1964 Quads Just Failed
post-10501653
Thread Starter
Post #1 of 3

ajcourtney

New Head-Fier
Joined
Apr 29, 2014
Messages
2
Reaction score
10
Joined
Apr 29, 2014
Posts
2
Likes
10
Just lost both bass drivers in my right monitor after only 18 months of relatively minor use - weekly Sunday AM performances at church and corporate video soundtrack on-site mixing.  Wondering if anyone else has experienced any problems like this or if my experience is a total fluke.
 
     Share This Post       
post-10501746
Post #2 of 3

joncirca57

100+ Head-Fier
Joined
Oct 19, 2004
Messages
125
Reaction score
11
Joined
Oct 19, 2004
Posts
125
Likes
11
oh man, that's too bad!  I lost bass drivers in both my UE10s a while ago when I hit the volume accidentally on my iPhone.   I will say the repair  US was able to do was amazing, and I would think 1964 would be at least as good.  So best of luck!  
PS:  I am thinking of adding a pair of 1964s, so I hope it's a fluke . . .
 
     Share This Post       
post-10501875
Post #3 of 3

ajcourtney

New Head-Fier
Joined
Apr 29, 2014
Messages
2
Reaction score
10
Joined
Apr 29, 2014
Posts
2
Likes
10
Sending them back tomorrow...weirdest thing, I had just used them a few hours prior without any incident.  Put 'em away, came back to use them again for some casual listening and thought either my laptop was malfunctioning or I had just managed to destroy my hearing. 

 
We'll see what happens.
 
     Share This Post       

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top