Pictures of your computer rigs! Post them here!
Dec 31, 2009 at 10:05 PM Post #1,306 of 10,807

lawrywild

100+ Head-Fier
Joined
Apr 15, 2009
Posts
456
Likes
31
Quote:

Originally Posted by Bojamijams /img/forum/go_quote.gif
Man you guys are quitters.. I've been overclocking since 16, am 28 now, and can't leave a single component alone without overclocking it.. takes about 2 days of testing to make sure its stable and then once finetuned, is perfect
smily_headphones1.gif



Mate I used to balance my PC out the window in winter to get the coldest air possible when benching 3dmark.. I *almost* bought a custom phase change unit when I was 14 and used to spend WEEKS tweaking the bios to get a few extra marks..
wink.gif
I used to solder volt mods onto every piece of hardware I owned too
biggrin.gif


Got into it after I injured myself skateboarding and couldn't skate for months so ended up finding overclocking to spend my time
beerchug.gif


HWBOT - lawrywild hwbot profile ^^

edit: Oh but I still have my CPU overclocked, but just conservatively with low volts nowadays (Q6600 @ 3Ghz)
 
Jan 1, 2010 at 6:34 AM Post #1,307 of 10,807

punkaroo

500+ Head-Fier
Joined
May 2, 2009
Posts
847
Likes
29
Here's my very large setup; pic isn't the best, as I couldn't get it straight on:

computerrig.jpg
 
Jan 2, 2010 at 2:55 AM Post #1,311 of 10,807

scott_d_m

500+ Head-Fier
Joined
Nov 2, 2007
Posts
769
Likes
16
Quote:

Originally Posted by punkaroo /img/forum/go_quote.gif
Here's my very large setup; pic isn't the best, as I couldn't get it straight on:

computerrig.jpg



Nice set-up, Punkaroo.

Grado's, Millet MiniMax, Rotel, HeadAmp and Paradigm. Very close to my set-up, except I swapped out the Paradigm's for Quads.
 
Jan 2, 2010 at 4:08 AM Post #1,312 of 10,807

SilverBlade

100+ Head-Fier
Joined
Feb 19, 2006
Posts
118
Likes
0
Quote:

Originally Posted by scott_d_m /img/forum/go_quote.gif
Nice set-up, Punkaroo.

Grado's, Millet MiniMax, Rotel, HeadAmp and Paradigm. Very close to my set-up, except I swapped out the Paradigm's for Quads.



Are you using the headphone amp as a volume control for the speakers?
 
Jan 2, 2010 at 6:54 AM Post #1,315 of 10,807

punk_guy182

1000+ Head-Fier
Joined
Mar 22, 2008
Posts
1,065
Likes
10
Quote:

Originally Posted by punkaroo /img/forum/go_quote.gif
Here's my very large setup; pic isn't the best, as I couldn't get it straight on:

computerrig.jpg



I've been looking for desktop speaker stands for a long time now and yours would fit my needs. Where did you get them and at what price?
I don't want to spend more than 30$ on them.
 
Jan 2, 2010 at 3:45 PM Post #1,316 of 10,807

punkaroo

500+ Head-Fier
Joined
May 2, 2009
Posts
847
Likes
29
That's not a HeadAmp; it's an EC/SS
smily_headphones1.gif
I'm borrowing it until I can decide whether or not I want to buy it!

As for the speaker stands, I got them from a fellow head-fier, however, I bought an identical second pair off a guy on CanuckAudioMart for $35 Canadian, shipping included. Here's a new listing he's put up:

Mdf Wood speaker stands...brand new...$35 shipped - Canuck Audio Mart
 
Jan 2, 2010 at 5:16 PM Post #1,317 of 10,807

scott_d_m

500+ Head-Fier
Joined
Nov 2, 2007
Posts
769
Likes
16
Actually, I was referring to your Pico.

My current set-up: Head-fi - a set on Flickr

Speakers: Quad 11L
Amps: Rotel RC-972 Pre, Rotel RB-970BX Power
Head Amp: Millet Hybrid MiniMax
Dac: HeadRoom Ultra Micro Dac
Headphones: Grado HF-2, Sennheisser HD555
TV: 32" Samsung LCD
Blu-Ray: Sony BDP-S560
Xbox 360

Bookshelf

TT: Denon DP-40F w/ Denon DL-160 cart, Rega Fono Mini
Nitty Gritty Record Doctor ll record cleaning machine
 

Users who are viewing this thread

Top