Search results
  1. Vingard

    FS: Schiit Ygddrasil Analog 2 Gen 5 (from factory)

    For sale is a current model, B-serial number Yggdrasil DAC. It is analog 2 and generation 5 USB from the factory. It is in near-mint condition and functions perfectly. Unquestionably the best DAC that I have owned. Selling because I have decided to simplify my setup and free up some cash for...
  2. Vingard

    [SOLD] First Watt J2

    Price drop.
  3. Vingard

    [SOLD] First Watt J2

    ***SOLD*** I am putting my First Watt J2 up for sale. The amp is approximately 3 years old and is in excellent physical and working condition - rated conservatively at 8/10. Will ship to the continental US only. Asking $2,100. Flat shipping fee of $60. PayPal users please add 3% fee. Includes...
  4. Vingard

    [SOLD]: Auralic Aries with Linear Power Supply

    ***SOLD*** is my Auralic Aries wireless streaming bridge with linear power supply. Functions perfectly. Rated 7/10 for a few slight scuffs on the top plate. Comes with original packaging, remote control, power cord and manual. Asking $995 including shipping to continental US.
  5. Vingard

    [SOLD]: Auralic Vega - Stereophile A+ Rated DAC

    **SOLD*** is my Auralic Vega DAC. Functions perfectly - no issues. Excellent physical condition. Includes remote control, original packaging, power cord. Asking $1,600. Price includes shipping to continental US.
  6. Vingard

    Kinki ex-m1 integrated amp

    Nice! What amp are you comparing it to?
  7. Vingard

    Kinki ex-m1 integrated amp

    Awesome - looking forward to hearing your thoughts when you've had a chance to listen.
  8. Vingard

    Kinki ex-m1 integrated amp

    Any update on how this turned out for you?
  9. Vingard

    [SOLD]: miniDSP DDRC-22D with Dirac Live and UMIK-1 - outstanding room correction!

    Purchased directly from miniDSP in May 2018. This unit is in near-mint condition. Includes UMIK-1 (additional $75 value), all original accessories and packaging. This is by far the most impressive implementation of room correction I have ever experienced. Can calibrate automatically and is also...
  10. Vingard

    [SOLD]: Benchmark AHB2 Stereo Power Amplifier - Black

    ***SOLD*** Up for sale is my Benchmark AHB2 Stereo Power Amplifier (black). This is an incredible amplifier. Stereophile Class A Recommended component: https://benchmarkmedia.com/blogs/reviews/139709383-ahb2-award-class-a-recommended-component-stereophile The amp is in near-mint condition and...
  11. Vingard

    [SOLD]: Chord Mojo + FiiO L19 cable

    2nd owner, not sure how old it is but I barely used it in the ~2 months that I owned it. Battery life is great - never measured but there never appeared to be any issue with it.
  12. Vingard

    Empire Ears - Discussion & Impressions (Formerly EarWerkz)

    I have owned both - kept the Bravado. Very similar sound signature to the LX (to my ears) at a fraction of the price. The LX does give you more of everything though, in a good way - what stood out for me, between the two, is that the LX provides a wider soundstage and more texture. I'm more...
  13. Vingard

    [SOLD]: HiBy R6 - Stainless Steel

    Putting my stainless steel HiBy R6 up for sale. Comes with all of the original packaging and accessories. It is in excellent condition and has seen minimal use during my ownership. I will also include an unused HiBy leather case. Shipping to continental US only. Price includes shipping...
  14. Vingard

    [SOLD]: Fostex TH900mk2

    ***SOLD***
  15. Vingard

    [SOLD]: Fostex TH900mk2

    Putting my pristine condition Fostex TH-900 mkII up for sale. Includes headphone stand, original boxes and paperwork. Also includes two additional cables (see attached photo). Will ship to continental US only. Price includes PP and shipping.
  16. Vingard

    4.4 balanced (female) -- 3.5se Adapters?

    Check out the Plussound micro series adapter http://www.plussoundaudio.com/customcables/interconnect.html
  17. Vingard

    Empire Ears - Discussion & Impressions (Formerly EarWerkz)

    My personal preference would be the Phantom over the Encore. I found the Encore a little too bright for my taste. Bass is also more present in the Phantom. Overall, I would say the Phantom present a more coherent sound.
  18. Vingard

    Empire Ears - Discussion & Impressions (Formerly EarWerkz)

    I agree with all of D's comments above. I've owned all three and the LX is the only one I've kept. The LX definitely delivers oodles of bass, but I find it to be far more articulate and textured than, for example, the CA Vega. It performs stunningly with electronic music (to which I dedicate...
Top