Firmware 1.02.01 out for Creative V200
Jul 3, 2005 at 9:45 PM Thread Starter Post #1 of 6

rauer

500+ Head-Fier
Joined
May 21, 2004
Posts
581
Likes
10
A new firmware version 1.02.01 out at NOMADWorld

Added Features or Enhancements:
Displays an animated icon and "Please wait..." message on your player's screen when your player is updating its file system, tracks or playlists.

Fixes:
Reduces the occurence of random popping sounds when your player is turned on or off.
Improves the Skip Folder function in Repeat Folder mode.
Improves the Cue and Review function during MP3 playback.
Enables voice recording folder detection when more than 50 folders are created.
Reduces rare instances where the player stops responding.
 
Aug 2, 2005 at 3:41 PM Post #2 of 6

rauer

500+ Head-Fier
Joined
May 21, 2004
Posts
581
Likes
10
Though nobody's probably interested, there seems to be yet another, 1.03.01

Haven't yet tried this one.

Added Features or Enhancements:
Displays an animated icon and "Please wait..." message on your player's screen when your player is updating its file system, tracks or playlists.

Fixes:
Reduces the occurence of random popping sounds when your player is turned on or off.
Improves the Skip Folder function in Repeat Folder mode.
Improves the Cue and Review function during MP3 playback.
Enables voice recording folder detection when more than 50 folders are created.
Reduces rare instances where the player stops responding.

EDIT: the description's identical to the 1.02.01 version. I wonder what has changed.
 
Aug 2, 2005 at 4:56 PM Post #3 of 6

ed_bollix

100+ Head-Fier
Joined
Oct 8, 2004
Posts
161
Likes
0
Hey! thanks for the heads up. You got me thinking and there is also a new firmwear for my N200. Good to check now and then, thanks again!
 
Aug 3, 2005 at 10:49 PM Post #4 of 6

KGM11

New Head-Fier
Joined
Jan 27, 2002
Posts
16
Likes
0
Quote:

new firmwear for my N200


Volume adjustment has been reduced to 25 steps (used to be 40, right?), and the FM region selection seems to be gone. I also saw the "Please wait" message (mentioned above regarding the V200 firmware) on startup...
Unfortunately I don't have any headphones with me right now
redface.gif
, so I can't tell if the volume thing is a problem or not.
 
Aug 16, 2005 at 7:39 PM Post #5 of 6

ed_bollix

100+ Head-Fier
Joined
Oct 8, 2004
Posts
161
Likes
0
I couldn't get it to run... Computer stuff...
 
Aug 16, 2005 at 7:42 PM Post #6 of 6

rauer

500+ Head-Fier
Joined
May 21, 2004
Posts
581
Likes
10
Quote:

Originally Posted by ed_bollix
I couldn't get it to run... Computer stuff...


Is there an error message or something? It could be that you'd have to be logged-in as admin to do that on W2k and xp.
 

Users who are viewing this thread

Top