Search results
  1. mozilla77

    FS: Ocharaku Flat4-Sakura Plus

    Hi everyone, I have an excellent condition Ocharaku Flat4-Sakura Plus if you are interested. I don't have the original packaging but will include the wooden box and packaging from Kaede II. Comes with 3 pairs unused SpinFit eartips. This was my backup IEM, so hasn't seen much usage. Price...
  2. mozilla77

    FS: ALO Pure Silver Litz MMCX to 4.4mm Balanced Cable

    Hi everyone, I have a Mint Condition ALO Pure Silver Litz MMCX to 4.4mm Balanced IEM cable if you are interested. Comes with original pouch and box. Only used once for testing. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for...
  3. mozilla77

    SOLD: Drop x JVC HA-FDX1

    Hi everyone, I have a mint condition Drop x JVC HA-FDX1 if you are interested. Comes with all original accessories and packaging. Eartips are unused. This was my backup IEM, so hasn't seen much usage. Price includes shipping within the CONUS and buyer pays PayPal fees (unless F&F). Please let...
  4. mozilla77

    SOLD: Phasure Lush USB Cable .7m

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Phasure Lush USB Cable .7m if you are interested. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  5. mozilla77

    SOLD: Curious USB Regen Link 200mm

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Curious USB Regen Link 200mm if you are interested. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  6. mozilla77

    SOLD: Norne Silvergarde S3 5ft ZMF/Audeze to 4-Pin XLR Balanced Cable

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Norne Silvergarde S3 5ft 4-Pin XLR Balanced Cable for ZMF/Audeze if you are interested. Comes with original leather pouch. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  7. mozilla77

    SOLD: ZMF Auteur Hybrid Pads, Eikon Hybrid Pads

    Hi everyone, I have two pairs of ZMF earpads if you are interested. Both in Excellent Condition. -ZMF Auteur Hybrid Pads (Suede and Lambskin) $50 SOLD -ZMF Eikon Hybrid Pads (Suede and Lambskin) $50 Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any...
  8. mozilla77

    SOLD: Luminox 85-Filter MMCX 4.4mm Balanced

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Luminox 85-Filter MMCX 4.4mm Balanced IEM cable if you are interested. Comes with original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  9. mozilla77

    SOLD: Effect Audio Ares II 8-wire bespoke 2-pin 3.5mm

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Effect Audio Ares II 8-wire bespoke 2-pin 3.5mm IEM cable if you are interested. I don't have the original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  10. mozilla77

    SOLD: Cayin N8 SS DAP

    Hi everyone, I have a Great Condition Cayin N8 SS DAP if you are interested. Comes with all original accessories and packaging plus an extra Valentinum leather case. Price includes shipping within the CONUS and buyer pays PayPal fees (unless F&F). Please let me know if you have any questions...
  11. mozilla77

    SOLD: Triton Audio Cardas Clear Light Cable 2 Wire

    Hi everyone, I have an Excellent Condition Triton Audio Cardas Clear Light Cable 2 Wire IEM Cable if you are interested. 48" length with Eidolic 2pin/slider/splitter and Furutech 4.4mm balanced connector. A truly TOTL cable with same quality as the PWAudio 1960. Also have a Triton Cardas Clear...
  12. mozilla77

    SOLD: Hifiman HE6se with Upgrades

    Hi everyone, I have an excellent condition Hifiman HE6se with Grills Mod if you are interested. Comes with Dan Clark Audio Ether 2 Suede (installed) and Perforated pads, custom aluminum honeycomb grills (installed), 2 stock pads (Velour and Focus pads), 2 pairs of spare earpad mounting rings...
  13. mozilla77

    SOLD: ZMF BE2 Suede Pads, ZMF Salire Headphone Stand (Katalox)

    Hi everyone, I have few ZMF accessories if you are interested. Both in Excellent Condition. -ZMF BE2 Suede Pads $50 -ZMF Salire Headphone Stand (Katalox) $90 SOLD Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  14. mozilla77

