iBasso DX200 Stuck into Loader Mode Problem While Firmware Loading
post-15477102
Thread Starter
Post #1 of 3

varlik

New Head-Fier
Joined
Feb 20, 2020
Messages
4
Reaction score
2
Location
TÜRKİYE
Joined
Feb 20, 2020
Location
TÜRKİYE
Posts
4
Likes
2
Hello everyone. I have an ibasso DX200. I used FactoryTool v_1.39 to install Lucker's DX200 firmware (Version 2.10.215). After installation on Factory Tool software, i couldn't start my device any way. Factory tool loading (download) firmware again and again... Downloading.. checking.. try to restart and downloading again continiously.. I think, my device has stucked at loader mode. There is nothing but black screen. Could you help me about this please? How can i quit from loader mode?

Notes:
1- I tried to press power button 10sec (or more). Nothing changed
2- Tried to charge it, nothing changed..(nothing but black screen)
3- If i connect to PC, computer detects device and i can keep going to running firmware (forever)

Here is a gif picture of whats happening >>

 
     Share This Post       
  • Like
Reactions: CongoFather
post-15679631
Post #2 of 3

ehjie

500+ Head-Fier
Joined
Apr 7, 2009
Messages
558
Reaction score
253
Joined
Apr 7, 2009
Posts
558
Likes
253
Hello everyone. I have an ibasso DX200. I used FactoryTool v_1.39 to install Lucker's DX200 firmware (Version 2.10.215). After installation on Factory Tool software, i couldn't start my device any way. Factory tool loading (download) firmware again and again... Downloading.. checking.. try to restart and downloading again continiously.. I think, my device has stucked at loader mode. There is nothing but black screen. Could you help me about this please? How can i quit from loader mode?

Notes:
1- I tried to press power button 10sec (or more). Nothing changed
2- Tried to charge it, nothing changed..(nothing but black screen)
3- If i connect to PC, computer detects device and i can keep going to running firmware (forever)

Here is a gif picture of whats happening >>

You should message @Paul - iBasso <or email paul@ibasso.com>, if u haven't yet. They're very reliable...
 
     Share This Post       
post-15719781
Post #3 of 3

White Lotus

Reviewer for Stereo.net.au
Joined
Mar 10, 2010
Messages
3,326
Reaction score
766
Joined
Mar 10, 2010
Posts
3,326
Likes
766
Hello everyone. I have an ibasso DX200. I used FactoryTool v_1.39 to install Lucker's DX200 firmware (Version 2.10.215). After installation on Factory Tool software, i couldn't start my device any way. Factory tool loading (download) firmware again and again... Downloading.. checking.. try to restart and downloading again continiously.. I think, my device has stucked at loader mode. There is nothing but black screen. Could you help me about this please? How can i quit from loader mode?

Notes:
1- I tried to press power button 10sec (or more). Nothing changed
2- Tried to charge it, nothing changed..(nothing but black screen)
3- If i connect to PC, computer detects device and i can keep going to running firmware (forever)

Here is a gif picture of whats happening >>
Did you get a solution from Paul?

If so, would you mind posting it here please?

EDIT: issue resolved. Flash back to original firmware. Information is in this post: https://www.facebook.com/iBassoAudio/posts/3536049906424196

1593913022868.png
 
Last edited:
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top