Recent content by TERTBUTYL
  1. TERTBUTYL

    FS: Campfire Audio Cables

    Thanks! Updated! :raised_hands:
  2. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda S

    Still available, PM with offers!
  3. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Gold

    Still available, PM with offers!
  4. TERTBUTYL

    FS: Campfire Audio Cables

    Price dropped for each cable!
  5. TERTBUTYL

    SOLD: Sony NW-ZX300

    Price drop to $300!
  6. TERTBUTYL

    SOLD: Spiral Dot++ Ear Tips Size M Unopened

    Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling 2 sets of unopened Spiral Dot++ Ear Tips Size M. I'm the original owner, purchased at e-earphone in Japan. All prices include buyer...
  7. TERTBUTYL

    SOLD: Linum MMCX SuperBaX 3.5mm TRS Cable

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Linum MMCX SuperBaX 3.5mm TRS Cable. I'm the original owner, purchased direct from Linum. This is an early production model...
  8. TERTBUTYL

    FS: Campfire Audio Cables

    Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling a few Campfire Audio cables. I'm the original owner of all of these, purchased direct from CA. - Copper Litz Cable, 4.4mm MMCX, memory...
  9. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda S

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda S IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA when these were released. Comes as complete...
  10. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Gold

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda Gold IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA when these were released. These are #XXX...
  11. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda v3 2019

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Campfire Audio Andromeda v3 2019 IEMs. I'm the original owner, purchased direct from CA in person at CanJam a last year. Comes...
  12. TERTBUTYL

    SOLD: Sony NW-ZX300

    SOLD Hi all, I’m letting go of a number of items I no longer reach for. Look out for other postings coming shortly. I'm happy to consider bundles. Here I'm selling my Sony NW-ZX300 64GB edition. I recently switched DAPs so letting go of this trusty portable DAP. I'm the original owner and...
  13. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Solaris - Original Owner

    I can maybe make Canada work. Please shoot me a DM if interested.
  14. TERTBUTYL

    SOLD: Campfire Audio Andromeda

    SOLD I purchased these directly from Campfire Audio and used them as my primary IEMs for about 1 year. I started using noise cancelling bluetooth headphones recently and these are not getting enough use, so they're going up for sale. Sale includes: Campfire Audio Andromeda IEMs (v2, I...
  15. TERTBUTYL

    SOLD: Chord Mojo

    SOLD I purchased directly from Audio 46 in NYC about 2 years ago. I bought a Sony DAP last year and haven't used this since, so it's going up for sale. Unit is in excellent condition -- see photos for details. Sale includes: Chord Mojo Original box and packaging The unit takes a standard...
Top