1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.

    Dismiss Notice

SONY NW-WM1Z / WM1A

Discussion in 'Portable Source Gear' started by leylandi, Jul 30, 2016.
  1. nc8000 Contributor
    Yes I liked the 3.0 sound but could not live with it crashing every 2-3 hours so staying happily on 2.0 which is rock stable
     
  2. alphanumerix1
    crashing? Wonder if that's isolated i haven't had any issues personally.
     
  3. nc8000 Contributor
    Some have crashes and some don’t, there don’t seem to be a pattern
     
  4. Duncan Moderator
    Just had a WM1A delivered to me, happy days :)

    Probably doing it all wrong, seeing that I'm not looking through the previous 1647 pages, however - as an EU player, I've swapped the region with the RockBox program (although it doesn't tell me what region it is set in, it acknowledges the region is changed - I presume that is normal behaviour) - also, came with fw2.0 out of the box, but - I'm going to jump, without even listening to fw3.0

    Hopefully all will be good :)
     
    Cagin, Aslshark and davidmolliere like this.
  5. Hanafuda

    Haven't had this happen yet but I just did the update yesterday. It's a cold, gloomy, rainy day here today, so I'm gonna keep on with the testing. :L3000:
     
  6. Piotr Michalak
    My 3.0 crashes only sometimes, definitely not every 3 hours, but once per a few days. I'm using a 400gb card with it.
     
    Lime Ears Stay updated on Lime Ears at their sponsor page on Head-Fi.
     
    https://www.facebook.com/limeears https://www.instagram.com/limeears http://limeears.com/ info@limeears.com
    roses77 likes this.
  7. aisalen
    Mine is rock solid not experiencing this restart problem, installed 3.0 on the first day of firmware release for my 1A. I am using Sandisk 200GB card.
     
  8. Midnstorms
    so guys think i think it was tone arm resonance + Type B right? that one was the bassy one? it will be awesome if we could vote on FW for 1A And 1Z
     
  9. ltanasom
    Do you like the sound of your 1A with FW3.0?
     
  10. NaiveSound
    What format does an SD card need to be to work with 1a/1z?
     
  11. quodjo105
    I’ve been on 3.0 on my 1z for a few days now . Happy with the sound . No bugs or crashes yet .
     
    davidmolliere likes this.
  12. Redcarmoose
    Pretty sure it’s https://en.m.wikipedia.org/wiki/ExFAT

    The reason was mentioned six months ago?
     
  13. gerelmx1986
    The way you can know the region was changed is to go to settings >output settings >high gain output. If you have this option, the region was successfully changed
     
    Duncan likes this.
  14. Sonyvores
  15. Redcarmoose
    But also is it not the only way if you have a card 64GB or larger?
     

Share This Page