    SOLD: Hiby R5 DAP + Black Leather Hiby Case

    Hi everyone, I have a Mint Condition Hiby R5 DAP in Black with screen protector applied if you are interested. Comes with all original accessories plus Hiby leather case. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  15. mozilla77

    SOLD: Sony IER-Z1R

    Hi everyone, I have an excellent condition Sony IER-Z1R if you are interested. I'm the second owner. Comes with all original accessories, both 3.5mm and 4.4mm cables, unused tips, and packaging. Price includes shipping within the CONUS and buyer pays PayPal fees (unless F&F). Please let me know...
  16. mozilla77

    SOLD: ZMF Verite LTD Ziricote

    Hi everyone, I have an excellent condition ZMF Verite LTD Ziricote if you are interested. Comes with Verite perforated lambskin pads and Universe perforated lambskin pads, 5 foot ZMF OFC cable with 1/4" plug, owners card, and mahogany presentation case. I will also include the ZMF Salire...
  17. mozilla77

    SOLD: 64 Audio U12T

    Hi everyone, I have an excellent condition 64 Audio U12T if you are interested. I'm the second owner. Comes with stock cable with 3.5mm jack, carrying case, m15 & m20 apex modules, 3 pairs of silicone eartips, cleaning tool, shirt clip, manual, sticker, and original packaging. Price includes...
  18. mozilla77

    SOLD: Original Massdrop THX 789

    Hi everyone, I have a mint condition original Massdrop THX-789 if you are interested. They are like-new condition with no scratches, dents, or marks that I have noticed. Comes with all accessories and original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if...
  19. mozilla77

    SOLD: RME ADI-2 DAC FS V1

    Hi everyone, I have a mint condition RME ADI-2 DAC FS Version 1 if you are interested. They are like-new condition with no scratches, dents, or marks that I have noticed. Comes with all accessories and original box. Manual is not included but you can download it from their site. Price includes...
  20. mozilla77

    SOLD: Plussound EXO gold plated silver MMCX cable

    Hi everyone, I have an excellent condition Plussound EXO gold plated silver MMCX upgrade cable 4 ft with 4.4mm balanced plug that pairs great with Sony IER-Z1R, IER-M9, IER-M7 or any IEMs with MMCX. Comes with original box. Retails for $599. Looking to sell for $275. Price includes shipping...
  21. mozilla77

    SOLD: Stax SRM-D50 Electrostatic Headphone Amplifier / DAC

    Hi everyone, I have a mint condition Stax SRM-D50 Electrostatic Headphone Amplifier with build-in DAC if you are interested. They are like-new condition with no marks that I have noticed. Comes with all accessories and original box. Selling it since I have sold my L700 Earspeaker and have no...
  22. mozilla77

    SOLD: Audioquest Dragonfly Cobalt USB DAC

    Hi everyone, I have an excellent condition Audioquest Dragonfly Cobalt USB DAC for sale if you are interested. Comes with all accessories. Sorry I don't have the original box. Price includes shipping within the CONUS and PayPal fees. Please let me know if you have any questions. Thanks for looking.
  23. mozilla77

    SOLD: ZMF Verite Closed Monkeypod

    Hi everyone, I have a mint condition ZMF Verite Closed Monkeypod for sale if you are interested. They are like-new condition with no marks that I have noticed. Comes with Auteur and Universe pads, 5.5 foot OFC cable terminated with XLR, owner's card, and wooden display case. I am the second...
  24. mozilla77

    SOLD: PW Audio 1950 Cable 4 Wired - 2 pin connector 4.4mm plug

    Hi everyone, I have a mint condition PW Audio 1950 Cable 4 Wired - 2 pin connector with 4.4mm balanced plug if you are interested. I am the second owner. The original owner purchased the cable from US resller (MusicTek) on Sep 2019. I can provide the invoice upon request. I also have an...
  25. mozilla77

    SOLD: 64 Audio U18 Tzar Demo

    Hi everyone, I have an excellent condition 64 Audio U18 Tzar if you are interested. These were demo units and labeled as Fourtes but are in fact the U18T version. There are no scratches, scuffs or blemishes and they are fully tested in great working condition. Comes with cable, carrying case...
Top