th-x00
  1. JCRG

    ISOLATION: TH-X00 variants vs E-MU Teaks vs Beyer DT177X

    I am looking to purchase my next set of closed cans, these candidates seem to fit the overall experience I might be seeking, but I am just worried none of them might offer adequate isolation, would anyone be kind enough to shed some personal experiences regarding them? Thanks and best regards.
  2. U2Edge

    SOLD: LIKE NEW Fostex TH-X00 mahogany

    Selling a pair of used but like new TH-X00 mahogany headphones. Like new, rarely used. Complete with black carrying bag. Earpads and wood cups in excellent shape. Never even took the protective plastic from the 1/4" plug. I have two pairs of these -- work and home. I cycled through a lot of...
  3. heliosphann

    *SOLD* FOSTEX TH-X00 w/Macassar Ebony cups & upgraded pads

    Up for sale is a pair of Fostex TH-X00 Massdrop headphones with Macassar ebony cups. I personally picked out these stunning cups and installed them an early pair of TH-X00's. The wood is hard to capture in photos with the lacquer coating, but these have some amazing chatoyance. Combined with the...
  4. Svstem

    SOLD: Fostex TH-X00 w/TH-900 driver and Detachable Cable (Price drop)

    This TH-X00 contains the 1.5T drivers from the TH-900. Considering that the baffle is identical to the TH-900, this is basically a TH-900 with X00 pads and cups, complete with an SMC detachable cable mod (which was performed with no modification of the earcups/housing). Essentially, you have the...
  5. heliosphann

    *SOLD* Fostex TH-X00 - Mahogany

    Up for sale is a Massdrop Fostex TH-X00 headphone with mahogany cups. Picked these up some time ago with the intent on modding them, but never got around to it. These are from the original drop, so they have a hardwired cable. Fantastic condition, nearly brand new besides a few small scuffs on...
  6. U2Edge

    SOLD: LIKE NEW Fostex TR-X00 Ebony Headphones (used three hours)

    Selling a pair of (essentially) new Fostex TR-X00 Ebony Headphones. This is like the TH-X00 variant but with detachable cables so you can switch out to third-party / custom cables -- and/or make it easier for transport. Used a total of three times with less than three total hours on them. I've...
  7. U2Edge

    SOLD: NEW Dekoni Elite Sheepskin Pads for Fostex TH-900 ( plus TH-X00 and others)

    TIMESTAMP / GALLERY I purchased a set of new Dekoni Elite Sheepskin pads for my Fostex TH-X00 headphones. The listing said they fit the TH-X00 headphones (which they do), but it didn't even click that the ear shape / cutout was different since these are made primarily for the Fostex TH-900...
  8. Thenewguy007

    SOLD: Fostex x Massdrop TH-X00 PH (Purpleheart) with extra earpads.

    Selling Fostex TH-X00 PH (which I do believe means Purpleheart wood) headphones with a spare Dekoni earpad. I don't have the original box, but will ship it securely. Free shipping within the continental U.S.
  9. jim723

    Wanted - Fostex TH-X00 Broken, Not Working

    I am looking for broken or not working pair of Fostex TH-X00 or similar Denon headphones. The headband needs to be in good condition so I can use it to replace the headband of my Denon’s. Thanks.
  10. BrowChan

    Help with TH-X00

    I want to get the cable modded so that it can be removable. Can someone do this? I don’t have the equipments and I prefer someone with expertise on this handle it.
  11. buntwo

    FS: Massdrop/Fostex TR-X00 Mahogany

    About 25-30 hours of use. Like new condition, no blemishes whatsoever. Comes with original carrying bag and cables.
  12. falang

    Sold: Westone W30 for TH-X00, TR-X00, Sundara, JVC HA-SZ2000

    The Westone W30s are less than two years old and were used rarely (less than 50 times). They are in absolute mint condition and will include original box and accessories. Would prefer a local trade in Hong Kong if possible. Would also consider shipping. We could work out cash difference to...
  13. louderup

    FS: Fostex TH-X00 Ebony w/ ZMF pads & extras [SOLD]

    I'm selling a Fostex TH-X00 Ebony with brand new ZMF Eikon pads (lambskin), a brand new ZMF Pilot Pad (lambskin), the stock pads, plus the Lawton tune-up mod applied to the driver + the materials for Lawton's cup tune-up. Also includes the carrying pouch and original box. Sold for $365 Pics...
  14. azeral

