Do I need Creative G6/AE-5/E5 / FiiO ...?
post-15736720
Thread Starter
Post #1 of 3

WaffleBoy

Head-Fier
Joined
Oct 19, 2014
Messages
56
Reaction score
13
Location
IL
Joined
Oct 19, 2014
Location
IL
Posts
56
Likes
13
I currently have HYPERX Cloud Alpha Pro, Shure SE215, Pinnacle P1 + Dolby Atmos + a motherboard that supports Realtek S1200A Codec and DTS® Custom audio.

I mostly play Call of Duty Warzone + Forza Horizon 4, some Netflix + iTunes.

edit: I'm considering getting DT990 500ohms as well in 2 months maybe.
 
     Share This Post       
post-15737356
Post #2 of 3

Chris Kaoss

1000+ Head-Fier
Joined
Aug 18, 2019
Messages
1,321
Reaction score
773
Location
Bavaria
Joined
Aug 18, 2019
Location
Bavaria
Posts
1,321
Likes
773
I'd recommend to drop the DT990 and to search for an easier to drive headphone.
But it depends on the DT990 model you're heading for.
If you don't want do buy a dedicated headphone amp, pick the DT990 Edition 32ohm model.
They do sound identical to the higher resistance ones, hence they're a lot easier to drive out of your mobo sound chip.
 
     Share This Post       
post-15737704
Post #3 of 3

WaffleBoy

Head-Fier
Joined
Oct 19, 2014
Messages
56
Reaction score
13
Location
IL
Joined
Oct 19, 2014
Location
IL
Posts
56
Likes
13
I'd recommend to drop the DT990 and to search for an easier to drive headphone.
But it depends on the DT990 model you're heading for.
If you don't want do buy a dedicated headphone amp, pick the DT990 Edition 32ohm model.
They do sound identical to the higher resistance ones, hence they're a lot easier to drive out of your mobo sound chip.
Thank you for your comment!
What about the Creative G6 or FiiO k5 pro?
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top