Search results
  1. Thenewguy007

    SOLD: Singxer SU-1 Kitsune Edition with DC power conversion kit.

    Selling a Singxer SU-1 Kitsune upgraded Edition (MSRP $719) with the optional silver Kitsune DC power adapter (MSRP $19) for use with an external linear power supply. All in the original packaging. Free shipping & no paypal fees. Info...
  2. Thenewguy007

    SOLD: Massdrop Focal Elex Headphones

    SOLD Selling a very lightly used, few month old Massdrop X Focal Elex in excellent condition with no signs of flaws anywhere on the unit. Comes with all the original packaging & cables. Free shipping & no paypal fees within the Continental U.S.
  3. Thenewguy007

    SOLD: JPS Abyss AB-1266 PHI w/ CC Earpads.

    Selling my pair of Abyss 1266 Phi headphones with an additional pair of brand new CC pads, which were only used for less than a few hours. The condition of the Phi is near mint, with nothing being visible to my eye to show any wear. Comes with all original accessories & packaging including...
  4. Thenewguy007

    SOLD: Matrix M-Stage Headphone Amplifier.

    **SOLD** Selling my Matrix M-Stage. Some cosmetic wear, but works perfectly. One of the most versatile head amps ever made, Can handle any headphone thrown at it. With the adjustable gain, it can even drive difficult planars. Great review of it here...
  5. Thenewguy007

    SOLD: Campfire Audio Andromeda In-Ear Moniters

    SALES PENDING Selling a good condition Andromeda IEM with all the original packaging & two cables. A 3.5mm terminated cable & a balanced 2.5mm cable. Free shipping within the continental U.S.
  6. Thenewguy007

    SOLD: Sonic Frontiers SFD-2 MKII SE+ DAC

    SOLD Selling a fully SE+ upgraded Sonic Frontiers SFD-2 MKII DAC from Parts Connexion. Over $1,200 in upgrades & updates from Parts Connexion. Including new V-Cap reference caps & Cardas Clear XLR inputs. Tubes will be '82 Siemens 7308 single wire tubes.
  7. Thenewguy007

    SOLD: Stax SR-L700 Earspeakers

    SOLD for $975 Selling a lightly used Stax L700 in excellent condition with all he original packaging & materials. Free shipping within the continental U.S.
  8. Thenewguy007

    SOLD: New Hifiman HE1000 V2 ultrapad earpads

    Bought a pair of V2 replacement earpads for the Hifiman HE1000 V2 & selling the extra one. These fit both the V1 & V2 versions of the HE1000 & HEX headphones. Brand new & unused. Free shipping within the continental U.S. I cover paypal fees.
  9. Thenewguy007

    SOLD: ZMF Cowhide Oval Eapads.

    Selling one pair of ZMF cowhide earpads. Free shipping withing the continental U.S. These fit a wide array of headphones, from Hifiman, Beyerdynamic, ZMF, MrSpeakers, Fostex etc... line of headphones.
  10. Thenewguy007

    SOLD: Hifiman HE-Adapter. Headphone to Speaker tap converter.

    $60 shipping within the continental U.S. Shipping outside the U.S. will be extra. The Hifiman HE-Adapter in excellent condition. This lets you connect your headphones to the adapter & then connect it via speaker cables to a power amplifier/receiver to be able to take advantage of the massive...
  11. Thenewguy007

    SOLD: Hifiman HE-6 headphone with box. 4 screw version.

    Selling a very rare 4 screw version of the Hifiman HE-6 in good condition. The only modifications done was the grill mod. The 4 screw versions had a much wider soundstage than the latest builds Hifiman had with the HE-6 Comes with the original box, the original pleather & velour earpads...
  12. Thenewguy007

    SOLD: Audeze Vegan Earpads in Black.

    SOLD Selling very good condition & rarely used pair of the new Audeze vegan LCD earpads in black. I don't have any extra two sided glue rings, but any 2 sided Scotch or 3M tape can easily replicate it. Free shipping within the continental U.S., International shipping would be extra. I'll...
  13. Thenewguy007

    SOLD: Schiit Jotenheim with DAC

    Selling a Jotenheim with DAC option with all the original packaging & box. FS & I cover paypal fees.
  14. Thenewguy007

    SOLD: Schiit Modi Multibit

    Selling a Schiit Modi Multibit DAC in excellent like new condition with all the original packaging. $205.00 shipped to anywhere in the continental U.S. I'll cover the paypal fees as well.
  15. Thenewguy007

    How do I send private messages with teh new redesign?

