OPPO HA-2 Portable Headphone Amplifier/DAC Discussion Thread
post-13566148
Post #4,471 of 4,818

jegnyc

100+ Head-Fier
Joined
Aug 21, 2016
Messages
357
Reaction score
79
Joined
Aug 21, 2016
Posts
357
Likes
79
There are reports on the thread on the Apple site that the problem is resolved in the current 10.3.3 beta. Fingers crossed.
 
     Share This Post       
post-13566586
Post #4,472 of 4,818

Cuenca John

New Head-Fier
Joined
Jun 26, 2017
Messages
10
Reaction score
0
Location
Cuenca, ec
Joined
Jun 26, 2017
Location
Cuenca, ec
Posts
10
Likes
0
Hello guys, I just signed on here, looking for answers for the Oppo HA-2 stop playing.
Well, since the iOS 10.3.2 update it's been turn off/on then press play. Until today, when it stopped passing audio altogether. So I guess I'll just have to wait for the 10.3.3 update. I thought it was a problem with the DAC, until I came across this thread.
 
Last edited:
     Share This Post       
post-13571185
Post #4,473 of 4,818

adrift02

Head-Fier
Joined
Dec 25, 2012
Messages
73
Reaction score
17
Joined
Dec 25, 2012
Posts
73
Likes
17
Fingers crossed for iOS 11 release then!
Good news – after installing the iOS 11 beta I haven’t had any drops today. That’s on the same bus ride that I *always* have issues.

I did notice a handful of tiny stutters. Suspiciously, at the same points where it usually drops completely. Seems like maybe the interference issue (whatever it is) may still be there, but the OS handles it properly now. However, this was a situation where I was steaming music instead of playing offline tracks, so maybe that was it.

Regardless, the main offender seems to be fixed! I’ll post again if anything changes.
 
     Share This Post       
post-13573094
Post #4,475 of 4,818

nwavesailor

1000+ Head-Fier
Joined
Nov 14, 2009
Messages
1,416
Reaction score
688
Joined
Nov 14, 2009
Posts
1,416
Likes
688
Yeah, someone posted here a few months ago about that comparison. Try a search.
 
     Share This Post       
post-13585030
Post #4,476 of 4,818

erich6

100+ Head-Fier
Joined
Oct 25, 2016
Messages
341
Reaction score
130
Joined
Oct 25, 2016
Posts
341
Likes
130
Sadly the search function is not as good as it was with the old site. At least I haven't figured out how you can search just within a specific thread like the old site allowed.
 
     Share This Post       
post-13585033
Post #4,477 of 4,818

x RELIC x

Headphoneus Supremus
Joined
Mar 8, 2014
Messages
11,971
Reaction score
7,568
Location
The West Coast, Canada
Joined
Mar 8, 2014
Location
The West Coast, Canada
Posts
11,971
Likes
7,568
Sadly the search function is not as good as it was with the old site. At least I haven't figured out how you can search just within a specific thread like the old site allowed.
It's actually better. You need to check the 'Search this Thread Only' button. I also like how you can also define the person in the search criteria.
 
     Share This Post       
post-13585318
Post #4,478 of 4,818

jegnyc

100+ Head-Fier
Joined
Aug 21, 2016
Messages
357
Reaction score
79
Joined
Aug 21, 2016
Posts
357
Likes
79
Sadly the search function is not as good as it was with the old site. At least I haven't figured out how you can search just within a specific thread like the old site allowed.
It's actually better. You need to check the 'Search this Thread Only' button. I also like how you can also define the person in the search criteria.
I had trouble finding that option until someone pointed out where it was. It's the Search box at the top right hand corner of the page. In Chrome it disappears from the screen as you scroll down. On the other hand, in Chrome the Search Forums menu option remains visible as you scroll, so I kept selecting that.
 
     Share This Post       
post-13586486
Post #4,479 of 4,818

mandrake50

Headphoneus Supremus
Joined
Aug 13, 2007
Messages
2,233
Reaction score
709
Joined
Aug 13, 2007
Posts
2,233
Likes
709
It disappears in IE too. It would be nice to make it part of the fixed banner.
 
     Share This Post       
post-13587478
Post #4,480 of 4,818

erich6

100+ Head-Fier
Joined
Oct 25, 2016
Messages
341
Reaction score
130
Joined
Oct 25, 2016
Posts
341
Likes
130
It's actually better. You need to check the 'Search this Thread Only' button. I also like how you can also define the person in the search criteria.
Ah yes, I see the option now. Thanks!
 
     Share This Post       
post-13587480
Post #4,481 of 4,818

erich6

100+ Head-Fier
Joined
Oct 25, 2016
Messages
341
Reaction score
130
Joined
Oct 25, 2016
Posts
341
Likes
130
I had trouble finding that option until someone pointed out where it was. It's the Search box at the top right hand corner of the page. In Chrome it disappears from the screen as you scroll down. On the other hand, in Chrome the Search Forums menu option remains visible as you scroll, so I kept selecting that.
I knew about the search box being up there but when I had used it before I don't recall having an option to search just the thread; maybe because I used it outside of being in a thread. I also have the same issue where it disappears so it's easy to forget about it. Thanks for the help.
 
     Share This Post       
post-13588442
Post #4,482 of 4,818

rickydenim

Head-Fier
Joined
Jan 23, 2015
Messages
91
Reaction score
29
Joined
Jan 23, 2015
Posts
91
Likes
29
Hey all! Sorry, not sure if this has been posted but in anticipation of the Samsung Note 8, I was thinking about having to use my HA-2 with USB-C again (never got this working with my Note 7) and I began to look if Oppo had sorted a proper cable yet. Just came across this on the Oppo UK site! https://www.oppodigital.co.uk/Accessories_info_34.html

Thank the heavens! Hopefully I can figure out how to get one to Australia but have plenty of time to sort.
 
     Share This Post       
post-13603223
Post #4,483 of 4,818

inertianinja

500+ Head-Fier
Joined
Feb 1, 2013
Messages
593
Reaction score
119
Joined
Feb 1, 2013
Posts
593
Likes
119
Good news – after installing the iOS 11 beta I haven’t had any drops today. That’s on the same bus ride that I *always* have issues.

I did notice a handful of tiny stutters. Suspiciously, at the same points where it usually drops completely. Seems like maybe the interference issue (whatever it is) may still be there, but the OS handles it properly now. However, this was a situation where I was steaming music instead of playing offline tracks, so maybe that was it.

Regardless, the main offender seems to be fixed! I’ll post again if anything changes.
How has it been in the past 2 weeks? I'm very excited for this if true; I basically stopped using the HA2SE because of the dropouts.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 3)

Top