Chinese / Asian Brand IEM Info Thread
Sep 4, 2017 at 12:23 AM Post #11,086 of 33,692
Sep 4, 2017 at 1:35 AM Post #11,088 of 33,692
Sep 4, 2017 at 1:52 AM Post #11,089 of 33,692
There are 20 different color combinations (T01 - T20) - so which one did you order? :wink:
I went for the T09 faceplate and a light blue sky coloured shell! I didn't dare to go for T01-T08 which i find too colourful and might end up ruining the looks.
That looks it could be a ridiculously good value if they don't sound like trash.
Yea I totally agree. I'm just praying right now that they sound good when they arrive
 
Sep 4, 2017 at 4:59 AM Post #11,091 of 33,692
I tried alot of these dual drivers only ones i like is the BlitzWolf ES2, they are not overly bassy, pretty balanced & fair well all around, bangood has them for £14.25, i paid around £20 for them when they was released few months ago, i tried there hybrid model: BW-VOX1 too it was totally s**t in comparison.

I didn't think the VOX1 was totally awful, but they're certainly nothing special.
 
Sep 4, 2017 at 3:07 PM Post #11,093 of 33,692
Sep 4, 2017 at 3:27 PM Post #11,094 of 33,692
Sep 4, 2017 at 3:55 PM Post #11,096 of 33,692
Sep 4, 2017 at 3:59 PM Post #11,097 of 33,692
Last edited:
Sep 4, 2017 at 9:13 PM Post #11,098 of 33,692
After two months of use my **** 4in1 left side's MMCX connector seems almost dead - sound is lost or quiet very often. And on that side the cable turned around looser from the beginning. Tried with two different cables. Can it be fixed without prohibitive amount of efforts or should I try badgering NiceHCK for a warranty/preferential treatment :D?
 
Sep 4, 2017 at 9:23 PM Post #11,099 of 33,692
After two months of use my **** 4in1 left side's MMCX connector seems almost dead - sound is lost or quiet very often. And on that side the cable turned around looser from the beginning. Tried with two different cables. Can it be fixed without prohibitive amount of efforts or should I try badgering NiceHCK for a warranty/preferential treatment :D?
After not much use at all the MMCX femaile connector on mine fell out of the shell when I was changing the cable. Seems like there were some QC / bad glue issues with some of them. You can try talking to HCK about it but they'll likely ask you to send it in for repair or confirmation unless it's clearly visible from a photo.
 

Users who are viewing this thread

Back
Top