Can't See Who Gave Rep Anymore (Fixed)
May 7, 2015 at 3:36 PM Thread Starter Post #1 of 4

Stillhart

CanJam@RMAF 2015 Karting Champion
Joined
Feb 14, 2014
Posts
6,650
Likes
3,225
Location
Las Vegas
I'm not sure if this is a bug or intentional, but I can no longer see the names of who gave rep on my (or any) posts.  The email I get says "Another user has given you rep".  Here's a screen shot of how it looks:
 

 
I asked @AxelCloris if he was having the same issue and he confirmed.
 
EDIT - I'm using Windows 7 and the latest stable Chrome browser.
 
May 7, 2015 at 6:00 PM Post #2 of 4

chowmein83

500+ Head-Fier
Joined
Jun 3, 2014
Posts
705
Likes
1,423
  I'm not sure if this is a bug or intentional, but I can no longer see the names of who gave rep on my (or any) posts.  The email I get says "Another user has given you rep".  Here's a screen shot of how it looks:
 

 
I asked @AxelCloris if he was having the same issue and he confirmed.
 
EDIT - I'm using Windows 7 and the latest stable Chrome browser.

 
I was actually just about to ask the same thing. Is this a bug or is this intentional?
 
This is happening to me with both IE11 and Firefox 37.0.2 on Win 8.1.
 
May 7, 2015 at 6:06 PM Post #3 of 4

AxelCloris

Headphoneus Supremus
Administrator
Joined
Dec 19, 2011
Posts
7,473
Likes
3,229
Location
Motor City, USA
From my perspective it looks to be intentional.
 
May 7, 2015 at 6:10 PM Post #4 of 4

Stillhart

CanJam@RMAF 2015 Karting Champion
Joined
Feb 14, 2014
Posts
6,650
Likes
3,225
Location
Las Vegas
It's clearly a sever-side issue because the emails aren't showing the names either.  That makes it seem intentional.  But when I mentioned it to @warrenpchi, he was unaware of the change and suggested opening a bug report.
 

Users who are viewing this thread

Top