FiiO M9 , Android based Hi-Res smart DAP with 3.5/2.5 powerful output|AKM4490 X2 |WiFi|aptX/aptX HD/LDAC/HWA(LHDC)|USB DAC|USB AUDIO OUT
Jan 29, 2019 at 12:01 PM Post #1,412 of 2,496

dharmasteve

Headphoneus Supremus
Joined
Dec 1, 2014
Posts
2,270
Likes
4,457
Location
London, England
Sorry but posted this on M6 thread too as both have working BT receiver and transmitter modes now. B****y brilliant.
So upgraded firmware on my M6 and M9. My mouth was watering to see if they would connect over LDAC. FiiO M6 is connected by 3.5mm jack and set to line out through 2 RCA into my small T-AMP and Quad Speakers. Both M6 and M9 set to LDAC Connection first. Set the M6 as a receiver then connect to M9 and the screen of the M6 suddenly shows the sink screen and says, instead of BT Sink Mode SBC, BT Sink Mode (receiver) LDAC. Set my M9 to stream Spotify. FiiO you have hit the jackpot. Suddenly my little M6 is an LDAC sink/receiver that works and my M9 a transmitter. At 'connection first' setting it sounds great. I will spend some concentrated time comparing APTX-HD to the LDAC. Just on first listen it sounds brilliant. I did try it at the maximum rate connection but it broke up a bit when I moved the DAPs so I adjusted it to connection first setting. This puts both the M6 and M9 in another league. Game changer FiiO. I am a happy bunny
 
Last edited:
Jan 29, 2019 at 4:33 PM Post #1,413 of 2,496

Daiyama

100+ Head-Fier
Joined
Mar 25, 2018
Posts
314
Likes
214
Location
Europe
Nice, amazon music added to the white list.
Thx FiiO.
 
Jan 29, 2019 at 6:37 PM Post #1,417 of 2,496

Dobrescu George

Reviewer: AudiophileHeaven
Joined
Jan 30, 2011
Posts
15,194
Likes
7,961
Location
Bucharest, Romania
FiiO M9 works fairly well with Campfire Atlas :)

Campfire-Atlas-Audiophile-Heaven-Review-IEMs-In-Ear-Monitors-CA-Earphones-photo-19.jpg


Campfire-Atlas-Audiophile-Heaven-Review-IEMs-In-Ear-Monitors-CA-Earphones-photo-29.jpg
 
Jan 29, 2019 at 9:01 PM Post #1,418 of 2,496

FiiO

Sponsor: FiiO
Joined
Jul 30, 2008
Posts
7,949
Likes
4,350
Location
Guangzhou,China
Dear friend,

Here is the download link for the added new apps to the white list:

Amazon Music:Click here

Radio World:Click here

SoundCloud:Click here

TuneIn Radio:Click here

You can copy the apk file of the qualified app to the M6/M9, then open the File Management app, locate and click on the apk file to install it.

Best regards
 
FiiO Stay updated on FiiO at their sponsor profile on Head-Fi.
 
https://www.facebook.com/FiiOAUDIO https://twitter.com/FiiO_official https://www.instagram.com/fiioofficial/ https://www.fiio.com support@fiio.com
Jan 30, 2019 at 10:10 AM Post #1,420 of 2,496

Markolav

500+ Head-Fier
Joined
Mar 12, 2018
Posts
544
Likes
772
Location
EU
Tidal stopped working on my M9 after the latest firmware update, it keeps crashing when i try to open it... have anyone else experienced this?
 
Jan 30, 2019 at 10:51 AM Post #1,421 of 2,496

TheStalker79

New Head-Fier
Joined
Jan 30, 2019
Posts
40
Likes
22
Location
England
Anyone else having problems with the Sony Connect app since the new firmware update? I can't get my XM3s to connect at all. The app throws up error messages about location being needed to open, and then it loops causing me to have to reboot the M9. Was working fine before on 1.0.3.
 
Jan 30, 2019 at 11:03 AM Post #1,422 of 2,496

gLer

Headphoneus Supremus
Joined
Apr 27, 2017
Posts
7,239
Likes
12,400
Location
Tatooine
Quick question for those having issues with some apps and the new firmware - did you install the problematic apps from a third-party source or from FiiO links? I imagine there are a few versions of these apps floating around, so possibly if you didn’t install an ‘official’ FiiO linked version there could be issues? Just guessing here. I only use Tidal and it’s working fine for me.
 
Jan 30, 2019 at 12:16 PM Post #1,424 of 2,496

Markolav

500+ Head-Fier
Joined
Mar 12, 2018
Posts
544
Likes
772
Location
EU
Yes, I had to do a reset and it loaded after that

I tried that about dozen times, didnt work. I can still use Spotify but it would be nice to make it working again.

Or what do you mean with a "reset", factory reset or a reboot?
 
Last edited:

Users who are viewing this thread

Top