Search results
  1. mozilla77

    SOLD: Drop x JVC HA-FDX1

    Price drop
  2. mozilla77

    FS: Ocharaku Flat4-Sakura Plus

    Hi everyone, I have an excellent condition Ocharaku Flat4-Sakura Plus if you are interested. I don't have the original packaging but will include the wooden box and packaging from Kaede II. Comes with 3 pairs unused SpinFit eartips. This was my backup IEM, so hasn't seen much usage. Price...
  3. mozilla77

    FS: ALO Pure Silver Litz MMCX to 4.4mm Balanced Cable

    Hi everyone, I have a Mint Condition ALO Pure Silver Litz MMCX to 4.4mm Balanced IEM cable if you are interested. Comes with original pouch and box. Only used once for testing. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for...
  4. mozilla77

    SOLD: Drop x JVC HA-FDX1

    Hi everyone, I have a mint condition Drop x JVC HA-FDX1 if you are interested. Comes with all original accessories and packaging. Eartips are unused. This was my backup IEM, so hasn't seen much usage. Price includes shipping within the CONUS and buyer pays PayPal fees (unless F&F). Please let...
  5. mozilla77

    SOLD: Phasure Lush USB Cable .7m

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Phasure Lush USB Cable .7m if you are interested. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  6. mozilla77

    SOLD: Curious USB Regen Link 200mm

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Curious USB Regen Link 200mm if you are interested. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  7. mozilla77

    SOLD: Norne Silvergarde S3 5ft ZMF/Audeze to 4-Pin XLR Balanced Cable

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Norne Silvergarde S3 5ft 4-Pin XLR Balanced Cable for ZMF/Audeze if you are interested. Comes with original leather pouch. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  8. mozilla77

    SOLD: ZMF Auteur Hybrid Pads, Eikon Hybrid Pads

    Hi everyone, I have two pairs of ZMF earpads if you are interested. Both in Excellent Condition. -ZMF Auteur Hybrid Pads (Suede and Lambskin) $50 SOLD -ZMF Eikon Hybrid Pads (Suede and Lambskin) $50 Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any...
  9. mozilla77

    SOLD: Luminox 85-Filter MMCX 4.4mm Balanced

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Luminox 85-Filter MMCX 4.4mm Balanced IEM cable if you are interested. Comes with original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  10. mozilla77

    SOLD: Effect Audio Ares II 8-wire bespoke 2-pin 3.5mm

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Effect Audio Ares II 8-wire bespoke 2-pin 3.5mm IEM cable if you are interested. I don't have the original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
Top