Search results
  1. Aero Dynamik

    DUNU DN-2002

    Please PM me your best offer all-inclusive (registered post with tracking number) to SWEDEN. Thanks!
  2. Aero Dynamik

    How listening to music and playing an instrument benefits your brain...

    I found this topic pretty interesting and wanted to share it. I always felt a bit smarter and quicker after having listened to music and especially after having played my violin (I make a living as a system developer) and now it has been scientifically proven!  Enjoy!   Oh, and please share...
  3. Aero Dynamik

    SOLD: Fidue A83 Reference-Class Triple Hybrid - Absolute MINT Condition - Free Express Shipping Worldwide (4-5 working days)

    Up for sale is my Fidue A83 Reference-Class Triple Hybrid Universal In-Ear Monitor in mint condition with all original accessories also in mint condition (all ziplock bags unopened!) as well as the outer cardboard box.   The condition is like Brand New in Box and it's near impossible to tell...
  4. Aero Dynamik

    SOLD: Sennheiser HD 650 (new version) in Mint Condition

    Up for sale is my Sennheiser HD 650 Reference Class Full Size Over Ear Headphones. All original accessories as well as the outer cardboard are included, as well as the original receipt. This is the new HD 650 version (silver in the inside of the outer grill cover) as show in this post!  ...
  5. Aero Dynamik

    SOLD: HiSoundAudio WOODUO 2 - In Very Good (almost like new) Condition

    Up for sale is my HiSoundAudio WOODUO 2 Universal In-Ear Monitor. All original accessories are included. Please see the pictures. The pictures show the actual item being sold. It is not being used and is packed for immediate shipping (within 24h of payment).   Everything in VERY GOOD* (almost...
  6. Aero Dynamik

    SOLD: DUNU DN-2000 Premium Hybrid 3 Way IEM in Very Good Condition (almost like new).

    Up for sale is my DUNU DN-2000 Universal In-Ear Monitor. All original accessories* as well as the outer cardboard box are included.   The monitors are in VERY GOOD condition* (almost like new) and all accessories are unused and in mint condition (the metal storage box has a some very minor...
  7. Aero Dynamik

    SOLD: Zero Audio DuoZA ZH-DWX10 - In condition LIKE NEW!

    Up for sale is my Zero Audio DuoZA ZH-DWX10 Universal In-Ear Monitor. All original accessories as well as the outer cardboard are included.   Everything in condition LIKE NEW! The condition is so good it would be close to impossible to tell the cardboard box has ever been opened (please see...
  8. Aero Dynamik

    How to become a "Headphoneus Sumpremus" in no time!

    I believe new Head-Fi'ers in general would be more willing to trust a "Headphoneus Supremus" than a "Junior Head-Fi'er". I know I did for far too long. The problem with these titles is that they are misleading and give an impression that a member is probably knowledgeable, or the opposite. In...
  9. Aero Dynamik

    Apple iPod Nano 8 GB, Gen. 3, Black - In Very Good Condition

    Up for sale is my Apple iPod Nano Generation 3, 8 GB (Black) in Very Good Condition.   The model no is A1236. It comes with all accessories (except earphones) in its original display case (please see the pictures). The battery is still in great condition as I haven't used this much at all...
  10. Aero Dynamik

    SOLD: COWON J3 16 GB (+ 32 GB) Digital Audio Player – Very Good Condition – Free Shipping

    Up for sale is my COWON J3 16 GB (+ 32 GB) Black. It’s in perfect working condition and the battery is still healthy holding great charge. It comes with all original accessories plus a 32 GB Micro SD Card free (so 48 GB of total storage). It is upgraded with the latest firmware, version 2.29...
  11. Aero Dynamik

    SOLD: Etymotic Research ER-4PT - Mint Condition - Free Shipping Worldwide

    Up for sale is my more than legendary Etymotic Research ER-4PT in mint condition with all original accessories and the outer cardboard box in mint condition as well.   This IEM is considered by many to be the only truly neutral IEM on the market (myself included). The condition is so good it...
  12. Aero Dynamik

    SOLD: CEntrance DACport, 1 Ohm Version - Like New Condition - All Accessories – Free Shipping Worldwide

    Payment by PayPal. FREE shipping worldwide by registered post with tracking number. Buyer pays PayPal fees (approx. USD $9).   Please PM me if you have any questions and/or if you are interested in buying it. Current prices on Amazon.com. Do note that the value of the 1 Ohm Impedance...
  13. Aero Dynamik

    SOLD! Apple iPod Classic, 7th Generation, 160GB, Black - Mint Condition - All Original Accessories - Free Shipping - No PayPal Fees

