Search results
  1. foreverzer0

    *SOLD* SABAJ Da3 Balanced Portable DAC/Amp DSD512 32bit/768kHz

    For sale is a great quality and portable, fully balanced dac/amp that can play up to 768khz and native DSD512. I have too many other "systems" that I've run out of use-cases for this device. It's perfect for a minimalist or work setup since it's non-descript and compact. Great for IEM's but has...
  2. foreverzer0

    SOLD: Teac UD-503 Dual Mono Balanced DAC/Amp + XLR4 Adapter

    For sale is a Teac UD-503 Dual Mono Balanced DAC and custom dual 6.3mm to XLR 4-pin balanced headphone adapter. The full specs for the UD-503 are: http://audio.teac.com/product/ud-503/ Condition is near new condition and 100% functional. This is a great balanced DAC featuring AKM AK4490 DACs...
  3. foreverzer0

    [WTS][US-CA] Sabaj Da3 Balanced DAC/Amp (Silver)

    Great condition and includes all original packaging and accessories. Retails $110. Buyer pays shipping and PayPal. SABAJ Headphone Amplifier Da3 Portable USB DAC SABRE9018Q2C OLED Screen DSD512 32bit/768kHz Full balanced design and Using two SABRE9018Q2C decoding chips from ESS company in...
  4. foreverzer0

    [Sold] Audeze Mobius

    Mint condition with only 10-15 hours usage. Retail $399 Includes all original packaging and accessories, along with the official Audeze case. Retail (case) $39 In addition, it includes a set of official Audeze cooling gel ear pads in charcoal, for a more understated look (so two...
  5. foreverzer0

    Wyred4Sound DAC-1 SE w/ Femto Upgrade + Pangea AC-14SE Mk.II

    Wyred4Sound DAC-1 SE w/ Femto Upgrade + Pangea AC-14SE Mk.II (and Belden XLR cables if needed) Mint condition (it's a stationary product) and comes with all original accessories/packaging. Pictures upon request for serious inquirers. Buyer pays shipping and Paypal fees. Manual for overview...
  6. foreverzer0

    [SOLD] ZMF Atticus + Premium XLR (Limited Edition Barnyard Cherry)

    Mint condition; wood and leather have been treated with their respective material cleaner/conditioners. Can add pictures upon request if serious inquirer, but it lives at my office desk on a stand. All original accessories and packaging included. Buyer pays shipping & Paypal fees.
  7. foreverzer0

    Eartech Triple Driver Custom IEM + UV Air Dryer

    Newly repaired, used with a UV air dryer 2-3x a week. Always kept in its case when not in use. Comes with stock cable, VE espresso 2.5mm TRRS cable, and Pelican hard case. Product page: http://www.eartechmusic.com/eartech-triple-driver-custom-iem/ UV Air Dryer - Serene ReNew Hearing Aid Dry...
  8. foreverzer0

    [Sold] Shanling M3s + 128GB - dual AK4490 DAC, 2.5 balanced out, aptX BT, HiBy link, USB out

    Lightly used, excellent condition. Leather case, all packaging, and accessories included. Also includes a Samsung 128GB EVO Plus Class 10 Micro SDXC card, with music. Can also include leather IEM case similar in color for additional $15. Main features: Fully balanced audio circuit based...
  9. foreverzer0

    [Sold] FiiO RC-78B 2-pin 2.5mm TRRS cable $25 + FiiO L26 3.5mm Male to 2.5mm TRRS Female Balanced Output Adapter

    [Mint] FiiO RC-78B 2-pin 2.5mm TRRS cable $25 + FiiO L26 3.5mm Male to 2.5mm TRRS Female Balanced Output Adapter $10 Both teflon coated silver plated copper litz.
  10. foreverzer0

    Audeze iSine 10 + Cipher Cable

    Brand new in box condition. Please let me know if you have any questions and pictures upon request.
  11. foreverzer0

    [SOLD] Matrix M-Stage HPA-3B Balanced Amp

    Excellent condition and hardly ever used, probably less than 2 hours. Please let me know if you have any questions and pictures upon request. Full class A balanced headphone amp with huge amounts of power. I also have a balanced passive preamp with XLR splitter adapter cables if interested.
  12. foreverzer0

