Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › Lost sound from creative sound card please help.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Lost sound from creative sound card please help.

post #1 of 6
Thread Starter 

Hello, I have just encountered a major problem from my soundcard (SB0550). I was tinkering with a few setting and then all of a sudden I lost all sound. I am completely clueless as to what to do I've reset my computer re-installed drivers and tinkered with settings all to no avail any help would be greatly appreciated. 

post #2 of 6
Try to remove the sound card drivers, then restart your pc, and then install them again. That restart in between clears your memory in case your previous settings are still being saved there.

**Fixed a typo
Edited by Byrnie - 2/26/14 at 8:18pm
post #3 of 6
Thread Starter 

Just tried it no dice. :( 

post #4 of 6
Quote:
Originally Posted by tyler31763 View Post
 

Just tried it no dice. :( 

When you were tinkering with settings were you in the soundcard settings or Windows Sound settings?  I was assuming you in the former.

post #5 of 6
Thread Starter 

Well I was changing things in both but it dropped while changing windows sound settings.

 

EDIT:Fixed it, thanks for trying to help


Edited by tyler31763 - 2/26/14 at 8:56pm
post #6 of 6
Quote:
Originally Posted by tyler31763 View Post
 

Well I was changing things in both but it dropped while changing windows sound settings.

 

EDIT:Fixed it, thanks for trying to help

Good to hear and no problem.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › Lost sound from creative sound card please help.