1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.

    Dismiss Notice

Walnut Hi-Fi V2 WAV (& MP3) Player by wt - :ok_hand: screenless budget killer combo DAP/Amp :ok_hand:

Discussion in 'Portable Source Gear' started by vapman, Dec 8, 2016.
First
 
Back
137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
Next
 
Last
  1. vapman
    got mine from ebay, not sure where you are/whats best for non usa people
     
  2. hung031086
    I live in the us too :)
     
  3. vapman
    http://www.ebay.com/itm/132068195116?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT [​IMG]
     
  4. waynes world
    [quote="nick].
    OH master WAYNE...
     do you have issues at all with using VE ZENs for volume and/or pure powah?
    [/quote]


    Not at all. The goofy nut brings both the zen 1's and 2's to life. Plenty of volume, power and synergy :)
     
    peter123 likes this.
  5. hung031086
  6. coleypj
    Hi, I have one of these babies and am mostly loving the sound quality. I am mostly converting CDs to WAV using Foobar but I am still getting problems after at least 30 to 40 hours of use - I get a regular faint click noise, like a scratch on a record, after playing a few minutes. At first it continued for about 15 minutes then went away but now it goes on for at least my commute to work - an hour. 
    I have read they need running in and issues like this go away, how long is this running in period? 
    Out of interest can anyone explain why they need to be 'run in' and what this actually does? I don't really understand why modern electronic components would need running in but that may be my ignorance!
     
    Cheers
     
  7. nocchi
    Looks like my nut is now half dead, it doesn't turn on (no light on instruction LED) but when I plugged the charger the battery indicator LED works, it charges and the pop sound is still there. What could be the problem guys?
     
  8. groucho69
    Mostly it is the caps that require burn in but not entirely.
     
  9. macky112

    Verify the "hold" switch wasn't bumped by accident?
     
  10. hung031086
    Nope. Checked it and i never used that hold switch.
     
  11. Dark Helmet
    Order these.  In the comments section make sure to tell them you want the exact ones pictured!  This is the best of the 4 NE5532 versions I have tried.
     
     
    http://www.ebay.com/itm/5PCS-OP-AMP-IC-FSC-DIP-8-NE5532N-Genuine-and-New-/252730622176?hash=item3ad7eb40e0:g:rnsAAOSw2gxYp~i8
     
  12. macky112
    for that price and shipping time, would it be better to spend $2 more and go for the dual AD825 as mentioned a few pages back?
     
    http://www.ebay.com/itm/Audio-Jade-1x-AD825AR-V3-Dual-to-Mono-Audio-Op-Amp-JFET-Replace-5532-OPA2604-/351037907534?hash=item51bb7d624e:g:jr8AAOSwnHZYbh5R
     
  13. Ruben123

    Sounds like an empty battery to me
     
  14. Ruben123

    Try to give it a full charge
     
  15. Dark Helmet
First
 
Back
137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
148 149 150 151 152 153 154 155 156 157
Next
 
Last

Share This Page