Show us your Head-Fi station at it's current state. No old pictures please...
Dec 19, 2010 at 12:30 PM Thread Starter Post #1 of 32,896

HiFiGuy528

Member of the Trade: Woo Audio
Joined
Mar 5, 2012
Posts
4,076
Likes
1,244
Let's see your headphones station at it's current state.  You can clean things up and bit, but it has to be your current station.  NO old pictures please.
 
here is mine.  Took the pictures this morning.
 

 

 

 
Dec 19, 2010 at 2:10 PM Post #2 of 32,896

RexAeterna

Headphoneus Supremus
Joined
Jul 22, 2010
Posts
2,317
Likes
81
just pic of my main amp and headphones. not of whole set-up
 
http://i882.photobucket.com/albums/ac26/RexAeterna/DSC00391.jpg


sorry i tried but some reason it won't let me show the image on the forum.
 
Dec 19, 2010 at 2:35 PM Post #3 of 32,896

DjAmTraX

Now known as: HiFiGuy528
Joined
Nov 2, 2010
Posts
1,578
Likes
45
Here you go.  Are those K272HD?
 

 
Dec 19, 2010 at 2:35 PM Post #4 of 32,896

bbophead

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 10, 2010
Posts
2,739
Likes
154
Location
La Grange, Texas

 
Dec 19, 2010 at 2:49 PM Post #5 of 32,896

bbophead

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 10, 2010
Posts
2,739
Likes
154
Location
La Grange, Texas

 
I'm an idiot with pics.  Sorry.
 
Dec 19, 2010 at 4:13 PM Post #7 of 32,896

bbophead

Headphoneus Supremus
Joined
Jun 10, 2010
Posts
2,739
Likes
154
Location
La Grange, Texas
What's the old Mac piece?
 
Dec 19, 2010 at 4:21 PM Post #8 of 32,896

DjAmTraX

Now known as: HiFiGuy528
Joined
Nov 2, 2010
Posts
1,578
Likes
45


What's the old Mac piece?



That's a C22 Commemorative Edition. It's not that old, just looks old. It's the same exterior as the original C22 of the 60's, but with all new modern parts.
 
Dec 19, 2010 at 4:30 PM Post #9 of 32,896

Vikingatheart

500+ Head-Fier
Joined
Oct 19, 2010
Posts
913
Likes
39
Hey Trax (if I can call you that), what model iPad is that?
 
Dec 19, 2010 at 5:30 PM Post #10 of 32,896

DjAmTraX

Now known as: HiFiGuy528
Joined
Nov 2, 2010
Posts
1,578
Likes
45
It's a 64gb Wi-Fi with 3G version. I bought it when it came out, but I don't use it much except as a remote for the Mac Mini and browse the forums while listening to headphones.
 
Dec 19, 2010 at 5:32 PM Post #11 of 32,896

DjAmTraX

Now known as: HiFiGuy528
Joined
Nov 2, 2010
Posts
1,578
Likes
45





 


I'm an idiot with pics.  Sorry.



I have always had some interest in Peachtree gear. Does it use tube output for headphones too?
 
Dec 19, 2010 at 6:28 PM Post #13 of 32,896

Vikingatheart

500+ Head-Fier
Joined
Oct 19, 2010
Posts
913
Likes
39


Quote:
It's a 64gb Wi-Fi with 3G version. I bought it when it came out, but I don't use it much except as a remote for the Mac Mini and browse the forums while listening to headphones.



Damn! I have a 32gb Wi-Fi version and love it. I use it daily for a variety of things. I do use the remote app for when I am not sitting at my desk, and I think it works very well. A bit laggy on occasion, but definitely worth downloading! 
 
Dec 19, 2010 at 6:31 PM Post #14 of 32,896

Vikingatheart

500+ Head-Fier
Joined
Oct 19, 2010
Posts
913
Likes
39
Dec 19, 2010 at 6:45 PM Post #15 of 32,896

jasonb

Headphoneus Supremus
Joined
Sep 14, 2010
Posts
4,568
Likes
1,131

 
its an end table next to my couch.
 
HP G60 laptop running Linux, USB out to a HeadRoom Desktop Amp/DAC with HD650's plugged into it. usually i stream music from Rdio.com or Shoutcast radio, i also have some flac files on the laptop as well.
 

Users who are viewing this thread

Top