Search results
  1. mtmercer

    SOLD!: 7ft 4-pin XLR 8-wire 23awg OCC Copper Litz HD800 Cable w/ Eidolic Connectors + XLR to 1/4" Adapter (Venus Audio)

    SOLD! I am moving so my HP stuff is for sale. For sale is my custom cable for the Sennheiser HD800. Specs of the cable are: 7 ft long Eidolic 4-pin XLR connector Eidolic HD800 connectors 8-wires cable 23awg OCC Copper Litz custom made by Venus Aduio sale also includes a matching XLR to...
  2. mtmercer

    Listing Removed: HD598, SHP9500, & Sony MDR7506

    Listing removed. I'm moving so need so sell my HP stuff. For sale are the following HPs. Prices include shipping to the continental U.S. and PP fee. All HPs kept in a smoke and pet free home. ZMF Atmos C HD650/HD600/HD6xx/HD58X 4-pin XLR Cable - Price $100 Copper ZMF Atmos C cable for...
  3. mtmercer

    SOLD: MiniDSP EARS

    SOLD. am moving so I need to sell my HP stuff. For sale is my MiniDSP EARS rig. It ships in the original box. I am not interested in trades. Prices is $125 including shipping to the continental U.S. and PP fee. Pics of the unit and the other stuff I'm selling are here...
  4. mtmercer

    SOLD: SMSL SU-8 V2 DAC

    SOLD. I am moving so selling all my audio gear. For sale is my SMSL SU-8 V2 DAC. I recently got if from Massdrop. It is a great DAC in that it has the most features at its price point. DAC has been used a few times in the 2 months I've had it. Home is per and smoke free. Sale includes...
  5. mtmercer

    SOLD: RME ADI-2 DAC

    SOLD! I'm moving so I'm selling basically all of my audio gear. For sale is my RME ADI-2 DAC. It has been used in a pet free and smoke free home. I am the original owner. It ships with: 1) RME ADI-2 DAC 2) Remote 3) OEM power supply & cable 4) Manual (really nice manual btw) 5) Original...
  6. mtmercer

    SOLD: Focal Elex (Massdrop)

    SOLD. I'm moving so I'll selling my HP gear. For sale is my Focal Elex. I have probably only listed to them 5-10 hours at the most. HPs are in mint condition as shown in the photos. HPs ship with both original cables (1/4" & 4 pin XLR) and original box/packaging. Home is pet and smoke...
  7. mtmercer

    SOLD: Focal Utopia with Peterek 7ft OCC Copper Litx 4-pin XLR Cable

    SOLD! I'm moving so I have to get rid of my HP gear. For sale is my pair of Focal Utopias. I am the original owner and always handled with care. HPs are in excellent cosmetic condition as shown in the photos. The pads are also in excellent condition. Home is pet and smoke free. Sale...
  8. mtmercer

    SOLD:ZMF Auteur Blackwood, Minty, w/ 4-pin XLR Atmos C Cable

    SOLD! For sale is my ZMF Auteur Blackwood Limited Edition HP purchased from ZMF and delivered to me in May 2018. Original owner in a pet free & smoke free home. I haven't been able to listen much lately and also may be moving so I need to sell some stuff. HPs are in immaculate cosmetic...
  9. mtmercer

    SOLD: Sennheiser HD800 Stock, SDR mod kit included

    SOLD! For sale is my Sennheiser HD800. They are in excellent condition as shown in the photos. I am the original owner and purchased in May 2018. Home is pet and smoke free. It is stock without mods. I have not listened to them much. I will include several SDR mod kits so you can install...
  10. mtmercer

    SOLD: Chord Qutest

    Bump and price drop.
  11. mtmercer

    SOLD: Audio-GD HE-9

    Bump and price drop.
  12. mtmercer

    SOLD: Sennheiser HD600 - Minty

    SOLD! I am selling some of my gear to fund other expenses. Home is pet and smoke free. Sennheiser HD600 w/ Original box and original cable - $200 including shipping & PP Fees Original owner. Purchased from Amazon. I've listened for probalby 8-10 hours. Pads are still in like new...
  13. mtmercer

    SOLD: Audio-GD HE-9

    SOLD! I am selling some of my gear to fund other expenses. For sale is my Audio-GD HE-9 Headphone amp & Pre-amp. I am the original owner and purchased directly from Audio-GD in March 2018. Unit is is excellent cosmetic condition and ships in the original form fitting packaging. Unit...
  14. mtmercer

    SOLD: Mod House Audio Argon Mk 2 w/ Balanced Cable

    SOLD. For sale are my Mod House Audio Argon Mk 2 HPs with the following configuration: 1) ZMF Lambskin Pads 2) Deerskin comfort strap 3) Single entry 3.5mm TRRS balanced connector that works with the balanced cable and also the stock/V-moda cable 4) Custom balanced 6ft 4-pin XLR cable 5) Grey...
  15. mtmercer

    SOLD: Sony WH-1000XM2

    SOLD! For sale is my Sony WH-1000XM2 including travel case and airplane adapter. I am selling because I just got my Audeze Mobius in. I used these on 1 flight, but other than that, they have not gotten much use. I purchased these from Massdrop and received them in April 2018. Home is smoke...
  16. mtmercer

    Audio-GD Master 9

    I looked into swapping the opamps in my HE9. I understand the opamps to handle the DC offset and are not directly in the signal amplification path. @Currawong did swap out the opamps in his master 9 with the Muses 8920D opamps and liked it. Link to that particular opamp is...
  17. mtmercer

    Audio-GD Master 9

    I had the NFB 28.38 which is a DAC/amp but similar to the NFB-1. I sold it and purchased an HE-9 which is similar to the Master 9. The resolution is better in the HE-9 and the soundstage is larger. I think they have a similar house sound if you will which aligns with my preferences. Those...
  18. mtmercer

    DAC/Amp for HD800 S

    I’d recommend taking a look at the RME-ADI 2 DAC. I like the onboard parametric EQ for my HD800 and I consider the onboard HP amp to have enough power for the HD800/HD800s.
  19. mtmercer

    Massdrop x THX AAA™ 789 Linear Amplifier - Impressions Thread

    With the design optimized for 2V inputs, I presume that is singled ended RCA inputs only. Is the design also based on a max balanced XLR input voltage of 4V?
  20. mtmercer

    SOLD: Focal Clear

    I don’t think they do.
Top