New amp but no power cord
post-769188
Thread Starter
Post #1 of 7

pennylane

500+ Head-Fier
Joined
Feb 10, 2002
Messages
771
Reaction score
16
Joined
Feb 10, 2002
Posts
771
Likes
16
I just got a Corda HA-1 but with no power cord. Where can I get a decent one? Preferably not expensive.
 
     Share This Post       
post-769231
Post #2 of 7

eyeteeth

Headphoneus Supremus
Joined
Sep 22, 2003
Messages
4,617
Reaction score
12
Joined
Sep 22, 2003
Posts
4,617
Likes
12
Quote:

Originally posted by pennylane
Where can I get a decent one? Preferably not expensive.


There is a big Head-Fi group buy of a Quail cord click here for info.

I have decided to experiment with the cable market at the lower end to begin with. I have a Signal cable in the mail to me now. $59 for 3 foot cable $4.00 each extra foot and good reviews at positive-feedback.com & Stereotimes.com. I'll try it.


http://www.signalcable.com/
 
     Share This Post       
post-769281
Post #3 of 7

JMT

JMT Audio:PPA/META42 Amp Factory
Moderator
Joined
Jun 21, 2001
Messages
6,733
Reaction score
18
Joined
Jun 21, 2001
Posts
6,733
Likes
18
     Share This Post       
post-769353
Post #5 of 7

pennylane

500+ Head-Fier
Joined
Feb 10, 2002
Messages
771
Reaction score
16
Joined
Feb 10, 2002
Posts
771
Likes
16
Thanks. I emailed about the Quail. I might go to Radioshack. Although I might just wait. I checked the specs and it looked like the Quail powercord would fit. That looks like the standard one, right?

I have a general question. My amp is used and the normal plug is a little on the worn side. It's slightly loose. I don't think it's a problem with actual listening, but is that something that can be modded if necessary (by someone that knows what they're doing I mean)?

And (I'm oblivious to what goes on on the forums) how am I and NotoriousBIG_PJ a good match?
 
     Share This Post       
post-769405
Post #6 of 7

gpalmer

We are the weird ones.
Joined
Apr 27, 2002
Messages
7,080
Reaction score
12
Joined
Apr 27, 2002
Posts
7,080
Likes
12
Quote:

Originally posted by pennylane
And (I'm oblivious to what goes on on the forums) how am I and NotoriousBIG_PJ a good match?


If you look at his custom title (as shown below).

Step 1: Plug power cable into wall.
Step 2: Plug other end of power cable into....umm....
Step 0.5: Order something to power with power cable.

you will see why the two of you together would be such a good match...
 
     Share This Post       
post-769852
Post #7 of 7

go_vtec

Headphoneus Supremus
Joined
Feb 24, 2004
Messages
1,631
Reaction score
18
Location
US
Joined
Feb 24, 2004
Location
US
Posts
1,631
Likes
18
Just an idea. If you cannot wait, then use the power plug on your desktop computer or your monitor.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top