    I see no option anywhere for doing that. How can someone message someone else when they want to buy something from the classifieds?
  16. Thenewguy007

    NOS Mullard E88CC (6922) Tubes

    Bought a few NOS pairs, selling the extra ones. Used for 2 hours just to test them. Not fully burned in. $86.00 shipped within the continental U.S.
  17. Thenewguy007

    Furutech iHP-35 - 1/8" to 1/8" headphone cable. 4' 5". (cable for Oppo PM-3 or Philips X1/X2)

    Sells brand new for $74.00. Asking $40 shipped withing the continental U.S. The iHP-35 II is a silver plated OCC cableis terminated with Furutech nonmagnetic rhodium plated FT-735SM 3.5mm stereo connector at both ends. Measures 4 feet & 5 inches from end to end. Compatible with Philips X2/X1...
  18. Thenewguy007

    SOLD: Lifatec - ST optical to Toslink optical - Silflex Glass Optical Cable - 10 feet

    I bought this from Lifatec who made a ST to Toslink optical cable at 10'. I used this cable to use the rare, but higher-end ST optical connections from the DACs inputs to be able to connect the more modern & standard Toslink connections in my PC & TV. I used this cable flawlessly on a...
  19. Thenewguy007

    Amperex USN-CEP 7308 tubes (E188CC equivalent)

    I am selling a pair Amperex USN-CEP 7308 tubes, which are compatible with the 6DJ8 & 6922 family tubes & are a direct equivalent to the European E188CC tube. Theses are made for the US Navy & were specifically tested for no microphonics & noise. They sound perfectly & are just burned in. These...
  20. Thenewguy007

    SOLD: Pangea Audio AC 14SE MKII Signature Power Cable 1.5 Meters (5 feet)

    Asking for $45 shipped for a 5 foot good condition Pangea Audio AC 14SE MKII Signature Power Cord which uses Cardas Grade One Copper. More info here: http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=PGAC14S2&opt=3633 The AC 14SE MkII matches incredibly well with source components & also with...
  21. Thenewguy007

    Rare Siemens 7308 (E188CC equivalent) 3 tubes! Gold Pin tubes

    EDIT: Buyer returned them because he said he started to hear noise in one of the tubes. I tested both tubes for a few hours on both a tube DAC & a tube Amp & there is no noise on either of them. So just in case I will throw in an extra spare Siemens 7308 tube. So you will be getting 3 Siemens...
  22. Thenewguy007

    Audeze LCD-3 Leather-Free Brown Vegan Pads.

    For sale a pair of brown Audeze vegan pads. The original double sided Adhesive tape was removed & cause small tiny tears on the underside of the pads, but other than that they are like new & barely used. $50 shipped Continental U.S. only
  23. Thenewguy007

    SOLD: Dunu DN-2000

    Selling a complete & in excellent condition Dunu DN-2000 IEM. This is the non-J version revision. I do believe the J version reduced the bass & made them more brighter than the non-J version. One of the best reviewed & valued IEM on the market, holding it's own against IEm that costs 2 to 3...
  24. Thenewguy007

    Valvo red label E188CC O-Getter gold pins

    Selling a pair of Valvo red label E188CC O-Getter gold pins, asking for $150 shipped & I cover the paypal fee. The E188CC has less than 2 hours on it & otherwise is NOS. The 188CC is the European named equivalent to the 7308 and compatible with all 6922 tube devices. Zero microphonics or...
  25. Thenewguy007

    Sonic Frontiers SFD-1 MKII - tube based UltraAnalog D20400A R2R multibit DAC

    Selling a Sonic Frontiers SFD-1 MK-II DAC in good solid cosmetic condition & in perfect working order. With a pair of Sovtek 6922 tubes, a power cord & the original box to the DAC. This made all my other modern DACs I tried sound absolutely digital, harsh & with glare. This uses the...
Top