    (Sold) LH Labs Geek Pulse X Infinity DAC/AMP + LPS4

    Excellent working condition, latest firmware updates, please let me know if you have any questions and I'm open to pricing. Includes both the fully balanced DAC/AMP and the linear power supply. Pictures upon request.
  13. foreverzer0

    Intona Industrial USB Isolator Black Version (Solid LED)

    Excellent condition and specified to be programmed with the solid LED indicator (no annoying blinking). Industrial version in black: http://intona.eu/en/products
  14. foreverzer0

    (Sold) FS: Chord Mojo DAC/Amp

    Excellent condition and always stays in the case. Less than 5-10 full cycle charges during my ownership. Even the case stays in a neoprene case. All original accessories and packaging included.
  15. foreverzer0

    [Sold] FS: MEE Pinnacle P1 + Accessories/Box

    Excellent condition with all original accessories and packaging. Never used the stock tips. Also have a balanced 2.5mm cable and a variety of after market tips I.e different spinfits and jvc spiral dots.
  16. foreverzer0

    Audeze iSine 10 w/ Lightning/Cypher (Brand New in Box)

    Brand new in box with full warranty; $300 OBO.
  17. foreverzer0

    (Sold) DHC Nucleotide OCC XLR for ATH-R70X (by Peterek)

    Peterek made, 6 foot DHC Nucleotide OCC Balanced 4-pin XLR cable for ATH-R70X (which is for sale too).
  18. foreverzer0

    (Sold) Apple MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015); Very Low Power Cycle Count

    Mint condition: fully encased and keyboard covered throughout lifetime (can be included with purchase if desired). All original boxes and accessories included. Purchased for my last job; no longer needed. Local Bay Area pickup also available.   Optical / 3.5mm out for audio; HDMI / Display...
  19. foreverzer0

    (Sold) Audio-Technica ATH-R70X Professional Open-Back Reference Headphones

    Mint condition with all accessories and original packaging. I also have a Peterek made, 6 foot DHC Nucleotide OCC Balanced 4-pin XLR cable for an additional $75. Very light and comfortable, you can add Shure HPAEC1540 pads for even more comfort. The ATH-R70x is Audio-Technica’s first pair of...
  20. foreverzer0

    (Sold) LZ A4

    Mint condition and all accessories; no outer cardboard box but comes with case and metal tin can for filters. See my trader feedback for credibility.   I've tried stock tips but still ended up tip rolling with UE and Spiral Dots. Additional pictures upon request or after I swab everything down...
  21. foreverzer0

    SOLD - Pads - Fostex/Hifiman, Brainwavz/NVX

    After experimenting with various pads on my Hifman HE-400S, I have the following for sale:   Brainwavz Angled Memory Foam Earpad - Black Velour - $12 (lightly used but dusty, costs $30) NVX XRE100A ComfortMax Angled Cushions - $10 (lightly used, costs $25) Dekoni Fostex TH900 Elite Sheepskin...
  22. foreverzer0

    SOLD - RBH - EP3 Ceramic IEMs - $179 Retail

    Very good condition RBH EP3 IEM's with original accessories (minus the tiny leatherette tote, which is easily lost) for sale.   I also have new JVC Spiral Dots Medium (my preference), SpinFit Medium, but comes with Comply foam and it's own silicone tips (I wouldn't recommend). These are great...
  23. foreverzer0

    SOLD - Apple Dual BA IEM [ADDIEM] 33ohm (Rin Choi Mod)

    Hardly used Apple dual balanced armature IEM's with in-line 33ohm resistor and Comply Whoomps as per recommendation on Rin Choi's headphone analysis blog: http://rinchoi.blogspot.com/2013/08/apple-me186lla-budget-wonder-updated.html   Used probably less than 5-10 hours as an interim while...
  24. foreverzer0

    AudioQuest Dragonfly Black 1.5 - Mobile & Desktop DAC/Amp (iOS/Android)

    Selling a LNIB Audioquest Dragonfly Black optionally with Apple CCK adapter Fees not included Spec Sheet Product Page
  25. foreverzer0

    AudioQuest Dragonfly Black 1.5 - Mobile & Desktop DAC/Amp (iOS/Android)

    Selling a LNIB Audioquest Dragonfly Black optionally with Apple CCK adapter Fees not included Spec Sheet Product Page
Top