Recent content by SursumCorda
  1. SursumCorda

    (SOLD) Busted HD800 Balanced cable

    FS: Busted HD800S balanced cable - $10 My Sennheiser HD800S cables didn't like the LA summer. The cables split and the connection failed. I thought about fixing them or just cutting off the ends to save them for later.... but maybe someone else can use it and make a cable for themselves. I'll...
  2. SursumCorda

    (SOLD): Fostex T50RP MKIII

    Added a pair of Shure 1540 Alcantara earpads to the listing. Same price. ^^
  3. SursumCorda

    (SOLD): Byerdynamic T1 $350

    Let me give the fellow who said he was going to buy them a bit more time to close the sale. If not, I'll post here again.
  4. SursumCorda

    (SOLD) PAIR Sylvania 7236 power tubes $100

    Sylvania power tubes, Electron Tube - "7236" (This pair was boxed in 1963.) $100 - I eat the shipping/paypal fees. I bought these NOS by Woo Audio in the early 2010's as the upgrade option for the WA2. I only put around 10-20 hours on them as I found a good deal on a pair of Tung-Sols shortly...
  5. SursumCorda

    SOLD FS: Woo Audio 2 (WA2) with two sets of tubes.

    Ah. Here are the extra tubes along with the ones already on the WA2. I found the Czech 'Tesla' rectifiers (currently on the WA2) totally fine, so it's just the JJ's and the Teslas for the rectifier tubes. There's 3 of everything else.
  6. SursumCorda

    Hidition NT-6 Custom IEM Review: The Ultimate Reference?

    I use the whiplash 8 wire hybrid silver-copper with mine. NT-6 makes my favorite sound... even compared to the HD800S. (With balanced stock cables, at least.)
  7. SursumCorda

    (SOLD): Fostex T50RP MKIII

    Great oogly mooglie! You are correct. These are not Dekoni's... These are the ZMF Oval Lambskin pads. Sorry about that, and thanks for the catch!
  8. SursumCorda

    (SOLD): Fostex T50RP MKIII

    Foxtex T50RP MKIII - $130 This includes the price of shipping. US ONLY, tracked/insured. You will have to sign for it. You'll be home. It's 2020. I picked up this headphone back in 2016 after the MKIII came out. I'd heard a lot about the T50rp and wanted to give it a try. Unfortunately, right...
  9. SursumCorda

    SOLD FS: Woo Audio 2 (WA2) with two sets of tubes.

    Woo Audio 2 (WA2) - $900 Serial number: 1212275 (I'll pay the shipping cost) The: "IT-SAT-IN-STORAGE-FOR-TOO-LONG-AND-I'M MOVING-AGAIN-SALE!" EDIT: (20200904) Goodbye, baby... you were good to me. This AMP comes with the original tubes along with the upgrades I purchased when I first got the...
  10. SursumCorda

    (SOLD) LCD-2 For Sale, $550

    Time extended to potential buyer expired. BUMP
  11. SursumCorda

    (SOLD) LCD-2 For Sale, $550

    SALE PENDING
Top