Newbie Question
post-14433985
Thread Starter
Post #1 of 8

Brjann-Fridgard

New Head-Fier
Joined
Aug 19, 2018
Messages
7
Reaction score
1
Location
Belgium
Joined
Aug 19, 2018
Location
Belgium
Posts
7
Likes
1
Hey guys,

I've got a question. I've got a pioneer se-ms5t and I've directly heard the difference with all my previous headphones.
Now I'm getting a Sound Blaster X-Fi HD later today and tomorrow I'll get a Sennheiser HD 600 in my possession.
My question is, will the HD 600 work with the X-Fi HD?

Thank you,

B
 
     Share This Post       
post-14434221
Post #2 of 8

Brjann-Fridgard

New Head-Fier
Joined
Aug 19, 2018
Messages
7
Reaction score
1
Location
Belgium
Joined
Aug 19, 2018
Location
Belgium
Posts
7
Likes
1
Hi, me again,

I got the X-Fi HD. I've paired my pioneer se-ms5t to it to try it out. Honestly I'm lost. There is a crackling sound when I play songs. Is this normal?

Greets,

B
 
     Share This Post       
post-14434299
Post #3 of 8

trellus

Headphoneus Supremus
Joined
Dec 3, 2015
Messages
2,959
Reaction score
1,881
Location
Plano, TX
Joined
Dec 3, 2015
Location
Plano, TX
Posts
2,959
Likes
1,881
Age
45
I don't have the X-Fi HD, but I wouldn't consider that normal. Is the crackling sound constant? You say you hear it when you play songs; when there is no sound, is there any similar or the same noise?
 
     Share This Post       
post-14434307
Post #4 of 8

trellus

Headphoneus Supremus
Joined
Dec 3, 2015
Messages
2,959
Reaction score
1,881
Location
Plano, TX
Joined
Dec 3, 2015
Location
Plano, TX
Posts
2,959
Likes
1,881
Age
45
     Share This Post       
  • Like
Reactions: Monsterzero
post-14434313
Post #6 of 8

Brjann-Fridgard

New Head-Fier
Joined
Aug 19, 2018
Messages
7
Reaction score
1
Location
Belgium
Joined
Aug 19, 2018
Location
Belgium
Posts
7
Likes
1
     Share This Post       
post-14435713
Post #7 of 8

Brjann-Fridgard

New Head-Fier
Joined
Aug 19, 2018
Messages
7
Reaction score
1
Location
Belgium
Joined
Aug 19, 2018
Location
Belgium
Posts
7
Likes
1
Hey all,

A little update. I tried setting the CPU on minilmi 100%. I changed the frequency outputs... Nothing helped. So I thought it was maybe my pc. Plugged the X-Fi HD USB to my laptop. Same thing... Afterwards I tried another (cheap turtlebeach headphone) headphone. No cracking with the bass and the sound is pretty good. But no voice?!... I searched the net for some answers. I think I found the problem. It's the audio jack adapter. When I play with it with my pioneer headphone I get mono sound, great bass without cracking and voice. So now I'm waiting for my HD 600 that has another adapter. Maybe that will help. I'll keep you guys posted.

Cheers,

B
 
     Share This Post       
post-14435990
Post #8 of 8

Brjann-Fridgard

New Head-Fier
Joined
Aug 19, 2018
Messages
7
Reaction score
1
Location
Belgium
Joined
Aug 19, 2018
Location
Belgium
Posts
7
Likes
1
Hey,

Sorry to bother again...
I just got my HD 600 and it's amazing. It works as it should on the X-Fi HD USB. No more cracking. It was indeed the adapter jack.
Thank you guys, it's great to listen to music like this.

Cheers,

B
 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: trellus

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top