    Note: What appears to be scratches on this iPod is an illusion! Please read more below!   Payment by PayPal. Note: This is an all-inclusive deal! That is, the price includes PayPal fees and shipping worldwide by registered (insured) post with tracking number. That is, there will be no...
  14. Aero Dynamik

    SOLD: Apple iPod Video Gen.5.5 80GB White - Best Quality iPod Audio - New battery, Remote, Leather Case and USB Cable

    All pictures were taken the same date this classified was created and shows the actual item being sold. It is not being used and is packed for immediate shipping within 24h of payment.   Worldwide shipping by registered post with tracking number (add USD $15). Delivery time within ConUS and...
  15. Aero Dynamik

    SOLD! (JVC HA-FX850 - In Mint Condition!)

    Up for sale is my JVC HA-FX850 Universal In-Ear Monitor in mint condition with all original accessories also in mint condition as well as the outer cardboard box. The condition is so good it is impossible to tell the package has ever been opened (please see the images). The advantage being I...
  16. Aero Dynamik

    SOLD! AlgoRhythm Solo -dB - Condition Like New - Free FiiO Line Out Cable - Free Shipping - No PayPal Fees

    Price drop $450 -> $409   Up for sale is my AlgoRhythm Solo -dB in Condition Like New. Comes with ALL original accessories (please see all the pictures!).    Payment by PayPal and the price includes PayPal fees and shipping by registered post with tracking number. That is, there will be NO...
  17. Aero Dynamik

    SOLD: Carbo Tenore ZH-DX200-CT from ZERO AUDIO - Brand New In Box

    Up for sale is my brand new in box, never opened, never been used Carbo Tenore ZH-DX200-CT from ZERO AUDIO. I’m selling this as I ordered two pairs from Japan in case one of them wouldn’t work.   If you want me to I can open this copy, make sure there's nothing wrong with it and make sure it...
  18. Aero Dynamik

    SOLD: EarSonics SM64 V2 Universal In-Ear Monitor in very good (very near like new) condition

    Up for sale is my EarSonics SM64 V2 Universal In-Ear Monitor in very good (very near like new) condition. The reason I’m selling is simply to raise money for other Hi-Fi gear that I want to buy and try. Payment by PayPal and the price includes PayPal fees and shipping by registered post with...
  19. Aero Dynamik

    SOLD: EarSonics SM3 V1 Universal In-Ear Monitor in Condition Like New

    Up for sale is my legendary EarSonics SM3 V1 Universal In-Ear Monitor in condition like new. Payment by PayPal and the price includes PayPal fees and shipping by registered post with tracking number. That is, there will be NO additional costs! The condition of my EarSonics SM3 V1...
  20. Aero Dynamik

    SOLD: TTVJ Slim Portable Amplifier - Condition Like New - Free Shipping - PayPal Fees Included

    Up for sale is my legendary TTVJ Slim Portable Amplifier (S/N CB134. DOM: 11/2010) designed by the equally legendary Pete Millet. This amp can drive any headphones from 16 Ω to 600 Ω with fabulous fidelity!   Payment by PayPal and the price includes PayPal fees and shipping by registered post...
  21. Aero Dynamik

    SOLD: EarSonics EM6 Custom In-Ear Monitors Flagship

    Payment by PayPal and includes PayPal fees and shipping by registered post with tracking number.   Note that these can be re-shelled by EarSonics for only about $130 USD!   So, up for sale is my EarSonics flagship custom in-ear monitor, the EarSonics EM6. It's in LIKE NEW condition. These...
  22. Aero Dynamik

    SOLD: Portaphile 627X

    SOLD!!!   Price USD $389 - Includes Shipping by Registered Post with Tracking Number.   Payment by PayPal.   Up for sale is my Portaphile 627X portable headphone amplifier.   It is in LIKE NEW condition and have only been used at home (smoke free and pet free) and have been very...
  23. Aero Dynamik

    SOLD: FitEar ToGo! 334

    Price drop to $1175 USD - Includes PayPal fees and shipping by Registered Post with tracking number.   Payment by PayPal.   Up for sale is my FitEar ToGo! 334 Universal In-Ear Monitor.   It is in LIKE NEW condition and have only been used at home (smoke free and pet free) and have been...
  24. Aero Dynamik

    JVC HA-FX850: Has my hearing deteriorated or improved?

    First some background. Suffering from a hearing impairment on my left ear and tinnitus I don’t always feel completely confident about my own hearing. To hear as well with my left ear as I do with my right ear, the left ear needs about 28% more sound pressure level, and my left ear tinnitus...
Top