gift". *Price for RE2 is $20 including USPS shipping. Buyer adds the Paypal fee if not sending as "gift". *Price for both is...
  9. GreatDane

    SOLD: Gilmore Lite w/ DPS

    SOLD(in 35 min.) For sale is my Gilmore Lite with dedicated power supply. I am the second owner as far as I know, purchased from Head-Fi member wsilvio in June 2009. At this time I do not wish to separate the combo. My price is $525 which will include Priority USPS shipping...
  10. GreatDane

    KevinR70

    I'm happy to start this feedback for Kevin. I bought a HP cable from him and he was a pleasure to deal with. Great communication and quick shipping...a smooth deal. Thanks Kevin. Dane
  11. GreatDane

    FS: ZV:M case x2 for $8

    These were included with a used ZV:M purchase. This pleather case is in fair condition, never used by me...as you can see there is a silicone case included too. Price for both: $8 shipped First Class USPS to CONUS.
  12. GreatDane

    SOLD: generic HP extension cable,like new - $8

    This came with my Beyerdynamic DT-880 (2003). Never used but tested. Length: 202" (almost 17') Price: $8 shipped First Class USPS to CONUS.
  13. GreatDane

    SOLD : Senn HD 650 stock cable reterminated...

    SOLD This was my original HD 650 cable which was reterminated to 1/4" balanced. This I used with the CUE output from a PreSonus Central Station which I no longer own. No use for this now. Price: $18 shipped First Class USPS to CONUS.
  14. GreatDane

    FS: 3' Mogami Gold TRS Patch Cable(pair)-sale ended!

    Purchased at Guitar Center for $46+tax each. LINK ...total was roughly $95 These cable are like new. Price: $35 for both 3' lengths. PayPal fee and USPS Priority shipping included for CONUS, other destinations add $5. My Head-Fi feedback
  15. GreatDane

    SOLD: Sansa Clip (Black 8GB)

    SOLD This Black 8 GB Clip will not include original packaging or any original accessories(the slide on clip is included). Charging and syncing requires a standard USB-A to USB mini-B cable. Excellent condition. Price: $57 including PayPal fee and First Class USPS shipping to CONUS...
  16. GreatDane

    SOLD- Fiio E5

    Thanks for looking.
  17. GreatDane

    FOUND: P-51

    Thanks.
  18. GreatDane

    Hayley Westenra appreciation and Happy Birthday!

    I know there are maybe only a few fans of Hayley here and I realize that her singing isn't for everyone...but her voice melts my heart. April 10 she will be 22 years old. Ten years ago she recorded her first CD (bottom left) in a studio...which now sells for up to $1,000!(very limited...
  19. GreatDane

    SOLD: STAX SR-003 & SRM-212 combo (SRS-005A)

    Up for sale is my SRS-005A system. I bought this from a respectable Head-Fier(sorry,I forget who)...I'm guessing in mid/late-summer this year(2008). Everything is in great condition as you can see in the pics. Not shown is the STAX AC adapter which is included. Purchased new, this system in...
Top