Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › No sound from my RCA of my titanium HD ?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No sound from my RCA of my titanium HD ?

post #1 of 8
Thread Starter 

Hello, i was using the 3.5mm jack OUTPUT of the Titanium HD, until i learned that if i wanted to use the DAC of the Titanium HD i had to use the SPIF RCA I/O.

SO i bought this :

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200827344756&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

 

So i connect them to my Tita HD RCA I/O

And i plug the jack into my FIIO E7 jack AUX and plug  my Fidelio X1 into the Jack OUTPUT of my Fiio e7.. and i have no sound.
WHY ?

post #2 of 8
Thread Starter 

UP

post #3 of 8

Do you have something plugged into the headphone jack? cause that disables the RCA outputs

post #4 of 8
Thread Starter 
Not at all..
post #5 of 8
Thread Starter 

UP

post #6 of 8
Quote:
Originally Posted by Harghan View Post
 

Hello, i was using the 3.5mm jack OUTPUT of the Titanium HD, until i learned that if i wanted to use the DAC of the Titanium HD i had to use the SPIF RCA I/O.

SO i bought this :

http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200827344756&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

 

So i connect them to my Tita HD RCA I/O

And i plug the jack into my FIIO E7 jack AUX and plug  my Fidelio X1 into the Jack OUTPUT of my Fiio e7.. and i have no sound.
WHY ?

Might try asking here.

http://forums.creative.com/forumdisplay.php?f=6

post #7 of 8
Thread Starter 

You're right, i'm going to give it a shot

 

NVM, i have to wait (We hope you enjoy your stay here. In order for us to better manage all incoming postings, new registered accounts are placed into moderation queue before being allowed to post. )


Edited by Harghan - 2/17/14 at 12:22am
post #8 of 8
Thread Starter 

Up, cant post on this forum, Modo didnt accepted me yet ...

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Head-Fi.org › Forums › Help and Getting Started › Introductions, Help and Recommendations › No sound from my RCA of my titanium HD ?