1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.

    Dismiss Notice

Sony NW-ZX300

Discussion in 'Portable Source Gear' started by riotgrrl, Jul 10, 2017.
First
 
Back
171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
182 183 184 185 186 187 188 189 190 191
Next
 
Last
  1. kms108

    Sorry my bad, got mixed up with the wm1a
     
    Last edited: Nov 14, 2017
    Brice d’Oliveira likes this.
  2. Brice d’Oliveira
    Ah ah no prob :wink:
    I really think i’ve Squeeze my device...
    Will tell you when trying to erase walkman memory...
    So strange...
    In « mobile phone » speaking, it seems bootloader is feed up...
     
  3. kms108
    Finally got my ZX300 stuff, after 25 minutes communication using google translation, as the seller don't ship outside of china, and his listing wont allow me to click in to buy, we made alternative arangement to use a link for another product as agreed between both parties, it seems like the seller is very trust worthy to his words to send me the correct items, instead of the listed item which was a screen protector for anothe DAP but equal to the same price. here is the final items received today, looks like someone will be very happy today.

    IMG_20171114_192808_resized_20171114_072949427.jpg IMG_20171114_192815_resized_20171114_072948788.jpg IMG_20171114_192823_resized_20171114_072949021.jpg IMG_20171114_192835_resized_20171114_072949205.jpg
     
    Last edited: Nov 14, 2017
  4. kms108
    How is the situation going out.
     
    Brice d’Oliveira likes this.
  5. Brice d’Oliveira
    I’ll be at home in 2/3 hours, I will try to erase the Walkman memory as I have access to it (just 3/4 min).
    As it reboot everytime I waited that it discharge completely today...
    I will see if by any chance it start normally after having discharge completely, then if it’s the same i’ll Erase the memory and see what happen then.
    I’ll keep everybody informed as it can arrive to anyone ...
     
    Last edited: Nov 14, 2017
    kms108 likes this.
  6. Brice d’Oliveira
    Hello everyone,
    So, « la suite des événements »...
    I came back at home, my zx300 was fully discharge.
    - I charge it on my computer.
    - it start and bootloop again and again (on the »wave » logo).
    - so as some suggest me i erased the Walkman memory and boot again and again...
    - so I format the walkman and now it’s even not see by my computer (i can’t access Walkman memory now as I don’t see it now ).
    I tried to update by mediago but it say my device and soft are up to date...
    And now as I don’t see it on my computer I even can’t try to reapply the update directly on it...
    Tomorow i will call Sony but sincerely I have done nothing to break it and if it’s not possible to completely erase the device when updating it I don’t know how to solve my problem...
     
    Last edited: Nov 14, 2017
  7. Mathieulh
    Have you tried using the standalone update instead of mediago?
     
    Brice d’Oliveira likes this.
  8. Brice d’Oliveira
    Yes i’ve tried to re-apply the update directly yesterday for about 5/7 times, it was done right but when the device restart, bootloop again and again :frowning2:
    And by mediago I can’t toi cause it say everything is up to date...
    And I have now warranty so now...
     
  9. Mathieulh
    Try contacting customersupport.en@eu.sony.com to see if they can be of help. Perhaps this issue might interest them as it might be a bug they want to get reported.

    Other than that, I don't know what to tell you, I hope this does not happen to other devices out there.
     
    Brice d’Oliveira likes this.
  10. Brice d’Oliveira
    I’ve just did it and wait for their answer and tomorow morning i’ll call them to see what they have to tell about this stance bug...
     
  11. khestoi
    What case is that?
     
  12. khestoi
    Sorry for double posting something must have happened with my net. Dont know how to delete.
     
    Last edited: Nov 14, 2017
  13. JerryHead
    I love the black rubber plugs provided for the output jacks, but they got awfully dirty very fast. Anyone know where I could order some here in the States? and that have them for both outputs? I did see some that were hard plastic but they looked of very poor quality.. I realize someone else earlier in this thread raised the same question, but it was unclear if they ever found any, and any available to us here in N. America..
     
  14. JerryHead
    Yeh, which case is the one on the right, and do you recommend it? If so, can you provide link to product page?
     
  15. kms108
    You can only buy those plug (sony OEM ones) from Japan, as it's only the ZX300 Japanese version has them, total of 4 plugs 3.5, 4.4 and two WMport, on the other hand you can get the chinese one under the name Benks, one package gets you 1x WMport, 1x 3.5 and 1x 4.4, and the benks one is probably better as the plug is bigger, it covers the full copper/gold parts, you can purchase both types using a shipping agent, otherwise it's not possible.
     
    Last edited: Nov 14, 2017
    purk likes this.
First
 
Back
171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
182 183 184 185 186 187 188 189 190 191
Next
 
Last

Share This Page