HE500 Bass Impact Gone
post-10622816
Thread Starter
Post #1 of 3

MermaidMan

100+ Head-Fier
Joined
Feb 27, 2013
Messages
280
Reaction score
43
Joined
Feb 27, 2013
Posts
280
Likes
43
I just got HE500s last week and the bass impact has suddenly disappeared. I had to twist the connectors slightly to get them on but never much and never all the way around. I'm hoping it's something to do with the connectors however because the drivers are a much bigger problem. I use a Tubemagic D1 and I don't listen very loud so I dont think that could have blown the dirvers. However, my HD650s had the same problem a couple of years ago, but they turned out to be loose drivers that just needed put back into place. Any suggestions would be much appreciated as I have no idea what to do!
 
     Share This Post       
post-10622848
Post #2 of 3

DaemonSire

500+ Head-Fier
Joined
Jan 24, 2012
Messages
863
Reaction score
113
Joined
Jan 24, 2012
Posts
863
Likes
113
I don't really have an answer, but you may get better luck posting in the Headphone sub-forum.  This one is the Dedicated Source Components, so a lot of the headphone guru's may not be looking here too often.
 
Can you try a different amp?  Is it possible you just got used to the bass?  I don't find the HE500 particular bass-heavy anyways.
 
     Share This Post       
post-10622862
Post #3 of 3

MermaidMan

100+ Head-Fier
Joined
Feb 27, 2013
Messages
280
Reaction score
43
Joined
Feb 27, 2013
Posts
280
Likes
43
Oops...didn't even realize I posted in the wrong thread! I'll change it, but I guess it's possible I got used to it...its still thetr it just seems like its much less.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top