Use Crossfeed ?
post-176904
Thread Starter
Post #1 of 3

Erz

New Head-Fier
Joined
Sep 3, 2002
Messages
8
Reaction score
0
Joined
Sep 3, 2002
Posts
8
Likes
0
I have gotten myself all worked up about maybe trading my headroom supreme for a Antique Sound Lab MG Head. After several days of listening however, i would miss the crossfeed. makes it MUCH easier to listen for long periods. Without the crossfeed, my listening time drops big time due to fatique.

Question I now have however is, I have realized I probably will not need the portable nature of the supreme. Am I giving up anything with this amp versus some of headroom's other non portable units, ( at the same price range ).

I am currently using an ipod as a source with CD's ripped at 196 or better. Driving sennheiser 580's, sound damm good.
 
     Share This Post       
post-176972
Post #2 of 3

planar

100+ Head-Fier
Joined
Jan 3, 2002
Messages
154
Reaction score
0
Joined
Jan 3, 2002
Posts
154
Likes
0
Get a MAX HOME man!!

I agree with you about the crossfeed. You have to turn it off to know why it is there for you.

As your expenditure in hi-fi goes up, i seriously doubt any new equipment can be benefited from MP3 source. Maybe it is time for a decent player....?
 
     Share This Post       
post-176978
Post #3 of 3

puppyslugg

Headphoneus Supremus
Joined
Jan 31, 2002
Messages
1,642
Reaction score
10
Joined
Jan 31, 2002
Posts
1,642
Likes
10
Erz,

I think you can have JMT, eric343, or tangent to make you an external crossfeed. Shouldn't be too difficult. Just PM them.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top