or Connect
New Posts  All Forums:Forum Nav:

FAQ - X5 DAC problems ):

post #1 of 4
Thread Starter 

Hey there,

 

would appreciate much if anyone can help out with my problem~

i got the DAC driver installed successfully,selected output device on laptop as Fiio X5,

on the Fiio x5 player itself select DAC function, player shows DAC mode.

but sound just doesn't produce on any of my media players.

Basically No sounds are produced...

(Picture of what the laptop is indicating while playing Adele song is playing but no sounds are produced..)

 

i am using a Acer windows 7, I5 processor laptop with 64bit operating system.

Please enlighten me on how i could make it work!!! Anyone any advice would help much :)

 

Alright case closed~


Edited by ahchang - 6/6/14 at 9:15pm
post #2 of 4

Let me understand your situation a little better.

 

You are trying to use the X5 as a DAC and play the songs in it through your PC in some sort of media player?

post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by NA Blur View Post
 

Let me understand your situation a little better.

 

You are trying to use the X5 as a DAC and play the songs in it through your PC in some sort of media player?

 

im using the x5 as a USB DAC & play the songs on my laptop via WMP/itunes & etc, plugging in earpiece on my x5?


Edited by ahchang - 6/6/14 at 9:12pm
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by ahchang View Post

Alright case closed~

It works now? smile.gif
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: FiiO