X-cans V2
post-183643
Thread Starter
Post #1 of 4

ogre

New Head-Fier
Joined
Sep 19, 2002
Messages
7
Reaction score
0
Joined
Sep 19, 2002
Posts
7
Likes
0
First post to the Forum and a question:

Has anyone else had a problem with noise distortion (hiss and breakup) being generated in the left channel of the X-Cans. I have managed to pin point the problem to the cans which are just under a year old.
Meridian 200 Transport
X-24K DAC
X-PSU
Van Den Hul 1st interconnect

Thanks in advance
 
     Share This Post       
post-183709
Post #2 of 4

Nick Dangerous

Mr. Tuberrific
Joined
Nov 19, 2001
Messages
2,623
Reaction score
27
Joined
Nov 19, 2001
Posts
2,623
Likes
27
Might be one of the tubes. You could open it up and swap them to see if the problem changes to the right side.
 
     Share This Post       
post-184026
Post #3 of 4

ogre

New Head-Fier
Joined
Sep 19, 2002
Messages
7
Reaction score
0
Joined
Sep 19, 2002
Posts
7
Likes
0
Thanks for the response Nick.

I think I,ll have MF look at them under warranty first.

Cheers,

ogre
 
     Share This Post       
post-184248
Post #4 of 4

elrod-tom

Moderator - Prefers "stereo weirdo" to "audiophile"
Joined
Jul 4, 2002
Messages
10,523
Reaction score
48
Location
I live in the midrange!
Joined
Jul 4, 2002
Location
I live in the midrange!
Posts
10,523
Likes
48
Could also be a grounding problem. Mine can be a bit twitchy...one of these days I'll check into it further. Right now, if I jiggle the cables around in back it goes away.


 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top