Search results
  1. TERTBUTYL

    SOLD: Spiral Dot++ Ear Tips Size M Unopened

    Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling 2 sets of unopened Spiral Dot++ Ear Tips Size M. I'm the original owner, purchased at e-earphone in Japan. All prices include buyer...
  2. TERTBUTYL

    SOLD: Linum MMCX SuperBaX 3.5mm TRS Cable

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Linum MMCX SuperBaX 3.5mm TRS Cable. I'm the original owner, purchased direct from Linum. This is an early production model...
  3. TERTBUTYL

    FS: Campfire Audio Cables

    Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling a few Campfire Audio cables. I'm the original owner of all of these, purchased direct from CA. - Copper Litz Cable, 4.4mm MMCX, memory...
  4. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda S

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda S IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA when these were released. Comes as complete...
  5. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Gold

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda Gold IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA when these were released. These are #XXX...
  6. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda v3 2019

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda v3 2019 IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA in person at CanJam a last year. Comes...
  7. TERTBUTYL

    SOLD: Sony NW-ZX300

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Sony NW-ZX300 64GB edition. I recently switched DAPs so letting go of this trusty portable DAP. I'm the original owner and...
  8. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda

    SOLD I purchased these directly from Campfire Audio and used them as my primary IEMs for about 1 year. I started using noise cancelling bluetooth headphones recently and these are not getting enough use, so they're going up for sale. Sale includes: Campfire Audio Andromeda IEMs (v2, I...
  9. TERTBUTYL

    SOLD: Chord Mojo

    SOLD I purchased directly from Audio 46 in NYC about 2 years ago. I bought a Sony DAP last year and haven't used this since, so it's going up for sale. Unit is in excellent condition -- see photos for details. Sale includes: Chord Mojo Original box and packaging The unit takes a standard...
  10. TERTBUTYL

    Campfire Audio Litz Cable 4.4mm Balanced / MMCX

    For sale is my balanced Litz cable by Campfire Audio. Terminations are 4.4mm Balanced to MMCX. Note: I removed the "memory wire" near the MMCX termination. I find it much more comfortable. Does not affect cable strength or performance. https://www.aloaudio.com/shop/litz/
  11. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Vega + original box & accessories

    For sale are my CA Vegas. I'm the original owner and purchased in late 2016. These have seen light use over the past year since I've been reaching for my Andromedas instead. These are in very good condition with original box, original CA Audio 3.5 single-ended cable, zipper pouch, pin, papers...
  12. TERTBUTYL

    [SOLD] Campfire Audio Litz Cable 2.5mm Balanced / MMCX

    For sale is my balanced Litz cable. Terminations are 2.5mm Balanced to MMCX. Comes with original box & pouch. Selling my KANN and no longer have a use for 2.5mm Balanced. Note: I removed the "memory wire" near the MMCX termination. I find it much more comfortable. Does not affect cable...
  13. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Reference 8 3.5mm Stereo / MMCX

    For sale is my reference 8 cable. Terminations are 3.5mm Stereo to MMCX. Comes with original box & pouch. I don't use the cable often enough to keep it. https://www.aloaudio.com/shop/reference-8-iem/
  14. TERTBUTYL

    [SOLD] Astell&Kern KANN with MITER leather case

    For sale is my KANN in great condition. Just picked up new gear at CanJam and need to part with some items. Comes with: Original box & all included accessories (data/charing cable, manuals) iProtek Tempered Glass Screen Protector - Installed Leather Case by Miter - Navy
Top