    [WTS] Fostex/Massdrop TH-X00 with Dekoni Elite Hybrid TH-900 & J$ Pads

    [Will not separate J$ pads!!!] Hello! For sale is my like-new TH-X00 with two sets of aftermarket pads: the now well-known Dekoni brand Elite Hybrids for the TH-900 (which shares the same pad attachment mechanism as this headphone), as well as the fat J$ (J-Money) pads that were popular for...
  15. jim723

    [SOLD] E_MU Teak

    SOLD In an effort to consolidate my headphones collection. I have these E-MU Teaks for sale. I think these are the Rosewood variation of the E-MU Teak line with non-removable cables. I am the second owner. These are also my second pair of E-MU Teaks. The headphones are in near perfect...
  16. MikeZhao

    [SOLD] Fostex TH-X00 PurpleHeart | PH | Purplehearts

    I am selling because I've barely listened with these and they're wasted on me. They are in pristine condition and there are no signs of use. Truly excellent like new condition, comes with everything that was part of the original Massdrop purchase. Pics coming soon... at work right now lol
  17. sysfail

    Wanted: Grado GH2

    I'm interested in a Grado GH2 in excellent or "like new" condition. I also have a Massdrop Fostex TH-X00 and/or a fully modded and woodied Grado SR80i I'm willing to trade/sell with additional $$$ as necessary if interested. Let me know if you have one you are willing to sell or trade, thanks!
  18. Strayngs

    Please close

    Wanted to buy a headphone specifically so I can upgrade it. Better if the cups are scuffed up (assuming the price reflects the condition). It will be important that the headband and connection pieces and the drivers are in great condition. These are the models...If the price is right, I will...
  19. sysfail

    (SOLD) WTS/FS: Massdrop x Fostex TH-X00 w/ Stock + ZMF Ori Pads

    The headphones are in excellent condition with a couple slight blemishes as shown in a couple of the photos. Not obvious unless you look for it. The pads, leather, cable, etc. are all in perfect condition. It has been spending most of its time on a headphone stand in a closed cabinet since I...
  20. bagwell359

    SOLD: Mass Drop TH-X00 Mahogany w/ Dekoni Fenestrated Pads

    Virtually mint cans, little used. Modfied cable from SE to Bal. Can add the additional cable to plug into Bal and used as SE. Box, bag, cables included. The Mahogany looks great, unblemished. Original pads and Dekoni's near mint. Shipping: $25 US. Price: Firm
  21. Schwibbles

    SOLD: Fostex TR-X00 Ebony - removable cable model, 2 weeks old

    SOLD!! I bought them new from Massdrop for $520 and have had them for about 2 weeks. I have put maybe 30 hours on them. They will come in their original box, with original packaging. The cable has not even been removed from the box so it is actually brand new. The headphones themselves are in...
  22. Schwibbles

    SOLD: Fostex x Massdrop TH-X00 Purpleheart

    SOLD!! I've had these for a short time, and while I think they sound really good, I think the Ebony model might suit me a little better. I originally purchased these out of pure curiosity since I had never owned any Fostex headphone before. They are in very good condition overall. They have...
  23. Bmxant

    Looking at multiple amps and dacs, and still quite unsure.

    Hey all, I've been considering the following for my TR-X00 Ebony, possibly just an Amp hooked up to my Xonar STX as that would be cheaper and "okay" I believe. Gustard H10 Asgard 2 Magni 3 NFB-11.28 R2R-11 JDSLabs O2 Aune X7S Lyr 3 The cheaper the better of course, but even with all of the...
  24. Jearly410

    SOLD FS: CA Vega, LCD-2C, TH-X00

    Clearing out some headphones I no longer use Price includes fees and shipping in CONUS: Pictures SOLD - LCD-2C - $575 - Low hours, like new SOLD - Campfire Audio Vega - $800 - Great condition, all stock tips and accessories SOLD - Fostex TH-X00 - $240 - Comes with stock pads, Dekoni premium...
  25. InsTwin

    SOLD: TH-X00 Mahogany #00084

    Hi there, Selling a pair of TH-X00 Mahogany's with a low serial number. I purchased these used off of Head-Fi a few years back. Unfortunately when I purchased them, they were shipped to me with a pair of falling apart TH-900 pads. I replaced those almost immediately with a pair of HM5 Sheepskin...
Top